Pagini

1 iulie 2017

Kryon "Cele cinci alinieri"


Această transmisiune a fost oferită în Geneva,Elveția, pe 17 mai 2017

Salutări, dragilor ,eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Am venit de mai multe ori în această încăpere, așa că unii dintre voi sunteți obișnuiți cu transmisiunea channeling.Unii o tolerează, iar alții sunt în întuneric cu privire la întreaga idee. Dragilor, acesta este un moment de reflecție. Acesta este un moment de compasiune, înțelegere și toleranță. Aceasta este de fapt o întâlnire științifică plină de spiritualitate și ezoterism. Într-adevăr, ele funcționează împreună. Există aici ceva pentru toată lumea, deoarece studiul științei este studiul modului în care sursa creatoare (Dumnezeu) a creat toate sistemele profunde pe care le studiați. Vă voi oferi un subiect numit astăzi "Cele Cinci Alinieri". Cu ce anume vă aliniați chiar acum când stați pe scaune?Cu ce idei sau energii vă aliniați pe măsură ce analizați toate lucrurile pe care le-ați văzut în ultimele trei zile?

Cele cinci alinieri

Prima Aliniere.

Care este alinierea voastră cu ceilalți pe care i-ați întâlnit? Există o aliniere? Simțiți ceva care ar putea fi neobișnuit aici, care poate fi mai mult de a fi pur și simplu "sociabil"? Poate că asta este prima voastră întâlnire care este ezoterică? În ultimele zile, unii dintre voi ați întâlnit pe cei pe care credeți că i-ați mai întâlnit înainte. Unii dintre voi simțiți că au atributele de a fi o familie! Unii dintre voi nu ați călătorit dincolo de voi, și nu știți despre ce vorbesc. Cu toate acestea, mulți ați făcut-o.

Aș vrea să vă spun ce se întâmplă adesea, dragilor, când sufletele bătrâne se amestecă în întâlniri și excursii ca aceasta. Poate ați auzit de "Câmp"?Ne aflăm într-un loc bun pentru a vorbi despre fizica lui, dar nu am de gând să o fac deoarece acesta a fost deja discutat de către oamenii de știință. Câmpul permite să aibă loc sincronicități, energii armonioase și benevolente, care nu ar putea fi planificate de voi. Se simte aproape ca o invitație - o invitație de a vedea și de a simți lucruri pe care niciodată nu le-ați simți sau vedea într-o întâlnire care nu ar fi ca aceasta. Câmpul a fost întotdeauna aici, dar efectul și puterea lui au crescut dramatic din 2012.

O aliniere nu este o prietenie. Mai degrabă, este un amestec. Cea mai bună modalitate de aliniere cu o altă persoană este printr-o acțiune compasională. Ați auzit de multe ori învățătura de la mine care afirmă că unitatea creează adesea o rezonanță, o confluență a energiilor care răsună între ele. Asta este alinierea. Știați că puteți avea o aliniere instantanee cu toată lumea din cameră? Depinde în totalitate de ceea ce se întâmplă cu voi toți.

Poate va exista un aspect comun în gândire ori realizarea lui Dumnezeu în interior. Asta ar crea o aliniere. Poate că va fi un eveniment plin de compasiune? Și asta ar crea o aliniere de asemenea.

Dragilor seria întâlnirilor a început pentru voi toți aici, cu un eveniment neașteptat. A avut loc prăbușirea unui suflet de aici. Ea a căzut pe coridor chiar în fața partenerului meu în timpul prezentării și avea nevoie de îngrijire medicală imediată. Au existat două motive pentru asta, dragilor. Unul a fost pentru a vă înmoaie inima și a vă pune într-o coerență care a fost armonioasă cu ea. Îmediat,cei care meditează din cameră au intrat într-o stare meditativă, proiectând vindecare, pace și bunăvoință. Al doilea motiv s-a datorat vindecării ei personale. Dacă se va prăbușii din cauza unei probleme, nu există un loc mai bun decât aici! Așa au început întâlnirile aici în Elveția; Prima transmisiune channeling, prima dată când am intrat împreună cu partenerul meu în această serie, a existat o urgență printre voi. Asta a creat o aliniere și voi toți ați simțit-o.

