Pagini

26 mai 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-29 mai, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor

O pace mai mare va pătrunde în întreaga voastră ființă pe măsură ce îngropați fantomele înfometate din interiorul vostru, în locul lor de odihnă finală. Anii mulți în care ați simțit intens polaritațile opuse ale dualitatii în chakra plexului solar se diminuează acum. Voi experimentați bucuria și posibilitățile minunate care pătrund în câmpul vostru de percepție. Începeți să simțiți o pasiune reînnoită pentru proiectele neterminate pe măsură ce contemplați și vă imaginați altele noi. Noul început a sosit în sfârșit! Profitați de moment!

Iubirea în toate aspectele ei iși desface aripile și deschide noi usi pentru voi. Multe piese de puzzle se îmbină acum și  încep să aibă sens. Pe măsură ce procesați aceste noi revelații, are loc în voi vindecarea și este profund binevenită și experimentată. Pe fruntea voastră, purtați semnul celui iluminat, nevazut cu ochii umani, dar ușor de văzut de cei înțelepți care v-au ghidat calea și călătoria spirituală. Ei sărbătoresc victoria voastră si este bine meritată. Faceti-vă timp pentru a savura aceste momente ori de căte ori apar pentru voi și beți din fântâna abundenței care se află în voi.

Viața se dezvăluie pentru voi în toată slava sa. Ce minuni vă așteaptă după fiecare colt? Întregul univers este la comanda voastră – ridicați-vă și întâmpinați-vă destinul! Lumea așteaptă darurile pe care le aduceți pentru a-i binecuvânta și vindeca pe alții și planeta voastră iubită. Pe măsură ce realizați cât de profund sunteți iubiți și mereu-ați-fost, o bucurie nemarginita este simțită ca o patură caldă care vă înconjoară și vă înfășoară. Acesta este noul început pe care l-ați căutat îndelung și care a fost în trecut atât de evaziv; acesta este un nou început de reînnoire și speranță și vă așteaptă ca voi să-l revendicați.

Este timpul ca voi să zburați liber! Este timpul ca voi să străluciți Lumina voastră radiantă pentru ca alții să o poată vedea pe a lor! Străluciți măreția voastră și accesați propriul vostru potențial - singurul lucru care v-a împiedicat au fost propriile percepții limitate din trecut. Poarta este acum deschisă pentru a trece dincolo de ele într-un nou orizont. Urmați-vă inima si ghionturile de la spirit, deoarece acestea vă vor conduce către cel mai înalt bine al vostru si cea mai mare bucurie. Faceți ca atenția centrală a fiecărei zile să fie fixată pe sentimentul de bucurie, faceți tot ce este nevoie pentru a aduce acest sentiment din voi, deoarece bucuria este podul curcubeu între cer și pe pământ iar voi sunteți canalul.

Binecuvântați sunt iubitorii de pace, căci ei sunt cei care vor moșteni noua lume care a răsărit. Da, există încă multe lucruri în lumea voastră, care încă mai au nevoie de îmbunătățiri, dar aici sunteți, realizând schimbările și atingând acest obiectiv. Schimbările care trebuie să fie făcute au loc înlăuntrul vostru și se răspândesc în afară. Ceea ce a fost înfaptuit și realizat strălucește ca un far de speranță și posibilitate pentru cei care vin după. Sunteți iubiți peste măsură de către cei care au ochi să vadă și urechi să audă mesajul. Să fie pace acum în toate modurile.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

18 mai 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:15-23 mai, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mult progres are loc pe măsură ce oamenii revad evenimentele din trecutul lor și fac pace cu ei înșiși. Altii au experimentat schimbari drastice de viata din cauza unor circumstanțe neprevăzute care au venit peste ei dintr-o dată și care i-au lăsat fără locuințe sau resurse iar acum încearcă să facă față cu efectele dezastrului care a avut loc. Ei pur și simplu trebuie să înceapă de la început și să-și creeze viața din nou. Ei găsesc modalități de a ajunge unul la altul pentru a-și împărtăși sentimentele lor, pentru ca ei să se poată vindeca de  trauma prin care au trecut. Ei merg înainte, prin acest sprijin reciproc.

Aceștia sunt ajutați de către oamenii plini de compasiune din țara lor și, într-adevăr, si din alte țări, deoarece lumea se adună în unitate pentru a ajuta în orice fel posibil. Mulți oameni din țara lor și din alte orașe s-au oferit voluntar pentru a merge în zonele devastate și pentru a începe sarcina dificilă de a curăța resturile pentru a permite să se construiască o nouă fundație. Alte grupuri de persoane sunt formate ca echipaje de curațare pentru casele care au rămas, deoarece acestea trebuie să fie curățate și pregătite pentru a fi locuite din nou.

Oamenii au răspuns cu iubire și generozitate în inima lor. Lucratorii în Lumină ai lumii s-au unificat în trimiterea rugăciunilor lor și energiilor calmante în zona de interes. Iubirea în toate aspectele sale își face cunoscută prezență celor care au nevoie. Procesul de vindecare începe acum să aibă loc în toată lumea a căror vieți au fost atinse și transformate de marea curățare care a avut loc. Cei care au fost afectați sunt înconjurați de iubirea și ajutorul dimensiunilor spirituale. Pe măsură ce viața lor este reconstruită, ei își vor aminti de bunătatea oferită lor în timpurile de nevoie și se vor strădui să  răsplătească, oferindu-se altora cu fiecare ocazie care vine în fața lor.

Aceasta este puterea iubirii în acțiune și calea de urmat pentru întreaga omenire. Atunci când oamenii trec dincolo de interesul de sine și permit compasiunii să curgă în inimile lor și în spiritul lor, ei permit Divinității să fie în lume cu ei. Fiecare are o scânteie vitală a divinității în interior și această scânteie, este cea care acum se aprinde in inimile oamenilor din întreaga lume iar aceasta se răspândește în strălucirea ei pe întreaga planetă. Lumea și oamenii săi sunt reînnoiți, întineriți și regenerați.

Pe măsură ce viața se reduce la forma ei cea mai simplă, oamenii se reconectează la mirarea și magia ei în toata splendoarea. Experiența lor devine o călătorie magnifică de posibilități infinite iar ei prosperă în bucuria pe care această simplitate o întoarce lor. Zâmbetele și umorul abundă iar acest lucru atrage posibilități și mai mari, deoarece gândurile pe care le au în interiorul lor manifestă mai mult din tot ceea ce oferă universul abundent.


 Pănă săptămâna vitoare…


 EU SUNT Hilarion



© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere -Eliza

8 mai 2016

Repostare / Hilarion Mesajul săptămânii:10- 17 mai 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Există semne peste tot ale schimbărilor care au loc pe planeta voastră. Aceste schimbări sunt diverse și cuprind mai multe spectre ale vietii. Schimbările Pământului reflectă schimbările din interiorul oameniilor pe măsură ce aceștia se străduiesc să se adapteze și să înțeleagă ceea ce se întâmplă. Fiecare tragedie care are loc scoate ce e mai bun din omenire deoarece oamenii se străduiesc să dea tot ceea ce pot pentru a ajuta. Multe întrebări sunt puse în inimile tuturor, căci pare ca lumea pe care oamenii au știut-o se prabuseste si se destramă. Umanitatea se confruntă cu efectele planetei lor care se scutură de lanțurile trecutului în timp ce se mută în locul ei de drept în univers. Aceste schimbări au avut loc de mai multe ori de-a lungul mileniilor, dar în aceste vremuri, omenirea are o oportunitate de a se ridica deasupra și a ieși victorioasă.

Este timpul ca fiecare persoană să pătrundă în interiorul ei și să caute să cunoască sinele, sinele său divin. Acesta este un timp în care fiecare persoană să realizeze și să mențină echilibrul în managementul vieții sale interioare și exterioare , pentru a face alegerea și decizia cu privire la calea pe care o urmează. Pe măsură ce trecutul se dizolvă, apar noi începuturi și posibități în potențialul lor glorios. Multi dintre voi sunteți acum ferm pe calea destinului vostru, făcând ceea ce vă aduce cea mai mare bucurie și fericire . Alții sunt în mijlocul provocărilor care par prea copleșitoare de suportat. Ei învață să aibă putere, determinare și persistență. Acestea sunt calități foarte importante pe care le poate avea sufletul. Pe măsură ce îi vedeți pe cei pe care îi cunoașteți și de care vă pasă trecând prin problemele lor personale, trimiteți iubire și vindecare pentru toată lumea din jurul vostru, pentru că asta este ceea ce dorește fiecare persoană cel mai mult, să iubească și să fie iubită, pentru că iubirea este cea mai puternică forță în univers și poate fi un balsam de vindecare, atunci când este cea mai mare nevoie.

Aveți grijă unul de celălalt cu cea mai mare iubire, onoare și respect, pentru că este, de asemenea,un moment de trecere dincolo de sine , în câmpul unimii,un moment de alăturare la extinderea și evoluția într-o conștiință și înțelegere mai înalte. Chemați-vă adesea ghizii spirituali și îngerii atunci când aveți nevoie de ajutor și speranță și amintiți-vă că nu sunteți niciodată singuri, că sunteți în mod constant înconjurați de iubire,pentru că iubirea este tot  ce există. Este bine să vă așezați pentru câteva momente în fiecare zi să simțiți și să experimentați această iubire în inima, mintea si sufletul vostru. Conectați-vă la ceea ce vă oferă sprijin și inspirație zilnică în orice mod funcționează cel mai bine pentru  voi. Fiți în pace și rămâneți calmi pe măsură ce se produc schimbările interioare si exterioare.

Sunteți aici pentru a stăpâni dualitatea prin îmbrățișarea tuturor aspectelor fiintei voastre. Pe măsură ce dați drumul rezistenței și negării aspectelor voastre ascunse realizați faptul că tot ceea ce se întâmplă este bun, fie ca este perceput bun sau rău, corect sau greșit, vă este totul oferit în iubire, pentru a vă putea perfecționa în maieștrii ai acestui tărâm, pentru a vă revendica dreptul vostru divin din nastere ca și copii ai divinului. Ați ales aceste experiențe pentru a  putea obține o mai bună înțelegere a nuanțelor și complexității călătoriei înapoi la sursă, cu voi, ca învingători.

Păstrați acest lucru în gândurile voastre și mergeți înainte atunci când trebuie și odihniți-vă și aveți grijă de voi atunci cand corpul vostru fizic vă solicită. Pe măsură ce vă acordați la ritmurile mai importante ale vieții voastre, totul va fi bine.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

4 mai 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 1-8 mai , 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mulți dintre voi au experimentat sentimentul de tristete si au observat aceste tipare emoționale din experiențele voastre de viață trecute și ne bucurăm să vedem că deveniți mai pricepuți în observarea și eliberarea lor în loc să aveți de-aface din nou cu acele energii vechi. Felicitări! Voi redobândiți măiestria asupra emoțiilor voastre! De asemenea, este posibil să fi observat că aceste amintiri sunt cele care au fost îngropate adânc în conștiința voastră și care se află în experiențele din tinerețe.. Asta înseamnă că curățarea celulelor voastre funcționează mai profund ca oricând înainte. Pemiteți acestei curățări să aibă loc și intenționați să le înlocuiască pe acestea cu Lumina albă pură a energiei Cristice.

Vedem că sunteți obosiți și că tânjiți ca acest proces să ajungă la un final iar faptul că vechile sentimente din tinerețe ies la suprafață înseamnă că acest proces de curățare este aproape complet. Imaginați-vă mici sori luminoși care strălucesc și se rotesc în fiecare dintre cele șapte chakre majore și mențineți această imagine pentru câteva momente de mai multe ori în fiecare zi. Acest lucru grăbește procesul de curățare și vă va aduce aminte că sunteți o Lumină strălucitoare în această lume! Voi vă mutați în tărâmurile mai înalte ale conștiinței, adevărata sursă a puterii personale și într-o înțelegere mai profundă a identității voastre eterne. Există unele momente când această conexiune vă conduce la revelații semnificative în ceea ce privește scopul vostru pentru care v-ați întrupat în aceste timpuri.

Fiți în pace, dragii noștri, trăiți, râdeți și iubiți cu poftă! Viața într-un corp uman este menită să fie gustată, îmbrățișată și experimentată! Prin urmare, este necesar să fiți o parte din tot ce este în mediul vostru imediat, să fiți în momentul fiecărei experiențe cu conștiență. Nu amânați și așteptați o altă zi pentru noul început, deoarece acesta are loc chiar în acest moment. Vă aflați în timpurile de transformare cele mai miraculoase,iar aceasta este o oportunitate rară pentru a vă desfăta în fluctuațiile ce apar moment de moment. Există posibilități minunate și îndrumări pentru experiența voastră de viață iar claritatea înțelegerii vă îndrumă să vă direcționați propriul destin într-o realitate strălucită.

Acestea sunt timpuri interesante cu multe oportunități ce intră în câmpul de vise al fiecărui individ. Pe măsură ce "dezordinea" din interiorul vostru este curățată și înlocuită cu o mai mare Lumină a înțelegerii, unele dintre dorințele și visele anterioare ale fiecărei persoane sunt prezentate ca o direcție pe care aceste persoane se pot concentra pentru a aduce acele vise si dorințe la realizare și manifestare. Acestea sunt visele care vă pot aduce o mare bucurie și fericire în timp ce încercați să "le manifestați"  în experiența curentă.

Pe măsură ce fiecare persoană manifestă ceea ce îi aduce împlinire, energia pozitivă ce este creată ajută câmpul colectiv al conștiinței să se îndrepte spre extinderea orizonturilor pentru toți. Ceea ce părea imposibil în trecut va fi acum cu ușurință manifestat de multe persoane. Această stare a ființei este susținută de afluxul de noi energii pe măsură ce oamenii realizează că pot crea rezultate fericite pentru ei înșiși și că sufletul lor vrea sa experimenteze mai mult din aceste momente. Aceasta este starea naturala a fiintei pentru fiecare suflet de pe planetă.


Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion


© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati