Pagini

26 octombrie 2017

Frica este punctul de rezonanță pentru noi potențiale


Mesajul acestei săptămâni : Arhanghelul Uriel


      Acesta este un moment interesant pentru umanitate și calea ascensiunii, deoarece energiile colective se schimbă de la paradigma 3D bazată pe frică la o expansiune în conștiința 5D. Frica este catalizatorul acestei tranziții, deoarece calea ascensiunii devine un potențial pentru colectiv acum. Puteți sărbători această victorie, a fost o  călătorie lungă pentru voi. Dar trebuie să păstrați și impulsul pentru înainte și să continuați expansiunea, în timp ce vă deschideți deasemenea pentru integrarea mai multor energii 5D pentru voi înșivă. Sărbătoriți victoria voastră pe măsură ce continuați pe calea ascensiunii de integrare și expansiune în noi potențiale pline de bucurie.

      Frica nu mai este tolerată atunci când nu mai este confortabilă sau când este o sursă acceptabilă de limitare. Dorința de extindere reprezintă punctul de rezonanță în care frica se conectează cu o alegere pentru un nou potențial de viață. Alegerea este fie de a sta în frică ,fie de a explora alte căi iar acele căi trebuie să existe. Aceasta este misiunea Purtătorilor de Lumină, de a crea energia care extinde aceste noi potențiale. Aceasta a fost întotdeauna misiunea lor chiar și atunci când nimeni nu a fost dispus să ia în considerare aceste căi alternative.

         Rezonanța fricii este acceptabilă pentru cei care văd frica ca fiind singura lor opțiune. Un nou potențial de rezonanță se întâmplă atunci când frica devine intolerabilă, inacceptabilă și nu mai este o opțiune. Cei care promovează frica au succes atunci când este o alegere acceptabilă și dorită. Ei nu au succes atunci când urmașii lor nu mai rezonează cu frica. Atunci rezonanța energetică cu frica se întrerupe pentru totdeauna și nu mai este o alegere.

       Noua rezonanță energetică a Erei Luminoase 5D este iubirea, pacea, bucuria, prosperitatea, cunoașterea și conștientizarea.Mișcarea în aceste noi frecvențe reprezintă calea ascensiunii și ia multe forme. Nu judecați cu privire la modul în care trebuie urmată această cale; permiteți tuturor să aibă posibilitatea de a alege modul în care vor exprima acea cale în realitatea lor. Realitatea colectivă alege Era Luminoasă ca o integrare a energiei 5D în realitatea 3D, ridicând frecvențele ambelor paradigme. Pe măsură ce sistemul 3D devine integrat cu frecvențele mai înalte, potențialul pentru frecvențele mai înalte este de asemenea extins.

        Frica este un punct de expansiune în care poate intra o nouă rezonanță energetică. Nu trebuie evitat sau să ne temem de el,este pur și simplu un punct de frecvență energetică care, atunci când nu mai este dorit sau necesar, poate reprezenta un punct pentru acceptarea unui nou nivel de rezonanță.Când frica este recunoscută, calea spre un nou potențial este deschisă. Alegeți dacă doriți să aveți parte de limitarea fricii sau de libertatea noului potențial al Erei Luminoase. Apoi, primiți energia pentru a permite să aibă loc expansiunea voastră. Aceasta este calea ascensiunii.

Și pentru cei care primesc energiile noi pentru a permite ascensiunii să aibă loc, amintiți-vă să vă extindeți de asemenea calea energetică proprie pentru a exprima transformarea noilor frecvențe. Voi sunteți călăuzele pentru Era Luminoasă a noului Pământ, sărbătoriți eliberarea voastră de la "lucrarea" lucrului cu lumina la libertatea de a fi lumini călăuzitoare. Voi luminați calea pentru cei care se eliberează de frică și au nevoie de un exemplu de noi potențiale. Luminați strălucitor și străluciți cu bucurie.

Copyright (c) 2017 by Jennifer Hoffman.

http://enlighteninglife.com/fear-is-the-resonance-point-for-new-potentials/

Traducere : Eliza Fati