Acum, iată întrebarea: puteți să vă aliniați fără o urgență? Puteți să-l vedeți pe Dumnezeu în fiecare dintre oamenii din jurul vostru? Nici măcar nu vorbiți aceeași limbă, dar nu contează. Vreau să mă întorc în acel moment cu trei zile în urmă, când inimile voastre s-au înmuiat și când ați fost alături de acel suflet, atunci când ea a zăcut neputincioasă în coridor - și i-ați trimis pacea și ați revărsat spre ea compasiunea grupului. Ați avut un scop comun. Aceasta este aliniere, nu prietenie. Aceasta permite celor două persoane care nu s-au văzut niciodată una pe cealaltă să se îmbrățișeze pentru că tocmai au experimentat aceeași compasiune comună împreună. Scopul, totuși, este să o faceți în mod automat fără o urgență.

A doua Aliniere.

Care este alinierea voastră cu natura? Când partenerul meu a început acest turneu [vorbind despre turneul de 44 de zile în care se află], el se afla într-un loc maiestuos. Era un loc liniștit în deșert numit Valea Monumentului. A existat o tăcere atât de profundă și neobișnuită încât ați putut să o simțiți. A existat o unitate față de pământ, deoarece indigenii zonei și strămoșii lor au practicat timp de eoni cinstirea pământului . Ei au iubit pământul; s-au aliniat cu pământul și așa a început turul. Pământul "vorbea" grupului prin tăcerea și cinstea care fuseseră plasate acolo.

În timp ce mergea în Europa, el a continuat parteneriatul, predând în Irlanda, unde pământul trăiește de fapt. Atât de multe cresc acolo, și există atât de multă viață care izvorăște din pământ încât tradiția și mitologia publicului ínseamnă adesea abilitatea de a-i vedea pe micuții omuleți. Acest lucru se datorează faptului că pâmântul este multidimensional - lucru despre care am mai vorbit înainte. Este un parteneriat cu pământul, între oameni și energia planetei.

Care este parteneriatul vostru cu pământul? Vă puteți alinia cu natura? Există cei care au spus: "Ei bine, aș vrea să fac asta, dar lucrez în oraș. Sunt într-un birou și vin și plec". Alții au spus: "Nu lucrez deloc, dar este dificil să ies din oraș." Dragilor, ieșirea din oraș nu are nimic de-a face cu asta. Când respiri aerul, recunoști de unde provine oxigenul care îți umple plămânii? Vă dați seama că plantele, copacii și chiar algele l-au creat pentru voi ? Există o relație simbiotică, fie că vreți să o vedeți sau nu, între fiecare ființă umană și natură. Aceasta este una dintre cele mai profunde alinieri pe care le aveți pentru că proveniți din tărâna pământului.

Dacă priviți la modul în care ați ajuns aici, chiar viața însăși, a fost un amestec de elemente de pe planetă care v-au creat. Ați putea spune că.... Câmpul a dezvoltat o relație simbiotică cu copacii și plantele, ca să puteți exista. Această scânteie a vieții a trăit și a rămas timp de eoni și v-a adus în acest loc. Nu este momentul să uitați asta. Este timpul să recunoașteți asta. Aceasta este alinierea numărul doi.

A treia aliniere.

 Care este alinierea voastra cu stelele? O, dragii mei, este un lucru bun.Ați putea spune: "Ei bine, chiar nu am o aliniere cu stelele de fapt." Aș întreba, de ce ați crede asta? Atunci ați putea spune: "Ei bine, nu e relevant pentru viața mea, eu trăiesc în oraș și nici măcar nu pot vedea stelele. Nu mă gândesc niciodată la ele".

Realizați că stelele și sistemele planetare care se învârt în jurul lor sunt toate făcute din aceeași substanță din care este făcut Pământul vostru? Am mai spus: Elementele de pe această planetă sunt elementele galaxiei. Nu există multe elemente misterioase ascunse în vastitatea spațiului. Ele toate sunt reprezentate aici pe Pământ. Oo ,poate că v-ați străduit să vedeți ce este în interiorul atomului, dar nu trebuie să vă străduiți să înțelegeți că atomul pe care-l studiați este peste tot.

Într-adevăr, există diferite gravități, diferite combinații de gaze și diferite dimensiuni ale tuturor, dar vorbesc despre faptul că acest pământ provine din tot ceea ce este "acolo". Asta înseamnă că atunci când vă aruncați ochii spre stele, ele sunt o parte din voi.
Ați auzit o parte din învățătura de astăzi de la oamenii de știință care au vorbit despre ceea ce este chimia voastră- ADN-ul?I-ați auzit discutând despre faptul că poate nu proveniți de la nimic de pe această planetă? Dacă este așa, de unde veniți? Dar dacă "legătura lipsă"este una care vine de la stele? Acum, asta da aliniere!

