Pagini

30 noiembrie 2016

Hilarion, Mesajul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii. Mulți dintre voi ați obosit să experimentați energiile puternice ale polarității care au devenit de nestăpânit în aceste vremuri. Nu a fost o sarcină ușoară să rămâneți detașați, astfel încât să puteți continua să mențineți constant Lumina pe care ați adus-o în această lume, cu scopul menținerii stabilității în interiorul planetei. Fiecare efort al vostru este foarte apreciat de către tărâmurile dimensionale mai înalte ale Luminii. Voi sunteți cei pe care ne bizuim în acest moment pentru a menține acel echilibru de Lumină.

Mulți Lucrători ín Lumină au devenit distrași de la ceea ce si-au propus să facă. Este de datoria fiecăruia să-și amintească perspectiva mai înaltă a motivului pentru care a venit. Mulți dintre voi se îndepărtează de tărâmurile Maeștrilor Ìnălțați și caută să găsească răspunsuri prin alte căi iar acest lucru este, desigur, o decizie la liberă alegere. Ca întotdeauna, suntem pregătiți să lucrăm cu fiecare dintre voi. Unii dintre voi ati uitat acest lucru, așa că vă reamintim cu blândețe că nu sunteți niciodată singuri, că suntem mereu cu voi.

Noi lucrăm împreună - am ajuns până aici împreună - vă rog, nu renunțați acum! Continuați în munca voastră de Lumină - continuați să FIȚI Lumină, să mențineți Lumina. Acest lucru este foarte, foarte important. Nu există răspunsuri ușoare la întrebările care s-au ridicat în fața voastră. Nu există decât acceptarea și căutarea unui mod mai bun, un mod care nu a mai fost luat în considerare înainte. Fiți asemeni râului care vine la munte sau la o stâncă, trebuie doar să curgeți în jurul obstacolului fără rezistență și curând vă veți găsi calea din nou.

Există multe lucruri care vor continua să aibă loc în zilele următoare. Multe, multe schimbări, vor avea loc în conștiința umanității și în cadrul sistemelor care au fost în vigoare pentru foarte mult timp. Totul se află într-un proces de transformare, totul este transmutat. Vor fi multe sisteme și proceduri care vor fi eliminate din nevoia de a se lucra cu noi modalități care iau naștere și care vor rezulta în cele din urmă într-un mod mai bun pentru toată lumea de pe planetă.

În acest moment, totul se află într-o stare de flux și este foarte greu să se cunoască calea de urmat și astfel există un sentiment sporit de anxietate si frică cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitorul foarte apropiat. Această anxietate si frică se face simțită în planurile înalte ale existenței și reprezintă o mare preocupare pentru noi cei care am lucrat cu voi.Această frică și anxietate face lucrurile dificile în ceea ce privește colaborarea noastră împreună așa cum a fost la început.Dacă aceste influențe continuă, am putea fi mai mult sau mai puțin forțați să blocăm tărâmurile înalte, vălurile care s-au subțiat, am putea fi nevoiți să le închidem în fața energiilor de pe planetă care sunt atât de violente acum.

Aceasta va fi o măsură temporară, iar asta înseamnă că cei de pe planetă nu vor beneficia de sfaturile noastre. Acest lucru este posibil să fim nevoiți să-l facem în cazul în care continuă energiile urii, dezbinării, batjocurei, cinismului, rasismulului, și nevoia stridentă de dreptate și de sentimente de furie. Comuniunea reciprocă pe care am dezvoltat-o lucrând împreună va trebui să fie amânată din cauza densității pe care acest lucru a creat-o. Omenirea se află la o răscruce de drumuri acum și fiecare persoană de pe planetă trebuie să facă o alegere - să se teamă sau să iubească, aceasta este alegerea prescurtată în termeni simpli.

Noi vă sfătuim ca fiecare dintre voi să vă urmați propriul drum unic, faceți ceea ce funcționează pentru voi în modul în care este cel mai bine pentru voi. Aveți asezată temelia iar ceea ce este necesar este ca voi pur si simplu să continuați în tot ceea ce ați învățat câ funcționează cel mai bine pentru voi. Urmați propria cale, urmați propriul ritm. Fiți în pace în interiorul vostru și cu ceilalți. Lăsați ca ceea ce se desfășoară pe scena mondială să-și urmeze cursul firesc, fără să fiți prinși în aceste energii.

Noi sperăm ca acest mesaj să trezească în voi nevoia de a fi centrați, nevoia de a continua pe calea pe care deja ați creat-o și pe care ați urmat-o. Da, schimbarea se află în fața voastră, schimbarea se află în fața întregii omeniri și pe Pământ. Oriunde priviți, acolo se află schimbarea, dar înlăuntrul vostru se află esența de bază a ființei voastre,ea este întotdeauna acolo, ea este cea care a lucrat în direcția măiestriei vieții voastre până la acest punct. Ea se dezvăluie și se extinde, dacă permiteți acest lucru.

Prin urmare, ea este o parte din voi, care nu se schimbă niciodatâ iar această parte din voi atunci când este absorbită în conștiința colectivă contribuie la menținerea stabilității energiilor în timpul acestor vremuri. Totul se desfășoară, se schimbă și se reînnoiește. Acest lucru nu înseamnă neapărat că acesta nu este cel mai bun rezultat. Acest lucru înseamnă pur și simplu că este timpul să curgeți cu schimbarea,voi aveți instrumentele, aveți experiența, aveți cunoașterea - doar amintiți-vă acest lucru.

Suntem mereu cu voi, nu sunteți niciodată singuri. Nu uitați asta.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Traducere :Eliza Fati