Pagini

22 februarie 2017

ASCENSIUNEA "Câteva lucruri pe care ați vrea sã le auziți"







Postat de Steve Nobel ,19 februarie 2017

Vă rog să nu credeți nimic din ce sunt pe cale să vă spun și să aveți mereu încredere în ghidarea voastră interioara, în adevărul vostru interior. Acceptaţi doar ceea ce simtiți adevărat și de ajutor și puneți deoparte restul. Acestea fiind spuse aici sunt câteva reflecții asupra procesului de ascensiune.

Ascensiunea se întâmplă chiar acum. Acesta este momentul despre care toate profețiile vorbesc . De la Calendarul Maya la profeția hopi în Cartea Apocalipsei. Toate spun același lucru. Vom trece printr-o perioadă de tranziție, care va fi o provocare. Pe de altă parte, este o nouă eră a luminii pe pământ. Sunteți implicați în această tranziție, dacă citiți aceste lucruri. Valuri de frecvență înaltă ale luminii au un impact asupra planetei. Aceste valuri de frecvențe vor continua să se intensifice în anii următori. Timpul de tranziție este probabil să dureze până în 2032, când se va întâmpla altceva. Sunteți aici pentru a fi parte a acestei schimbării. Nu vă eschivați de la această sarcină.

Ascensiunea este un proces personal și colectiv. Nu vă faceți griji în privința planetei. Toate se desfășoară așa cum trebuie. Concentrați-vă pe propria voastră trezire mai întâi. Când sunteți pregătiți, atunci puteți păși pe calea de serviciu. Această cale poate fi mică sau măreață, dar oricare ar fi ea va fi esențială.

Procesul poate fi simțit ca o provocare. Este posibil să fiți judecați, de către voi înșiși sau de către alții, ca fiind egoiști. Acest lucru se poate întâmpla atunci când începeți să vă concentrați asupra creșterii și trezirii voastre , mai ales dacă sunteți o persoană care a fost mereu în jurul nevoilor altor persoane. Voi nu ignorați nevoile lumii prin deschiderea față de procesul de ascensiune. Mai degrabă, acest lucru este asemeni instrucțiunilor de punere a măști de oxigen atunci când zburăm înainte de a încerca să îi ajutăm apoi pe alții. Aceasta este doar o provocare. Există multe altele.

Ascensiunea este însoțită de anumite efecte secundare. Când începe procesul s-ar putea să vă simțiți ciudat în diferite moduri. Schimbări au loc la toate nivelele ființei voastre. Acestea pot fi experimentate pe nivelele fizice, mentale, emoționale și spirituale. Voi treceți printr-o repornire energică. Pot exista probleme digestive, dieta se poate schimba în mod natural. Ați putea dori să mănâncați în moduri noi. Acest lucru nu este un lucru conștient mai mult doar schimbarea corpului vostru. Pot exista senzații ciudate în cap. Modificări în auz sau o sensibilitate crescută la sunet. Același lucru se poate aplica la lumini puternice. Modificări în tiparele de somn cu valuri de oboseala extrema, care pot veni și pleca în mod neașteptat. Dureri generale ale corpului și inclusiv tensiune și inflamație. Explozii sporadice de energie crescută. Senzație de hiperactivitate uneori. Anxietate bruscă, atacuri de panică din nici un motiv aparent, energie mentală accelerată, gânduri împrăștiate sau ciclice. Senzație de vibrații intense sau neobișnuite. De asemenea, emoții intense care vin și pleacă. Nevoia de spațiu personal. Senzația mai atrasa de a fi în natură și în medii mai senine. O lipsa de concentrare mentală, o senzație de împrăștiere, ceață pe creier și fiind neobișnuit de uituci. Lista continuă. Vă recomand să faceți o căutare pe internet pentru simptomele Ascensiunii. Există o mulțime de informații acolo.

Nu sunteți singuri, sunteți ghidați. Puteți asculta sau nu desigur la ceea ce este adevărata esență a materiei. Acordați-vă la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. La sinele vostru Ínalt și ghizii voștri spirituali ,aceștia pot comunica cu ușurință prin meditație precum o pot face și prin intermediul sincronicităților din lume. Lumea poate deveni ca o punte de tarot imens, vorbind cu voi într-un limbaj metaforic / simbolic. Acesta este un limbaj pe care va trebui să-l învățați. Dar nu vă faceți griji, dacă sunteți deschiși vi se va arata calea.

Ascensiunea înseamnă o creștere a luminii în câmpurile voastre energetice. Orice lucru care nu reprezintă lumina va fi adus la suprafață pentru vindecare și transformare. Un alt cuvânt pentru lumina ar putea fi iubirea. Curățați-vă de tot ceea ce nu este iubire. Rezistați fricii cu lumină. Ego-ul, care reprezintă un set de programe de protecție, va încerca să vă protejeze de lumină, de iubire. În cele din urmă ego-ul în sine va fi transformat în acest proces intens.

Ascensiunea vă va aduce înapoi la inima voastră, care este poarta sufletului. Acest lucru încheie dominația minții și o aduce înapoi în echilibru cu inima. Când inima și mintea sunt echilibrate și lucrează în armonie, atunci multe usi din viața voastră, care au fost închise sau nici măcar vizibile vor părea dintr-o dată mai deschise pentru voi. Pe măsură ce procesul devine mai profund veți descoperi că veți dezvolta o perspectivă mai plină de compasiune si mai iubitoare, iar alții vor fi atrași spre voi din acest motiv.

Ascensiunea poate declanșa o anumită cantitate de turbulențe emoționale pentru un timp. Orice lucru vechi sau blocat este scuturat pentru a fi eliberat. Orice energii care nu vă aparțin, sunt de asemenea, zguduite pentru a fi eliberate. Lucrătorii întru Lumină sunt oameni sensibili iar acest lucru înseamnă că de multe ori ei pot absorbi energii care apartin altora; furie, durere, întristare, frica altor oameni și așa mai departe. Nimic din toate acestea nu este de ajutor în nici un fel. Nu puteți folosi această energie și de fapt, se va simți ca o greutate în câmpurile voastre energetice. Acum este momentul să renunțați la astfel de energii și să reveniți înapoi la propria voastra lumină pură.

Sunt mulți printre cei care indică calea, dar nu vă aflați aici pentru a găsi un guru spiritual. Nu există lideri în acest proces. Acest lucru aparținea erei Pestilor,din care ieșim.Voi trebuie să găsiți învățătorul lăuntric.Voi trebuie să deveniți propriul canal de înțelepciune. Aveți o intuiție, dezvoltați-o!Toate raspunsurile sunt în voi. Mulți dintre învățători și mediumi indică drumul, dar întotdeauna aveți încredere în ceea ce rezonează cu voi ca fiind adevărat. Există multă dezinformare. Nu urmați un învățâtor sau o cale orbește. Există mai multe căi și tehnici spirituale,  unele vor funcționa pentru voi, iar unele nu. Aici nu este vorba despre validitatea căii sau a tehnicii este vorba de ceea ce este potrivit pentru voi la momentul respectiv.

 Este timpul să realizați extinderea luminii voastre. De fapt, lumina voastră nu are nici o limită, deoarece aceasta face parte din Singura Sursă. Faceți parte dintr-un val de lumină tot mai strălucitoare care este în creștere pe planetă. Sunteți aici să străluciți lumina voastră ,nu să o ascundeți sub un tufiș. Întunericul nu are nici o putere asupra voastră. Acest lucru nu a fost cazul în alte vremuri, în această dimensiune și în altele. Dar acum întunericul se retrage. Acum este timpul să vă conectați cu sinele vostru autentic, lumina voastră esențială ,prezența EU SUNT! Acesta este un proces dificil, dar unul care devine progresiv mai ușor. Voi nu sunteți singuri. Există mulți îngeri și ghizi care vă însoțesc. Sinele vostru Înalt este puntea între voi, acest tărâm dens și de joasă frecvență și tărâmurile mai înalte ale luminii.

Întunericul are un rol, chiar dacă poate părea unul foarte dificil. În această lume 3D întunericul stimulează creșterea și evoluția. Acesta este cel mai vechi joc al luminii și întunericului. Acest joc se încheie acum în această dimensiune a pământului care ascensionează. Acest joc va continua în altă parte și multe suflete de pe planetă nu se vor mai întoarce aici pentru a continua creșterea lor. Nu vă faceți griji cu privire la acest lucru. Toate sufletele trebuie să își onoreze calea lor de creștere oriunde ar conduce aceasta. Mult întuneric este acum adus la suprafață în colectiv. Unele lucruri foarte întunecate au fost deja dezvăluite și mai multe vor urma.În acest fel a condus întunericul această planetă de mii de ani. Întunericul cunoaște manipularea energiei. Acest lucru nu funcționează atât de bine în aceste zile. Dar, din nou, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre asta.Eliberați-vă de orice legături cu întunericul. Acesta  nu vă va servi.

Îndepărtați corzile de energie care continuă să vă mențină atașați la oamenii sau situațiile "negative". Nu sunteți aici să suferiți din cauza frecvențelor mai joase care sunt generate de alții care nu știu cu adevărat ce fac. Corzile de energie de frecvență mai joasă sunt foarte frecvente, chiar și printre lucrătorii în lumină. Păstrați-vă câmpurile energetice clare, practicați igiena energiei în fiecare zi. Imaginați-vă dusuri aurii de lumină care îndepărtează orice reziduri astrale inferioare din voi.

Asta nu este ultima voastră viață aici pe pământ. Acest lucru nu este ceva de care să fiți dezamăgiți. Aceasta este ultima voastră viață în această dimensiune 3D a pământului. Această linie temporală se îndreaptă undeva unde vă veți doriți în mod sigur să reveniți și să culegeți roadele acestei vieți. Sunteți aici pentru că vă doriți să transformați acest loc într-un rai 5D. Aproape cu siguranță veți reveni înapoi să dansați pe acest pământ!

Binecuvântări, Steve Ahnael Nobel

Sursa link : http://thesoulmatrix.com/ascension/ascension-stuff-may-need-hear/

Traducere : Eliza Fati