Pagini

25 noiembrie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii 20-27 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Ajustările omenirii continuă să aibă loc deoarece există mulți oameni care sunt în imposibilitatea de a accepta șocul marii schimbări care a avut loc chiar în fața ochilor lor. Privim cu interes atunci când oamenii îndeamnă la acțiune. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor din țara lor, au făcut alegerea iar aceea este schimbarea care acum este implementată. În acest caz, cei care protestează și încep mișcările fac acest lucru fără a lua în considerare faptul că a existat o majoritate a cetățenilor țării lor, care s-au dovedit a vota pentru candidatul căruia îi revine acum să suporte marea responsabilitate a celor mai înalte funcții a terenului în serviciul oamenilor din țara lor, ca urmare a procesului electoral.

Este o negare, într-un sens, a tot ce națiunea lor reprezintă, dar acestea sunt timpuri de schimbare, de trezire, iar uneori trezirea are loc într-un mod grosolan și dezolant iar asta este ceea ce se întâmplă acum. Intre timp, energiile cosmice inundă atmosfera Pământului și pe toată lumea. Aceste energii cresc foarte mult în intensitatea lor și astfel tot ceea ce are loc are un element de posibilități sălbatice și instabile. Si astfel voi, dragilor, care v-ați instruit și pregătit pentru aceste vremuri sunteți acum în poziția de a crea stabilitatea care este atât de necesară în timp ce se desfășoară pe suprafața planetei.

Mulți dintre voi experimentați multe momente de fericire extremă, bucurie și încântare înlăuntrul vostru iar acest lucru este excelent! Acesta este un excelent mod de a straluci lumina voastră - pentru că aceasta este frecvența noii epoci de aur. Cei care pot menține și susține aceste frecvențe, făcându-le și mai mult o parte a existenței lor de zi cu zi, sunt cei care se aliniază cu posibilitatea și certitudinea Erei de Aur . Aceia dintre voi care experimentează acest lucru, experimentează, de asemenea, idei și posibilități creative. Fiecare zi este plină de inspirație fără margini.

Sunteți vestitorii a ceea ce se află în viitor, pentru întreaga omenire, atunci toată lumea de pe planetă va avea nevoile de bază asigurate. Oamenii vor avea dintr-o dată, această oportunitate de a explora tărâmurile lor interioare și ei vor descoperi acest proces fiind unul foarte interesant și eliberator. In lumea voastră acum, există diverse nivele de evoluție pe înțelegerea fiecărei persoane iar acest lucru va continua pentru încă câțiva ani. Este nevoie de răbdarea iubitoare a tuturor celor care sunt conștient de faptul că pot face o diferenta prin mentinerea unei atitudini pașnice, calme în timp ce au loc efectele turbulențelor de energie.

Noi din tărâmurile înalte suntem nespus de íncântați să vedem cât de mult, acum că într-adevăr contează, face diferența faptul că mențineți Lumina și o susțineți. Suntem atât de mândri de fiecare dintre voi! Pe măsură ce lucrăm împreună, facem o diferență minunată și pozitivă pentru binele suprem al tuturor. Planeta voastră va continua în re-nașterea ei, vor exista mai multe zone ale lumii, care se vor schimba. Nu va fi o schimbare totalá, drastică peste tot, dar în anumite zone ale lumii, vor continua să fie schimbări, vor exista mase de teren, care se vor scufunda în ocean și vor exista mase de teren care se vor ridica.

Nu există nici un calendar pentru aceste evenimente, se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Acum, toate schimbările care au loc apar practic ca urmare a ceea ce este perceput ca un mod "normal" . În afară de evenimentele din ultimele câteva săptămâni, schimbările continuă într-un mod care nu este pus la îndoială sau la care să se reziste în vreun fel. Continuați să aveți voie bună; continuați să încurajați sentimentele mai înalte de bucurie, fericire și extaz. Acest lucru este extrem de benefic pentru toată lumea din sfera voastră de activitate și influență, și pentru probabilitățile și posibilitățile întregii planete.

În atmosfera exterioară a planetei voastre, spatiul este supraîncărcat cu observarea vizitatorilor galactici care asteapta cu sufletul la gură pentru a vedea cum și când își vor aminti oamenii în mod colectiv scopul și motivul pentru care au venit pe Pământ în timpul acestor vremuri. In timpul acestui eveniment de memorie colectivă, vălul spre Lumina se va transforma pentru totdeauna și pentru acest lucru privim și așteptăm. Suntem în anticipare profundă - anticipare plină de bucurie pentru ca acest lucru să se întâmple.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati