Pagini

30 noiembrie 2016

Hilarion, Mesajul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii. Mulți dintre voi ați obosit să experimentați energiile puternice ale polarității care au devenit de nestăpânit în aceste vremuri. Nu a fost o sarcină ușoară să rămâneți detașați, astfel încât să puteți continua să mențineți constant Lumina pe care ați adus-o în această lume, cu scopul menținerii stabilității în interiorul planetei. Fiecare efort al vostru este foarte apreciat de către tărâmurile dimensionale mai înalte ale Luminii. Voi sunteți cei pe care ne bizuim în acest moment pentru a menține acel echilibru de Lumină.

Mulți Lucrători ín Lumină au devenit distrași de la ceea ce si-au propus să facă. Este de datoria fiecăruia să-și amintească perspectiva mai înaltă a motivului pentru care a venit. Mulți dintre voi se îndepărtează de tărâmurile Maeștrilor Ìnălțați și caută să găsească răspunsuri prin alte căi iar acest lucru este, desigur, o decizie la liberă alegere. Ca întotdeauna, suntem pregătiți să lucrăm cu fiecare dintre voi. Unii dintre voi ati uitat acest lucru, așa că vă reamintim cu blândețe că nu sunteți niciodată singuri, că suntem mereu cu voi.

Noi lucrăm împreună - am ajuns până aici împreună - vă rog, nu renunțați acum! Continuați în munca voastră de Lumină - continuați să FIȚI Lumină, să mențineți Lumina. Acest lucru este foarte, foarte important. Nu există răspunsuri ușoare la întrebările care s-au ridicat în fața voastră. Nu există decât acceptarea și căutarea unui mod mai bun, un mod care nu a mai fost luat în considerare înainte. Fiți asemeni râului care vine la munte sau la o stâncă, trebuie doar să curgeți în jurul obstacolului fără rezistență și curând vă veți găsi calea din nou.

Există multe lucruri care vor continua să aibă loc în zilele următoare. Multe, multe schimbări, vor avea loc în conștiința umanității și în cadrul sistemelor care au fost în vigoare pentru foarte mult timp. Totul se află într-un proces de transformare, totul este transmutat. Vor fi multe sisteme și proceduri care vor fi eliminate din nevoia de a se lucra cu noi modalități care iau naștere și care vor rezulta în cele din urmă într-un mod mai bun pentru toată lumea de pe planetă.

În acest moment, totul se află într-o stare de flux și este foarte greu să se cunoască calea de urmat și astfel există un sentiment sporit de anxietate si frică cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitorul foarte apropiat. Această anxietate si frică se face simțită în planurile înalte ale existenței și reprezintă o mare preocupare pentru noi cei care am lucrat cu voi.Această frică și anxietate face lucrurile dificile în ceea ce privește colaborarea noastră împreună așa cum a fost la început.Dacă aceste influențe continuă, am putea fi mai mult sau mai puțin forțați să blocăm tărâmurile înalte, vălurile care s-au subțiat, am putea fi nevoiți să le închidem în fața energiilor de pe planetă care sunt atât de violente acum.

Aceasta va fi o măsură temporară, iar asta înseamnă că cei de pe planetă nu vor beneficia de sfaturile noastre. Acest lucru este posibil să fim nevoiți să-l facem în cazul în care continuă energiile urii, dezbinării, batjocurei, cinismului, rasismulului, și nevoia stridentă de dreptate și de sentimente de furie. Comuniunea reciprocă pe care am dezvoltat-o lucrând împreună va trebui să fie amânată din cauza densității pe care acest lucru a creat-o. Omenirea se află la o răscruce de drumuri acum și fiecare persoană de pe planetă trebuie să facă o alegere - să se teamă sau să iubească, aceasta este alegerea prescurtată în termeni simpli.

