Pagini

26 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:21-28 februarie 2016


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce energiile se intensifică si mai mult decât înainte, este dificil a rămâne concentrat pe un singur lucru pentru o oarecare perioadă de timp. Mintea unei persoane sare de la un gând la altul, fără o concluzie logică. Este ca si cum ați fi intrat într-un teritoriu necunoscut unde totul este posibil, și nu există mânere sau puncte de sprijin pentru a le apuca. Prin urmare, este important să fiți conștienți de faptul că nu-trebuie să faceți nimic sau să realizați ceva deosebit în aceste timpuri; tot ce trebuie sa faceți este să călătoriți pe val, asa cum vine și sa-l experimentați - nimic altceva nu este necesar. Atunci când puteți, trimiteți gânduri de binecuvântare pentru toată lumea și pentru tot din jurul vostru inclusiv pentru casa voastra comună, Pământul, și aveți credință că toți veți reuși.

Știați că sunteți plămădiți din lucruri minunate - că veniți din stele și de pe mai multe planete diferite? Suntem siguri că știți acest lucru, deși nu credeți încă pe deplin că este posibil! Există o barieră care trebuie depășită iar ea este în voi. Nu priviți la alte planete sau ființe din afara planetei pentru a va salva, când faceți acest lucru vă dați propria putere de a crea și transforma lumea voastră. Ceea ce vi se cere să faceți este să unificați toate aspectele sinelui, Ființa de lumină și Sinele umbră, cel fericit și trist, curajos și înfricoșat, credul și înțelepț, să îmbrățișați și să unificați toate aparentele polarități, fără de sfârșit, din Sine. Pe măsură ce faceți acest lucru, cel mai bine este să simplificați toate domeniile vieții, astfel încât acest lucru să poată ajuta la eliminarea așteptărilor nerezonabile din interiorul vostru și să vă concentrați în schimb pe ceea ce considerați că este de folos. Sunteți cu toții mult prea exigenți cu voi înșivă în timp ce încercați să măiestriți totul dintr-o dată!

Mulți dintre voi experimentează acum descărcări non-stop iar acest lucru vă pune în poziția de a merge acolo unde nici un barbat sau o femeie nu au mai fost înainte, într-un teritoriu cu totul nou, care vă poate influența sensibilitatea la energiile care vă înconjoară,de asemenea non-stop. Curățarea de zi cu zi este absolut necesară, în special a sistemului vostru de chakre - începeți cu chakra Steua Pământului  care este cu o treaptă mai jos de picioare,cu  fiecare dintre cele șapte chakre și includeți cele cinci chakre eterice superioare, precum și chakrele voastre de la picioare. De multe ori, acestea sunt cele are au nevoie de curățare și purificare, pentru a păstra toate meridianele din câmpul vostru eteric funcționale la o frecvență mai înaltă. Cel puțin o dată pe săptămână, faceți exercitiul de Curațare completă a Energiei* căci acest lucru vă va ajuta foarte mult.

Pe măsură ce sistemul de operare uman se reglează la noul nivel de frecvență există un sentiment de intensitate lăuntrică în timp ce aspectele noi ale sinelui încep să interacționeze cu sistemul vostru. Veți experimenta nivele mai mari de idei creative și expresii care încep să se manifeste în exterior în lumea din jurul vostru într-un mod care vă  uimește si vă inspira cu frumusețea și profunzimea lor. Voi realizați că doar voi singuri, sunteți în controlul situațiilor  cu care vă confruntati prin ceea ce voi împuterniciți prin atenția voastră asupra lor. Ați devenit o parte din dansul cosmic al vieții și expresiei iar acest lucru vă împuternicește să continuați pe această cale spirituală care va duce în final la măiestria vieții în planul fizic al existenței și nu numai.

Pe măsură ce intrați în ritmul creației vă dați seama că totul este perfect iar aceasta devine melodia internă a manifestării de reînoire neîncetată a tot ceea ce este potrivit și bine în lumea voastră. "Totul este perfect și așa a fost întotdeauna" poate fi melodia pe care să o cântați vouă însivă. În acest fel, atrageți spre voi tot ce trebuie si sunteți pregătiți să aveți. Pe măsură ce realizați armonia interioara, vă deschideți spre înțelegerea marelui întreg al existenței și spre ceea ce înseamnă să interacționați cu toată viața în fiecare moment. Cu această experiență, vine vindecarea și un sentiment extins de iubire și libertate pentru a le manifesta la un nivel mai înalt al ființei care deschide multe usi noi de oportunități pentru voi.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Decretul de curățare completă a energiei

Acest proces se face cel mai bine atunci când vă întindeți noaptea pentru somn, chiar înainte de a merge la culcare. Puteți să îl faceți în pat, dacă doriți. Cu cât îl faceți mai des, noapte de noapte, cu atât mai bine.

Înainte de a începe, dedicați-vă Luminii:

 "EU Decretez! Mă dedic Luminii acum!"

Apoi, "Eu cer și invoc prezența și sprijinul Arhanghelului Mihail și Forțelor de lumină, Puterilor Luminii, Domnilor Luminii, Legiunilor de Lumină, Luptătorilor Luminii, Domnilor Karmei, Domnilor Grației, Domnilor Protecției, și Directorului Divin ,în numele lui __ (numele dvs.) __ acum ".
"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați pentru (numele dvs.) __Întregul  Tub de Lumină si Coloana de Cristal, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Împământare al __ (numele dvs.) __ la toate nivelele în Centrul Pământului și dincolo de acesta, inclusiv toate structurile planetare, structurile de rețea și conexiune, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe. Așteptați după fiecare pas.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați toate șabloanele __ (numele dvs.) __ la toate nivelele, și la toate chakrele, complexul de chakre,canalele și conexiunile ,prin toate nivelele și sistemele ".

(Enumerați următoarele șabloane, unul câte unul, trecând la următorul, numai după ce este curățat șablonul anterior. Păstrați-le în ordine strictă.)

" Șablonul Ka." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]
" Șablonul Eteric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Ketheric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Celestial". [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
" Șablonul Eu Sunt." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Galactice și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Corpului Cauzal și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]

"Toate chakrele Înălțării și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Argint  al __ (numele dvs.) __  și toate chakrele și complexlul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Complexul Inimii pentru (numele dvs.)și toate sistemele inimii la toate nivelele, și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele ."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Fizic și Eteric al lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele  chakre, una câte una, trecând mai departe numai după ce chakra anterioară este complet curațată și simțiți că energia a ajuns la picioare.)

"Chakra Coroană, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra  celui de –al treilea ochi, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra gâtului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Inimii, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Plexuului Solar, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și

sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Sacrală, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Rădăcină, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în

centrul Pământului si dincolo de acesta".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurile Emoțional si Astral ale lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele chakre, una câte una, treceți la următoarea, numai după ce este curățată chakra anterioară. Asigurați-vă ca le respectați ordinea.)

"Punctul Chakrei Transpersonale, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Viziunii (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Corpului Cauzal, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Timusului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Diafragmei, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Hara, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Perineum, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Mișcării (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele de împământare (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în centrul Pământului si dincolo de acesta."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Pământului (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Mental și Rețeaua Minții lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Enumerați următoarele Chakre una câte una, treceți la următoarea după ce chakra anterioară este curățată. Aceste chakre nu sunt Chakrele Kundalini /sau Corpului Eteric ci duplicatele Corpului Mental și Rețelei Minții.)

" Chakra Coroană, complexul Coroanei, și sistemul Coroanei, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra celui de-al treilea ochi, complexul celui de-al treilea ochi, și sistemul celui de-al treilea ochi prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Luminii (2), complexul Luminii, și sistemul Luminii prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele din partea superioară a Gâtului, buzelor, și din partea inferioară a Gâtului și întregul complex al Gâtului și sistemul Gâtului prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

 " Chakra Plexului Solar, complexul Plexului Solar, și sistemul Plexului Solar prin toate nivelele și sistemele" (Notă: Nu există o inimă sau un echivalent al inimii la nivelele Corpulului Mental sau Rețelei Minții).

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare. ]

"Chakra Rădăcină, complexul Rădăcină, și toate sistemele Rădăcină prin toate nivelele, în centrul Pământului si dincolo de acesta .

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, complexele de chakre, și sistemele de chakre prin toate nivelele și sistemele pentru sâni și degetele de la mâini și picioare."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurul Cauzal, Spiritual și Galactic al lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Chakrele acestea sunt după cum urmează, în seturi mai degrabă decât individuale.)

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Voinței, Dorinței, Realizării, Acțiunii, și Propulsiei, în centrul Pământului și dincolo de acesta." (Acestea sunt chakrele Corpului Galactic .)

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Sunetului, Recepției/Informației ,Comunicării, Manifestării,Creației și Implementării. (Acestea sunt chakrele Corpului Cauzal .)