Dragilor, adevărul este că sunteți o combinație a biologiei evoluției acestei planete, plus evoluția conștiinței din stele. Deși științei voastre de masă îi va lua foarte mult timp pentru a vedea acest lucru, ei vor continua să vadă indicii pentru aceasta - piesele lipsă din lanțul evolutiv uman. Așadar, întreb din nou, care este alinierea voastră cu stelele și cu cei din stele? Este posibil să existe conștiințe în afara planetei voastre ? Este posibil ca ele să fie prezente și să simțiți bunăvoința lor? Ar putea exista alții care sa vă supravegheze sau poate ar putea exista alții chiar aici pe planetă într-o formă care să aibă în vedere schimbarea prin care treceți? V-ați gândit vreodată că poate există și alții aici pentru a vă ajuta să faceți trecerea cu bunăvoință și compasiune? Iar răspunsul este da. Așadar care este relația voastră cu stelele?

Dragă om de știință,tu care stai aici, este un efort atât de mare pentru a sparge barierele credinței și a gândi pentru o clipă că lucrurile sunt mult mai mărețe decât crezi? Sunt atât de mărețe- enormitatea realității cu privire la cine sunteți și de unde ați venit este uimitoare. Un om de știință adevărat ar trebui să fie deschis la o descoperirea nouă, dar care este cutia de posibilități despre care vi s-a vorbit? Puteți ieși din ea pentru o clipă?
Dacă v-aș spune că sunt mult mai multe entități în galaxie care vă cunosc decât oameni care există pe planetă? Ei cunosc condiția pe care o aveți, care este voința liberă. Ele sunt, de asemenea, conștiente de politica "non-interferenței" până când ați luat decizia să începeți acum -să creați Schimbarea. Noi lucruri vin pe această planetă în timp ce evoluați în conștiința voastră și când începeți să realizați că alinierea voastră la stele este reală și poate chiar biologică. Va veni cu sigurantă o zi când veți întâlni această "aliniere" și va arăta foarte mult asemeni vouă

A patra aliniere : Care este alinierea voastră cu voi?

"Kryon, ce vrei sa spui," Care este alinierea mea cu mine? " Asta este o întrebare ciudată. Eu sunt doar eu. Într-adevăr? Și ce simțiți despre "eu sunt doar eu"? Când vă gândiți la cine sunteți și ce simțiți în legătură cu viața, există o aliniere cu ceva în interiorul vostru sau, așa cum spuneți voi nu există nici o legătură cu sufletul vostru?

Am început această lecție întrebând despre alinierea voastră cu ceilalți. Îl puteți vedea pe Dumnezeu în ceilalți? Îl puteți vedea pe Dumnezeu în voi înșivă? Care este alinierea voastră cu voi înșivă ? Vă voi spune din nou și din nou, că atât de mulți oameni, chiar și sufletele bătrâne, se văd nevrednice și nevaloroase.

Sunteț îndrăgostiți de voi? Asta poate părea o întrebare ciudată, dar puteți fi îndrăgostit de existența voastră într-un mod non-egoist sau puteți fi îndrăgostit de voi în mod egoist. Cu umanism, o mare parte din ea este disfuncțională și egoistă. Există o diferență enormă și una care vă separă pe toți în dualitate. Aceasta este una dintre primele alinieri pe care trebuie să le faceți și reprezintă o alegere importantă.

- Kryon, dacă e cea mai importantă aliniere, de ce e a patra? Răspunsul la aceasta vi-l voi da într-un moment.

Cum vă simțiți voi cu voi? Cand iesiți din această cameră peste puțin timp, vă gândiți la lucruri precum: "Sunt vrednic de a fi aici. A fost frumos pentru ca eu am creat asta atât de frumos". Ați învățat în timpul celor trei zile că nu trebuie să CERETI lucruri Spiritului? Cui i-ați cere dacă Dumnezeu este în voi? Dacă Dumnezeu este în voi, atunci cereți vouă înșivă? Paradigma relației voastre cu creatorul începe să se schimbe. În loc să cereți, vă aliniați - vă aliniați la adevărul realității a cine sunteți voi.

Ați învățat că modalitatea corectă de a afirma și de a lucra cu afirmațiile este adesea contrară realității aparente de acum. Omul bolnav care afirmă sănătatea ar părea a fi nebun dacă ar afirma cu voce tare cât de sănătos este el pe când el tuseste și scuipă printre afirmație. Cu toate acestea, dacă ați înțeles cum funcționează acest lucru, ați înțelege că el afirmă de fapt propria sa sănătate și pretinde(reclamă) cine devine el. El se aliniază cu viitorul propriei sale structuri celulare, care este sănătoasă. Aceasta este o aliniere foarte multidimensională cu voi înșivă!

Sunteți așa ? Înțelegeți diferența dintre metoda din trecut și cea actuală? Schimbarea înseamnă să treceți de la a apela la o sursă exterioară la a apela la sursa interioară. Credeți ca sunteți vrednici? Puteți să stați înaintea lui Dumnezeu și să știți că voi aparțineți acestei energii puternice și sporite? Când vă gândiți la auditoriul Pământului, există un loc cu numele vostru pe el - sau stați în spate uitându-vă la ceilalți când au ceva? V-ați gândit vreodată la asta?

Unde este locul vostru, dragilor? Aparțineți acestei alinieri sau doar stați pe margine sperând să existe? Poate că ați avut ceva în viață care v-a înfrânt precum o boală, iar acum vi s-a spus că întreaga experiență face parte din propria voastră gândire? Aceasta este noua paradigmă. Vindecarea vine din interior iar voi aveți control asupra ei. Puteți avea o victorie asupra ei dacă există aliniere față de voi înșivă.

Cum sunteți voi aliniați cu voi înșivă? Vă puteți imagina îmbrățișându-vă și spunându-vă: "Bună treabă! Am trecut printr-o altă zi și devenim mai echilibrați. Începem să înțelegem cu adevărat iubirea ."Acesta sunteți voi ? Dragilor, într-adevăr sunteți, dacă doriți să fie așa. Voința liberă este întotdeauna cheia. Acestea sunt lucrurile pe care le puteți face sau nu după cum alegeți. Credeți asta sau altcineva v-a spus altfel? Dacă au făcut-o uitați-vă la viața lor. Este ceea ce doriți să urmați?

A cincea aliniere:

 Care este relația voastră cu creatorul? Ați descoperit-o? Este posibil ca în interiorul vostru să fie o bucățică din ceea ce numiți Dumnezeu, pe care noi o numim sursa creatoare?
Recunoașteți diferența în limbajul meu cu Dumnezeu și sursa creatoare? Dumnezeu este un nume singular în 3D care reprezintă adesea o sursă de putere și judecată. Sursa creatoare este un concept vast. Poate fi la fel de extinsă și de vastă pe cât doriți. Știați că sursa creatoare este multidimensională și, prin urmare, cuantică? Știați că este infinită și pretutindeni? Știați că pătrunde fiecare particulă de materie? Știați că este personală și vă știe numele? Nu este deloc un lucru. Este totul, peste tot.

O aliniere cu sursa creatoare ar trebui sa fie ceva foarte realizabil. Este posibilă pentru voi?Dacă răspunsul vostru este "da" chiar și "puțin" atunci trebuie să vă spuneți: "Dacă fac parte din Sursa Creatoare prin urmare," Eu sunt ceea ce sunt - multidimensional ". Prin urmare, sunt și o bucățică din fiecăre ființă umană de pe planetă, dincolo de ceea ce poate oricine vedea, analiza sau măsura. Eu reprezint multe dimensiuni ". De la această idee, dragilor, se va produce evoluția omenirii - o coerență a unității cu tot ceea ce este.

Alinierea dintre voi și sursa creatoare va crea o schimbare multidimensională în voi. Cei care încep să devină multidimensionali încep să crească în intelectul lor, în intuiția lor și în conștiința lor cu privire la un adevăr mai mare. Ín timp ce ieșiți astăzi pe ușă, puteți spune: "Eu sunt o bucățică din creator și îl am pe Dumnezeu în mine, eu sunt etern"? Vă neliniștește să spuneți asta? Dacă este așa, examinați de ce: S-ar putea să participați la ceea ce vi s-a spus în trecut, în loc să participați la un viitor în care sunteți capabili să cunoașteți de la sine ceea ce este adevărul intuitiv. Pe care îl doriți?

Un Adevăr mai mare

V-am dat cinci alinieri. Cu toate acestea, acum o să vă spun un secret: Nu este decât una. V-am dat cele cinci atribute ale singurei alinierii.

Există o singură energie de aliniere și este într-un cerc. Toți sunteți împreună în acest "Câmp". Există întotdeauna o invitație pentru a simți acest lucru. Cu toții sunteți împreună într-o aliniere cu sursa creatoare. Cu toții sunteți împreună dacă există alinierea față de voi înșivă. Sunteți împreună în alinierea fața de natură și stele. Aceasta este o aliniere cu multe fațete, ca o bijuterie care dorește să strălucească intens. Odată ce începeți să vedeți o intercalare cu celelalte alinieri, începeți să înțelegeți ce aveți în voi. În acest moment vă dați seama că totul este conectat. Acesta este momentul în care vă dați seama că nu puteți fi singuri și că alte persoane sunt conectate cu voi. Vechea natură umană este separatismul, frica, războiul și o supraviețuire bazată pe competiție. Noul om este unitatea, compasiunea și supraviețuirea bazată pe cooperarea și înțelegerea reciprocă.

V-am spus că, dacă intrați într-un dulap și închideți ușa, există un milion de îngeri cu voi. Dar, dragilor, dacă toată lumea face parte din sursa creatoare, înseamnă că toți cei de pe Pământ la un anumit nivel sunt de asemenea în dulap. Vă puteți alinia cu acest gând?
Am acoperit în trecut amăgirile vechii energii. Vălul începe să se ridice și începeți să aveți un simț spiritual, și să știți mai bine. Noua intuiție începe să vă spună aceste lucruri și devine evident pentru mulți că compasiunea este cheia, nu reacția, separarea, auto-conservarea și apărarea. Tot ceea ce s-a spus în ultimele trei zile vorbește despre acest fapt. Descoperirile profeției antice indică acest fapt, că pe planetă există o nouă energie și că acum vă aflați în ea.

Dragă suflet bătrân, ce înseamnă toate acestea pentru tine? Noua paradigmă care este aici vă cere să priviți lucrurile în mod diferit. Acest lucru se datorează din cauza a ceea ce se va întâmpla pe planetă - și începe cu sufletele bătrâne.Există în această încăpere persoane care nu cred în channeling, dar ar putea crede în iubire. Dragilor, dacă acesta sunteți voi , ați putea părăsi acest loc puțin diferiți, după ce ați auzit și simțit ce este aici în această încăpere. Puteți simți coerența inimilor?

Sunt aici cei care înțeleg tot ce am spus. Există chiar și câțiva dintre voi care vor pleacă vindecați și nici măcar nu ați descoperit-o încă. [Kryon zâmbește] Când începeți alinierea, singura aliniere cu tot ceea ce este, aceasta creează o energie divină a cine sunteți și începe să se înfășoare în jurul vostru. Apoi realizați că nu trebuie să vă dați seama. Nu trebuie să cunoașteți detaliile, iar lucrurile pe care le-ați învățat și le-ați uitat astăzi sunt încă în voi. De fapt, începeți să rezonați într-un mod care spune: "Știam toate aceste lucruri ca suflet bătrân, iar întreaga serie de întâlniri cu toate aceste cunoștințe este pur și simplu un curs în "REAMINTIRE".

Asta îl descrie pe sufletul bătrân în noua energie - cel care este diferit, care dorește echilibrul, care începe să se înțeleagă pe sine și care înțelege acțiunea plină de compasiune. Aceștia sunt aceia care știu ce ar putea să realizeze când vor ieși de aici și le vor arăta altora lumina.

Este începutul unui nou pământ. Sunteți un om nou, cu o nouă paradigmă a existenței, dacă alegeți să înțelegeți ceea ce v-am dat. Depinde de voi. Nu vă temeți de iubirea lui Dumnezeu! Unii dintre voi nu l-au lăsat niciodată să intre. O porniți și o opriți, nu-i așa? Este disponibilă numai atunci când meditați, probabil, nu înțelegeți că este disponibilă 24/7(ore)? O puteți simțiți întotdeauna în viața voastră, în timp ce vorbiți altora,în timp ce vă mâncați cina, în timp ce vă culcați, când vă treziți. Nu doarme niciodată și este întotdeauna acolo. Nu este nimic asemănător cu iubirea pe care o aveți cu sursa creatoare.

Până data viitoare. Gândiți-vă la aceste lucruri.

Și asa si este.

KRYON

Traducere : Eliza Fati

https://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_geneva.html