Noi vă sfătuim ca fiecare dintre voi să vă urmați propriul drum unic, faceți ceea ce funcționează pentru voi în modul în care este cel mai bine pentru voi. Aveți asezată temelia iar ceea ce este necesar este ca voi pur si simplu să continuați în tot ceea ce ați învățat câ funcționează cel mai bine pentru voi. Urmați propria cale, urmați propriul ritm. Fiți în pace în interiorul vostru și cu ceilalți. Lăsați ca ceea ce se desfășoară pe scena mondială să-și urmeze cursul firesc, fără să fiți prinși în aceste energii.

Noi sperăm ca acest mesaj să trezească în voi nevoia de a fi centrați, nevoia de a continua pe calea pe care deja ați creat-o și pe care ați urmat-o. Da, schimbarea se află în fața voastră, schimbarea se află în fața întregii omeniri și pe Pământ. Oriunde priviți, acolo se află schimbarea, dar înlăuntrul vostru se află esența de bază a ființei voastre,ea este întotdeauna acolo, ea este cea care a lucrat în direcția măiestriei vieții voastre până la acest punct. Ea se dezvăluie și se extinde, dacă permiteți acest lucru.

Prin urmare, ea este o parte din voi, care nu se schimbă niciodatâ iar această parte din voi atunci când este absorbită în conștiința colectivă contribuie la menținerea stabilității energiilor în timpul acestor vremuri. Totul se desfășoară, se schimbă și se reînnoiește. Acest lucru nu înseamnă neapărat că acesta nu este cel mai bun rezultat. Acest lucru înseamnă pur și simplu că este timpul să curgeți cu schimbarea,voi aveți instrumentele, aveți experiența, aveți cunoașterea - doar amintiți-vă acest lucru.

Suntem mereu cu voi, nu sunteți niciodată singuri. Nu uitați asta.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Traducere :Eliza Fati

25 noiembrie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii 20-27 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Ajustările omenirii continuă să aibă loc deoarece există mulți oameni care sunt în imposibilitatea de a accepta șocul marii schimbări care a avut loc chiar în fața ochilor lor. Privim cu interes atunci când oamenii îndeamnă la acțiune. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor din țara lor, au făcut alegerea iar aceea este schimbarea care acum este implementată. În acest caz, cei care protestează și încep mișcările fac acest lucru fără a lua în considerare faptul că a existat o majoritate a cetățenilor țării lor, care s-au dovedit a vota pentru candidatul căruia îi revine acum să suporte marea responsabilitate a celor mai înalte funcții a terenului în serviciul oamenilor din țara lor, ca urmare a procesului electoral.

Este o negare, într-un sens, a tot ce națiunea lor reprezintă, dar acestea sunt timpuri de schimbare, de trezire, iar uneori trezirea are loc într-un mod grosolan și dezolant iar asta este ceea ce se întâmplă acum. Intre timp, energiile cosmice inundă atmosfera Pământului și pe toată lumea. Aceste energii cresc foarte mult în intensitatea lor și astfel tot ceea ce are loc are un element de posibilități sălbatice și instabile. Si astfel voi, dragilor, care v-ați instruit și pregătit pentru aceste vremuri sunteți acum în poziția de a crea stabilitatea care este atât de necesară în timp ce se desfășoară pe suprafața planetei.

Mulți dintre voi experimentați multe momente de fericire extremă, bucurie și încântare înlăuntrul vostru iar acest lucru este excelent! Acesta este un excelent mod de a straluci lumina voastră - pentru că aceasta este frecvența noii epoci de aur. Cei care pot menține și susține aceste frecvențe, făcându-le și mai mult o parte a existenței lor de zi cu zi, sunt cei care se aliniază cu posibilitatea și certitudinea Erei de Aur . Aceia dintre voi care experimentează acest lucru, experimentează, de asemenea, idei și posibilități creative. Fiecare zi este plină de inspirație fără margini.

Sunteți vestitorii a ceea ce se află în viitor, pentru întreaga omenire, atunci toată lumea de pe planetă va avea nevoile de bază asigurate. Oamenii vor avea dintr-o dată, această oportunitate de a explora tărâmurile lor interioare și ei vor descoperi acest proces fiind unul foarte interesant și eliberator. In lumea voastră acum, există diverse nivele de evoluție pe înțelegerea fiecărei persoane iar acest lucru va continua pentru încă câțiva ani. Este nevoie de răbdarea iubitoare a tuturor celor care sunt conștient de faptul că pot face o diferenta prin mentinerea unei atitudini pașnice, calme în timp ce au loc efectele turbulențelor de energie.

Noi din tărâmurile înalte suntem nespus de íncântați să vedem cât de mult, acum că într-adevăr contează, face diferența faptul că mențineți Lumina și o susțineți. Suntem atât de mândri de fiecare dintre voi! Pe măsură ce lucrăm împreună, facem o diferență minunată și pozitivă pentru binele suprem al tuturor. Planeta voastră va continua în re-nașterea ei, vor exista mai multe zone ale lumii, care se vor schimba. Nu va fi o schimbare totalá, drastică peste tot, dar în anumite zone ale lumii, vor continua să fie schimbări, vor exista mase de teren, care se vor scufunda în ocean și vor exista mase de teren care se vor ridica.

Nu există nici un calendar pentru aceste evenimente, se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Acum, toate schimbările care au loc apar practic ca urmare a ceea ce este perceput ca un mod "normal" . În afară de evenimentele din ultimele câteva săptămâni, schimbările continuă într-un mod care nu este pus la îndoială sau la care să se reziste în vreun fel. Continuați să aveți voie bună; continuați să încurajați sentimentele mai înalte de bucurie, fericire și extaz. Acest lucru este extrem de benefic pentru toată lumea din sfera voastră de activitate și influență, și pentru probabilitățile și posibilitățile întregii planete.

În atmosfera exterioară a planetei voastre, spatiul este supraîncărcat cu observarea vizitatorilor galactici care asteapta cu sufletul la gură pentru a vedea cum și când își vor aminti oamenii în mod colectiv scopul și motivul pentru care au venit pe Pământ în timpul acestor vremuri. In timpul acestui eveniment de memorie colectivă, vălul spre Lumina se va transforma pentru totdeauna și pentru acest lucru privim și așteptăm. Suntem în anticipare profundă - anticipare plină de bucurie pentru ca acest lucru să se întâmple.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati

19 noiembrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 13-20 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Dualitatea în toate aspectele ei se derulează acum în fața ochilor voștri. Există o imagine mai mare a ceea ce este în joc acum. Este o luptă între lumină și întuneric, este Era luptei vechi, care se apropie acum de final. Cei care urmează o agendă care nu este pentru binele suprem al tuturor,încearcă acest lucru pentru ultima oară și sunt dezvăluiți în toate tacticile lor și la fiecare pas pe care îl fac pentru a încerca să-și recâștige controlul.

Cei care urmăresc mesajele noastre și cei care au ochi să vadă au fost pătrunși de tristețe din cauza energiilor polarității care sunt exprimate de către cei care pretind că transmit Lumina. Noi vă rugăm să vă amintiți cuvintele noastre și să aveți toleranță, răbdare și înțelegerea că aceste vremuri, care se manifestă acum în lumea voastră sunt o parte necesară a curățării și purificării, care are loc în imaginea de ansamblu a evenimentelor de pe planeta voastră, în interiorul sistemelor umane și structurilor societății.

Lucrurile nu sunt atât de îngrozitoare cum par, ele pur și simplu impun acceptare, observarea energiilor care lucrează acum și o re-centrare în interiorul sinelui. Totul este perfect, dragilor, vă rugăm să rețineți acest lucru și să vă mențineți constant Lumina. Cerul nu se năruie - lumea continuă să se rotească și să își continue drumul. Să știți ca au loc ajustări în fiecare persoană care și-a exprimat foarte pregnant o mare angoasă. Și aceasta, va trece, iar viata va continua.

Aceste momente pe care le observați și experimentați acum, sunt momentele de trezire, care permit fiecărui individ să aleagă în mod conștient iubirea; calea iubirii, energia mai înaltă și conștiința unității. Aceasta este o calitate necesară și de dorit a fi întrupată într-un individ matur spiritual, care poate accepta ca toate cele cu care se confruntă se află într-o stare de flux și că el are de ales între doua opțiuni,dacă vreți,în care dorește să-și concentreze energia.