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Corpul Cauzal al Chakrei Coroanei și Corpul Spiritual, Galactic, complexul Coroanei, și sistemele Coroanei prin toate nivelele și toate sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Înălțarea lui (numele dvs.)la toate nivelele și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile, sabloanele și componentele tuturor proceselor Înălțării prin toate nivelele și toate sistemele.

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

(Notă: .. Procesele Înălțării acționează prin toate corpurile. A cere curățare doar pentru Corpul Înălțării ar însemna să limitezi această cerere de curățare. Atunci când nivelele de Înălțare sunt complet curățate, curățarea energiei este încheiată.)

Pentru a termina, mai faceți o ultimă cerere:

"Eu cer ca Lumina Cristică să umple energia __ (numele dvs) __ prin toate nivelele și componentele, prin toate dimensiunile, toate conexiunile, și toate sistemele."

Mulțumiți  și încheiați cu meditația de curățare.

Sursa: Diane Stein

Traducere Eliza Fati



16 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:14-21 februarie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

La nivel sublim, multe progrese sunt făcute de fiecare persoana care merge în Lumină. Sunteți văzuți și recunoscuti de către tărâmurile înalte și cei mai mulți dintre voi ați fost puși în serviciu într-un mod prin care Esenta voastră Divină poate influența cel mai ușor, devenind o parte semnificativă a vieții umane de zi cu zi . Există o mai mare focusare asupra Integrării spiritului în materie iar formele voastre umane resimt aceste efecte în moduri puternice și transformatoare. Rezultatul este că de multe ori pur și simplu nu puteți face față bombardamentului acestor energii, care sunt predominante în timpul unor cicluri care au loc. Este important ca în aceste timpuri să vă amintiți că sfatul nostru principal și constant este să ieșiți în natură,să vă conectați și să vă împământați prin plasarea picioarele pe Pământ, respirând adânc, deoarece o astfel de practică ajută la deplasarea energiilor stagnante prin sistemului vostru, mai eficient. Beți cel puțin 6 pahare pline de apa pură pe zi și consolidați această apă cu binecuvântările și rugăciunile voastre înainte de a o consuma.

Îm calitate de alchimiști care învață practica creării realităților pe care doriți să le experimentați în viața de zi cu zi, fiecare zi devine o aventură în noi perspective. Noi moduri de a vedea și de a face lucrurile sunt acum îmbrățișate și vă ajutăm cu acest lucru. Este perfect acceptabil în aceste timpuri să vă luați timp atunci când simțiți că aveți nevoie de la acele activități pe care le-ați oferit în serviciu celorlalți. Corpurile voastre umane sunt în proces de metamorfoză ceea ce poate fi asemănat cu procesul fluturelui care iese din crisalidă. În voi are loc un proces de ardere și consumare, multe spirale de ADN sunt activate după mii de ani de stare latentă în cadrul constituției voastre genetice. Este o experiență intens simțită dar una care este necesară în scopul de a merge mai departe.

Fiți în pace știind că acest proces are loc pentru fiecare individ în momentul ales inainte de încarnare pe planetă. Multe ajustări s-au făcut la acest proces, astfel încât fiecare dintre voi să poată să influențeze marele întreg într-un mod mai cuprinzător care să conducă la trezirea unui număr mai mare de oameni, astfel încât Lumina să crească exponențial. Relaxați-vă și bucurați-vă de experiența în loc să vă îngrijorați în privinta ei. Toate se desfășoară așa cum trebuie. Sunteți atrași în participarea la aceste activități care facilitează cel mai bine acest proces în contextul procesului de ascensiune. Energia Atlantisului din ultimele sale zile rulează acum pe scena lumii în aceste timpuri , astfel încât să fie recunoscută schimbărea în gândirea și atitudinea popoarelor lumii și să se acționeze corespunzător.

Ar fi sigur să spunem că nici o persoană care este în viață pe această planetă în aceste timpuri nu dorește o repetare a distrugerii civilizației care a avut loc în epocile anterioare. Ați ajuns cu toții prea departe pentru a merge înapoi din nou și este de sperat că înțelepciunea, rațiunea și aducere aminte a acelor vremuri, cu rezultatele lor triste va prevala în fiecare suflet în timp ce planeta și locuitorii ei aleg drumul pe care doresc să călătorească. Fiecare suflet a ales să experimenteze trecerea la o mai mare conștientizare a evenimentelor care au acum loc. Permiteți-vă să observați și să reflectați la ceea ce are loc în prezent în evenimentele din lume și deveniți conștienți la ceea ce se află acum în fața voastră. Spuneți da la o nouă realitate și o nouă viață,la un nou început plin cu posibilități nelimitate.

Da , puteți face acest lucru! Aveți în interior puterea de a schimba rezultatele actuale în cele mai înalte rezultate pentru cel mai mare bine pentru toți! Aceste schimbări s-au și vor continua să se manifeste în mod aparent miraculos! Știți cum să transcendeți tiparele vechilor moduri de a face lucrurile și să insuflați noi modalități și noi rezultate în ele. Prin faptele voastre sunteți cunoscuți prin univers! Bravo!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

3 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:31 ianuarie - 7 februarie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

De voi depinde, preaiubitilor, puterea și stabilitatea lumii voastre. Voi sunteți aventurierii care pășesc în necunoscut și care experimentează cu curaj fiecare moment al acestuia. In timp ce faceți acest lucru stabiliți modelului noii realități a Pământului. Pe măsură ce mai mulți dintre voi acceptați această resposabilitate, Lumină voastră și Lumina din lume crește exponențial. Am mai spus acest lucru de multe ori înainte dar merită să repetăm adesea pentru că este ușor să uitați în timp ce problemele lumii din jurul vostru vă captează în dramele lor, care sunt multe. Repetați-vă adesea că voi SUNTEȚI Lumina și că aceasta este identitatea voastră adevărată.

Lumea în care trăiți este foarte bogată și există suficiente resurse pentru toată lumea dar sunt cei care simt că trebuie să fie doar ei în controlul a toate. Acest lucru se va schimba rapid pe măsură ce ne aventurăm mai departe în fluxul energiilor cosmice. În timp ce energia iubirii crește tot mai puternică, inimile-care au fost închise vor începe să se deschidă iar acestea, de asemenea, vor începe să-și schimbe modul lor de a trăi pe măsură ce își vor da seama de un mod mai bun de a trăi și de a fi. Va exista o mai mare cooperare și bunăvoința de a asculta vocile de protest care sunt tot mai exigente și insistente pe dreptate și adevărata egalitate pentru toți cei care trăiesc și se mișcă în această lume. Aceasta va deveni o lume care asigură nevoile tuturor. Aceasta, desigur, va lua ceva timp, dar rezultatul final și deznodământul va fi unul fericit.

Continuați să credeți în magie și să o vedeți! Mulți dintre voi captați minunile lumii din jurul vostru în imagini și împărtășiți acestea între voi și cu mulți dintre aceia care nu au intenționat sau nu au fost deschiși la explorarea de noi idei și concepte, cum ar fi prezența altor forme de viața - care există în același spațiu cu voi. Aceste imagini deschid conștiința lor într-un mod care nu a fost posibil înainte. Pe măsură ce împărtășesc aceste daruri de mirare, multe schimbări minunate încep să aibă loc în fiecare persoană care privește la ele. Acest lucru îi deschide pentru a re-experimenta bucuria și mirarea pe care obișnuiau să le simtă și să le trăiască atunci când au fost copii și vor reîntoarce aceste calități către ei în abundență.

Anterioarele structuri din sistemele lumii continuă să se schimbe iar acest lucru va deveni mai evident în viața de zi cu zi a tuturor de pe planetă. Accentul liderilor lumii va fi pe ajustarea nevoilor tuturor cetățenilor și nu doar a lor câtorva, deoarece oamenii din lume vor insista pe acest lucru în număr tot mai mare. Căile demodate de a face afaceri și comerț vor lua o întorsătură în bine în ceea ce privește o distribuție mai echitabilă și folosirea resurselor la îndemână. Oamenii vor pune la îndoială dacă va fi necesară în continuare exploatarea acestor resurse mai bune, și vor insista pentru dezvoltarea de noi tehnologii și alternative care ar avea un impact mai mic asupra forțelor de viață vitale ale planetei lor și  locuitorilor săi.

Vedeți așadar că,  concentrarea voastră pe creșterea și extinderea Luminii din voi are un beneficiu inerent pentru toată lumea pentru că deschide calea pentru noi idei și inovații care vin prin intermediul vostru în manifestare. Acest lucru nu a fost posibil, nici chiar în urmă cu doar câțiva ani. Ceea ce era imposibil devine acum posibil! Priviți la creșterea de noi tehnologii și invenții care au ca propriu scop, binele asupra calității vieții pentru toată lumea.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati