Pagini

6 octombrie 2017

Activați Codurile Învierii

De la Eclipsa Solară extraordinară din august, conștiința cuantică a străbătut structura celulară fizică, transformându-ne din interior spre exterior. Lumina plasmatică care intră activează codurile ascunse ale Învierii, latente în corpul energetic ... declanșând un nou nivel de activitate sub-atomică care nu a mai fost văzut până acum. ADN-ul multidimensional revine la viață!

Acest lucru poate fi resimțit ca o explozie de nivele noi de energie trezită care intră în miezul ființei noastre ... aducând cu sine nou simț al scopului, pasiunii și puterii lăuntrice. Codurile Învierii deblochează anumite legături de frecvență în ADN care se deschid către tărâmurile înalte ale luminii. Odată cu dezintegrarea codului fragmentat, corupt, sinele fizic suferă o transformare imensă.

Cheia acestei tranziții este de a permite conversiei să aibă loc cu ușurință și grație. La o parte cu vechiul,mai de parte cu noul! Avem ocazia de a transfigura biosistemele celulare pentru a metaboliza și a trăi cu lumină. Pe parcursul conversiei, corpul se va purifica de frecvențele mai joase, și mai dense și de toxinele din mediul înconjurător și din dietă. Se poate să simțim acest lucru ca și cum am trece printr-o moarte, pe măsură ce ne lepădăm de sinele vechi, astfel încât să putem întrupa Sinele divin.

Eclipsa solare a activat Codurile Învierii noastre pentru a intra în biosferă și a lansa următoarea etapă a Planului Înălțării. Până în această etapă, o mare parte din procesul de înălțare a implicat rezolvarea densității fizice, a rezistenței în fața ego-ului, a karmei din trecut, a traumei încorporate și a ruperii de matricea timpului. Nu numai că este nevoie să vă confruntați cu proprii demoni interiori, dar trebuie să vă asigurați câmpul sacru de energie în fața atacului demonic și a interferențelor externe. A fost o călătorie cel puțin epuizantă!

Acum a sosit momentul pentru Cei ce arată Calea, Deschizătorii de drumuri, Cei ce spulberă Sistemele și  Gardienii care vor să transceandă blocajul fizic al densității și dualității. Eclipsa solară a inaugurat un al 19-le ciclu de transformare și transcendență. Totul se accelerează dincolo de capacitatea minții umane de a înțelege. Ne mișcăm cu viteza luminii în următoarea etapă a transfigurării ... transformarea într-un Corp de Lumină multi-dimensional.

Nu mai facem aceleași lucruri care ne interesează. Inimile noastre ne îndeamnă la noi inițiative, noi stiluri de viata, noi unelte de gândire și noi realități expansive! Luna Nouă din 19 octombrie la 26°Balanță, asistă tranziția către un Nou Pământ. Luna Nouă inițiază noi începuturi în viață - momentul perfect pentru a crea noi utopii, viziuni și intenții pentru ca noua lume să prindă viață.


Balanța reprezintă semnul păcii, accentuând necesitatea relațiilor cu ceilalți. Luna Nouă în Balanță încurajează dezvoltarea unor conexiuni emoționale profunde, mature , într-o mai mare armonie și echilibru cu ceilalți. Vom transmite noile activări globale ale Utopiei de Luna Nouă sâmbătă, 21 octombrie, pentru a optimiza tranziția către a deveni oameni divini. Alăturați-vă altor Lucrători în Lumină din întreaga lume în crearea paradigmei Noului Pământ, înregistrați-vă aici: https://newearthcentral.com/?p=119537

Cu iubire, Meg

https://newearthcentral.com/activate-resurrection-codes/

Traducere: Eliza Fati