Dacă deveniți copleșiți de tot ceea ce experimentați în mass-media și rapoartele de știri din fiecare zi, atunci să șțiți că este timpul ca voi să vă re-centrați și să vă împământați la realitatea propriei conștiințe, a celei pe care o susțineți. Veți înțelege că nu există nimic ce trebuie schimbat, sau făcut. Este ceea ce este, lasați energiile să se desfăsoare și veți vedea că o mare transformare începe să aibă loc pe planeta voastră.

Transformarea a început în mod serios, fiind manifestată în lumea din jurul vostru și era și timpul! Fiecare individ are dreptul să se exprime și să acționeze comform propriilor convingeri interioare cu privire la ceea ce simte că este lucrul corect de făcut și se cuvine ca toată lumea să înceapă să se respecte reciproc, indiferent de diversitatea opiniilor și convingerilor lor. Fiecare persoană are dreptul la alegere prin libera voință deoarece trăiți pe o planetă cu liber arbitru și asta este ceea ce înseamnă să trăiești pe o planetă cu liber arbitru.

Este dreptul fiecărui individ de a avea acces la suveranitatea lăuntrică și de a folosi înțelepciunea și cunoașterea Divină pentru a face alegeri libere în ceea ce simte că este potrivit și bine de făcut. Pentru că opiniile diferă, nu înseamnă că cei cărora vă opuneți sunt mai inferiori decât voi - tot ceea ce înseamnă este că ei merg cu un ritm diferit , că ei au mers în interiorul lor și au ales ceea ce ei cred că este alegerea potrivită pentru ei.

În toate aceste momente curente este vorba despre alegerea de a urma propria stea, de a merge în bucurie, pentru a face acele lucruri care vă aduc bucurie, care vă aduc fericire. Nu aveți nevoie ca lumea exterioară să vă spună ceea ce vă poate aduce acea bucurie, totul este în interiorul vostru și a fost întotdeauna în voi - pentru că acolo trăiește Divinul - în voi!

Ceea ce gândiți, ceea ce faceți și vorbiți , afectează conștiința colectivă astfel cei care aleg pacea, cei care aleg să urmeze propriul lor sine autentic - nu devin influențați de către cei care ar încerca să vă umilească pentru că nu aveți aceeași perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă pe planeta voastră în acest moment.

Atunci când ascultați îndrumarea propriei inimi, este întotdeauna bine. Noi va spunem, preaiubitilor, și acestea, vor trece. Este în natura lumii să continue în problemele ei, este natura umanității de a se adapta, de a se schimba și de a accepta. În curând va exista o nouă perspectivă, o înțelegere mai mare și mai profundă a tot ceea ce se întâmplă în aceste timpuri. Aveți rabdare; exprimați bunătate și bunăvoință unul pentru celălalt. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește bunătatea din oameni, nimeni nu este diferit. Toți sunteți egali și ați fost întotdeauna egali - nu există nici o separare în unitatea conștiinței.

Noi vă rugăm să continuați să rămâneți în Lumină să observați și să reflectați Lumina voastră interioară, bunătatea interioară, pacea și bunăvoința pe care o aveți față de toată lumea. Asta este ceea ce adăugați apoi în conștiința colectivă , pace, liniște și seninătate; aceasta este energia pe care VOI o adăugați la conștiința colectivă și acest lucru este cel mai important în aceste vremuri în schimbare.Priviți,observați și învațați, există multe lucruri care se întâmplă,care sunt uimitoare și miraculoase, observați-le, dragilor!


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati

10 noiembrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 6-13 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Noi ajungem pe aripile iubirii pe măsură ce lumea voastră continuă în schimbările şi transformările ei neabătute care au loc acum la ordinea zilei. Tot ceea ce a fost cândva prețuit ca real si adevarat este acum prezentat ca fiind o iluzie de un anume fel.Pe măsură ce continuă acest proces , oamenii din lume se vor simţi ca şi cum ar păși pe nisipuri mișcătoare, că tot ceea ce au crezut a fi solid, real şi adevărat nu este așa cum au presupus. Tot ceea ce au fost conditionați să creadă nu este cum este de fapt. Acest lucru produce anxietate si o nevoie stridentă de a descoperi adevărul lumii din jurul lor.

Lumea se află la o prapastie, una care este inevitabilă, una care a fost prevestitä de multe ere dar acest lucru depinde acum de această lume şi de toți locuitorii ei.În fiecare colt de lume au loc transformări şi schimbări în interiorul oamenilor, în cadrul structurilor guvernelor lor, sistemelor educationale, în mass media de știri. Pe scurt, tot ceea ce a fost acceptat de către omenire în acest punct se află în procesul de schimbare accelerată.

Noi v-am spus mulţi, mulţi ani la rând că este foarte important ca voi să rămâneţi împământați, să rămâneți înrădăcinați la Pământ deoarece acest lucru va ajuta cu aceste energii - unele foarte haotice, unele socante, iar unele uimitoare în descoperirea lor, este important să rămâneți împământați şi să rămâneți în miezul ființei voastre, centrați şi conectați cu adevărul ființei voastre. Dacă aţi putea vedea mulţi ani înainte, ați vedea că acest timp a fost unul de tranziţie - un timp de transformare în realitatea Noii Ere.

Ceea ce are lumea nevoie acum cel mai mult este energia iubirii. Proiectați iubirea pe Pământ, în reţele magnetice ale Pământului, în inima oricărei fiinţe de pe această planetă, indiferent dacă este ființă umană sau care aparține altui regn - toate sunt una. Toate se confruntă cu această transformare. Este un timp deosebit, unul care va fi înregistrat şi amintit mereu, deşi atunci când ne gândim la univers, nu există timp. La ceea ce ne referim este că această experienţă prin care voi toți treceți acum va fi întotdeauna amintită în înregistrările akashice, iar voi , ca suflet,reprezentați o parte din ele. Niciodată nu vă vor părăsi experienţa şi contribuţiile pe care fiecare dintre voi le-ați adus la acest proces ,ele vor fi înregistrate în toată istoria akashică.

Multi dintre voi sunteți şi veți fi direcţionați către cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru a vă deplasa în faza următoare, pe calea voastră spirituală. Veţi fi îndrumați către anumite persoane, cărti, la anumite site-uri web. Chiar și atunci când căutați pe google, cumva ca prin magie ajungeți acolo unde aveţi nevoie să ajungeți! Ţineţi ochii şi mintea deschise la aceste posibilitati care vor urma în zilele următoare.

Totul este în aliniament cu Planul Divin pentru Pământ şi Planul Divin individual pentru voi şi pentru toată omenirea. Nu uitaţi să ne chemați în fiecare zi. Dimineața la trezire , chemați-ne pentru a fi cu voi pe tot parcursul zilei pentru a vă oferi îndrumare,și cunoştinţele de care aveți nevoie. Suntem întotdeauna cu voi!

Schimbările care vor urma acum vor fi rapide și violente de aceea vă sfătuim să vă împământați.Vă rugăm să vă amintiţi ce v-am mai spus înainte, a fi în natura este foarte folositor. Familia copacilor, dacă stați lângă ei vă vor ajuta să vă echilibrați energiile, vă vor ajuta să vă conectați la centrul Pământului, vă vor ajuta să integrați schimbările şi revelaţiile care vor continua în fiecare zi. Aveţi abilitatea de a fi deasupra acestor lucruri. Să știți că suntem mereu alături de voi.

Totul este în aliniere - poziţiile cerești ajung în aliniere cu ceea ce a fost prevestit pentru multe, multe secole. Depinde acum de această lume - inițierea, absolvirea Pământului şi a tuturor oamenilor săi, se află acum în proces. Este o ocazie deosebită şi o mare realizare pentru toate suflele care călătoresc pe Pământ în acest moment. Vă rugăm să menţineţi un spatiu al iubirii in inima, mintea și în intenţiile voastre pe tot parcursul zilelor care vin. Este foarte important ca această energie a iubirii, iubirii hristice , să fie energia predominantă.

În timp ce evenimentele se desfășoară, indiferent de rezultate, să știți că totul este bine, ca toate sunt așa cum ar trebui sa fie în conformitate cu voinţa divină. Voi cei care sunteți Purtătorii de lumină, cei care poartă torța pentru lumina lui Dumnezeu care nu dă greș niciodată,mențineți acum lumina în inima voastră la cel mai înalt nivel şi frecvenţă pe care îl poate suporta organismul vostru fizic. Acest lucru se află în înțelegerile care au fost făcute în călătoriile de dincolo de somn si este cu scopul specific de a mentine stabilitatea cât de mult este posibil în timpul transformarilor care apar.

Fiecare dintre voi care ați urmat mesajele noastre se află într-o poziţie unică, pentru că voi aţi urmat sfatul și îndrumările noastre, şi de aceea vă aflați într-un spațiu de echilibru si armonie. Sunteţi în ceea ce ar putea fi numită o poziţie de invidiat în aceste vremuri. Există multe lucruri care se desfăşoară iar voi sunteţi acordați în mod sincronistic la cel mai înalt rezultat care poate avea loc. Fiți în pace ,preaiubiților.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati

2 noiembrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 30 octombrie -5 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

În timp ce vă străduiți să rămâneți în echilibru și armonie în timpul acestor zile cu tot ceea ce se întâmplă în sfera voastră de rezonanță, voi constatați că energiile intensificate au efectul lor nu numai în cadrul propriului sistem, ci în toți cei care se află în sfera voastră de influență. Energiile dualității sunt de nestăpânit și este important să vă amintiți de scopul vostru pentru menținerea Luminii în timpul acestor vremuri. Este foarte ușor pentru voi care sunteți sensibili la energiile din jurul vostru să înțelegeți că sentimentele pe care le-ați experimentat sunt, în principal cele care sunt experimentate la nivelul conștiinței colective. Există multă frică și îndoială care sunt de nestăpânit în aceste vremuri - amintiți-vă acest lucru -centrați-vă și focusați-vă pe ceea ce sunteți si ceea ce susțineți.

Acționați în concordanța cu ceea ce sunteți și ceea ce credeți , până în prezent nu ați fost duși în rătăcire; v-ați menținut poziția și ați rămas în interiorul esenței voastre de bază. Pe măsură ce energiile se intensifică și mai mult în zilele următoare, este important să vă faceți timp pentru a experimenta ceea ce va aduce bucurie, zâmbete, pace și inspirațe. Este important să vă concentrați asupra acestor lucruri; să vă luați timp mai des departe de îndatoririle și preocupările pământene și să luați o pauză pentru a ieși în natură și a face lucrurile pe care de obicei le amânați pe o altă zi, acele lucruri care vă ímplinesc și vă reîncarca propria energie. De aceste lucruri aveți nevoie pentru a vă aduna. Simțiți bucuria, râdeți des, râdeți tare, există atât de multă frumusețe în jurul vostru - aceasta umple fiecare loc și spațiu din mediul vostru - căutați-o și bucurați-vă de ea!

După această pauză, întrupați această energie în interiorul ființei voastre , pentru că atunci voi veți putea lua o decizie informată și clară cu privire la următoarea voastră mișcare. Întrucât acest an se apropie de sfârșit, este timpul pentru finalizarea a tot ceea ce ați stabilit să faceți în anii anteriori, momentul finalizării tuturor scopurilor, proiectelor și intențiilor pe care le-ați stabilit să le realizați. Aceasta este o aliniere în pregătirea pentru noul ciclu care începe în 2017, pentru că începe un nou ciclu de nouă ani. Acesta este momentul pentru a termina și încheia tot ceea ce aveți nevoie să finalizați, astfel încât să puteți începe în stare proaspătă.

În tărâmul posibilității puteți să vă recreați complet în noul ciclu;să recreați modul în care vă prezentați lumii, cum vorbiți, gândiți și simțiți.Nu este nevoie de aprobarea altora, acest lucru este în propriul vostru interes -nu interes egoist, ci în recunoașterea faptului că există un nou ciclu, care se prefigurează la orizont, astfel încât să puteți fi în măsură să profitați de toate energiile acelor vremuri iar acest lucru este foarte potrivit.

Energia lumii din jurul vostru se schimbă moment de moment și este greu să vă mențineți intențiile și să vă concentrați dar veți putea să o faceți. Aveți toate instrumentele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a acționa în concordanță cu ceea ce credeți, pentru a rămâne aliniați cu aspectele mai înalte ale voastre.Indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul vostru, știți înăuntrul vostru că totul este bine și a fost întotdeauna. Lumea merge înainte, totul este așa cum a mai fost, ceea ce are adevărata semnificație și valoare continuă și să se arate în fața voastră iar aceasta este zona pe care ar trebui să vă focalizați și concentrați.

Reconectați-vă la iubirea care se află în inima voastră și deschideți-vă inima cât de mult puteți în fiecare moment. Lumea are nevoie de iubire, lumea are nevoie de prezența voastră pașnică și liniștitoare iar acesta este un aspect important al activității voastre pe aceasta planetă. Noi suntem cu voi și rămânem alături de fiecare dintre voi, în timp ce abordați activitățile zilnice. Noi vă îndemnăm să luați acele pauze atunci când este necesar, în aceste vremuri tumultuoase, este important să luați mai multe, pauzele nu trebuie să fie de lungă durată, doar cât să vă simțiți reînnoiți și refăcuți în centrul ființei voastre.

Trimiteți lumina vindecătoare, iubire si energie acelor zone ale lumii, care se confruntă cu schimbări ale Pământului, care nu sunt printre cele mai fericite în acest moment. Aceste schimbări aduc o împreunare a oamenilor astfel încât acestia să lucreze la unison și în armonie unii cu alții, deoarece își dau seama de valorile importante în viața lor, acelea de cooperare, comunicare și unitate - acestea sunt cele mai importante valori care vor fi păstrate pe măsură ce diferite zone ale lumii vor experimenta evenimentele ce vor urma.

În timp ce toată omenirea se îndreaptă spre necunoscut, există o împreunare a minților asemănătoare iar acest lucru aduce rezultate armonioase și pașnice în întreaga lume. Toată lumea se aduna in jurul celor care au nevoie și oferă ajutor și asistență,oferă iubirea și energiile lor iar acest lucru este pentru binele suprem al tuturor de pe planetă.

Noi vă sfătuim ca toate răspunsurile pe care le căutați ,adevărul cu privire la orice subiect, să-l căutați întotdeauna în voi, el este disponibil în voi înșivă. Cunoașteți acest lucru și aliniați-vă cu aspectele voastre mai înalte, cu puritatea care se află în centrul esenței voastre Divine. Acolo veți fi mereu în armonie cu Tot Ceea ce Este.Cunoașteți acest lucru și rămâneți puternici și focusați, știți că totul este bine, universul se transformă, Pământul se transformă și totul este așa cum ar trebui să fie.

Tot ceea ce trebuie schimbat este în procesul de schimbare și, prin urmare, lucrurile pot parea destul de intense. Toate aceste schimbări trebuie să aibă loc, am știut acest lucru de multe, multe decenii iar acum, suntem în mijlocul acestei schimbări. Aveți credința că totul este așa cum ar trebui să fie și că veți triumfa la sfârșitul acestei schimbări cu bucurie, pace și fericire într-un nou mod de a fi și un nou început abundent cu tot ceea ce este drept , bun și decent în lumea voastră și în lume în general. Sunteți iubiți, ați fost iubiți întotdeauna. Este timpul acum să străluciți această iubire, pentru a o radia în afară la alte persoane care au atâta nevoie de ea în timpul acestor vremuri.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati