Pagini

27 octombrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 23-30 octombrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Preaiubiților,

Schimbările aduse sistemelor care au funcționat pe această planetă au loc. Cei care le-au creat, nu au de ales decât să efectueze schimbările care vor reflecta binele suprem al tuturor. Energiile care pătrund planeta nu vor permite nimic altceva decât asta. Fiți în pace - mențineți-vă echilibrul și armonia - mențineți-vă Lumina în timp ce au loc aceste schimbări. Este o călătorie mai interesantă pe măsură ce ascensiunea Pământului, planeta voastră, își continuă drumul inevitabil.Noi cei din tărâmurile maestrilor înâlțați și tărâmurile angelice ne bizuim pe voi. Voi sunteți luminile, farurile de lumină, punctele de referință pe planeta voastră cu care ne conectăm pentru a aduce îndrumare, vindecare, iluminare, activări și inițieri.

Noi, cei care suntem cunoscuți ca maeștrii înălțați din tărâmurile înalte suntem cei care au mers pe urmele pe care mergeți voi acum. Desigur, am făcut toate aceste lucruri înainte de apariția internetului. Acum, această rețea universală uimitoare de informații face posibil ca ceea ce vine de la noi să fie mai ușor accesibil. Acesta este cel mai minunat instrument! Mulți dintre voi care urmăriți programele din media de știri vedeți iluziile prin care acestea sunt create. Sunt mulți care văd instantaneu prin aceste iluzii și se detașează de ele iar aceasta este o evoluție foarte pozitivă la nivel mondial prin intermediul internetului.


Informația pe internet curge în ambele sensuri ,atât prin ceea ce este adevărat cât și prin ceea ce este înșelător. Rămâne ca voi, Lucrătorii ín Lumină,să vă conectați lăuntric la esența ființei voastre ,acolo unde puteți verifica pentru a vă asigura că ceea ce ați citit sau ascultat este de cea mai înaltă vibrație și adevăr. Există multă înșelăciune care plutește pe această cale. Noi vă rugăm să fiți conștienți și să verificați în interior pentru a vă asigura că nu cădeți pradă înșelăciunii care devine atat de necontrolată pe internet în întreaga lume. Lucrați împreună la unison atunci când apar oportunități. Lucrați în grupuri mari și mici, pentru a produce vindecări personale, eliberări care au nevoie de asistență, astfel încât acestea să fie desprinse din câmpul auric al celor care au nevoie ca această activitate să aibă loc.

Există diferite programe interne, care au fost active în interiorul mai multor persoane care s-au încorporat cu încăpățânare în ADN-ul acestora. Aceste persoane au nevoie de ajutor, ajutor de grup și concentrare în grup pentru ca ele să fie eliberate de aceste energii vechi. Să știți că, până și energiile care impregnează atmosfera din jurul Pământului, în acest moment servesc acestei funcții. Dacă o persoană este capabilă să meargă în liniștea adevărată a ființei sale, esența sa interioară, se poate acorda la aceste energii cosmice pentru a aduce echilibru, pentru a aduce vindecare acolo unde este necesar.

Eu, Hilarion, promit că voi onora toate cererile de vindecare și de curățare de la cei ce mă cheamă pe mine pentru acest serviciu. Este imperios necesar ca Purtătorii noștri de Lumină să fie eliberați din matricea veche. Este imperios necesar să fim acordati unul cu celălalt în zilele următoare. Noi știm că lucrăm împreună, voi din planurile fizice ale vieții, și noi din tărâmurile înalte. Faceți din asta o intenție conștientă pe tot parcursul vieții de zi cu zi, astfel încât să rămânem conectați ca unul, sa fim cu toții pe aceeași cale. Să știți că sunteți toți informați intern, cât și în timpul somnului cu privire la ceea ce trebuie să știți în aceste timpuri. Acolo vă sunt oferite informațiile adevărate, adevărul Divin.

Există multe lucruri care nu pot circula pe internet peste tot în lume în aceste momente, deci este important să stabiliți intenția prin care sunteți ținuți la curent cu toate lucrările planurilor interioare, planurile și instrucțiunile care sunt date. Mulți sunt cei care se află la un pas de trezire. Acesta este un potențial foarte pozitiv, care are loc în acest moment și vă rugăm să continuați cu sarcina voastră. Știți cum să o faceți, sunteți experți și maeștrii ai acestui lucru. Mulți dintre voi vă simțiți obosiți și, preferați să ne cereți nouă să menținem Lumina. Simțiți că doriți să treceți dincolo de acest punct în ascensiune, dar noi va spunem, dragilor, că sarcina pe care ați ales-o este de a continua să mențineți Lumina, astfel încât să existe mai multă stabilitate pe planetă în aceste timpuri!


După cum voi înșivă știți, există multe lucruri care par haotice, enigmatice, multe lucruri incredibile, revelatoare în însemnătatea lor și de aceea este important să continuați să faceți ceea ce faceți. Ne bizuim pe voi, membrii echipei Pământului. Vom face tot posibilul pentru a vă sprijini în aceste timpuri. Vom răspunde întotdeauna cererilor voastre de ajutor și lămurire. Este important pentru noi să vă spunem că prin intermediul Familiei de Lumină planetare și tărâmurile maestrilor înălțați sunt puse în aplicare orice schimbări. Frații și surorile Națiunii Stelare sunt conștienți de acest lucru, că ei trebuie să ia legătura mai întâi cu Familia de Lumină planetară înainte să aibă loc orice acțiune sau serviciu de asistență.


Nu există nici o ființă din altă lume, sau dinafara planetei care să poată face ceva fără a se consulta mai întâi cu noi. Tărâmurile maeștrilor înălțați sunt cele care se ocupă de intrările și ieșirile, care au loc pe planeta voastră. Nu exista fiinte extraterestre, care să fie responsabile de acest lucru. Ele lucrează cu noi și prin noi. Acesta este motivul pentru care este important pentru fiecare dintre voi să vă aliniați cu tărâmurile maeștrilor înălțați, la conștiința maestrului înălțat. Acest lucru este foarte, foarte important.

Să știți că sunteți foarte mult iubiți, susținuți și vă este oferit tot ceea ce aveți nevoie pentru a continua să mențineți și să susțineți stabilitatea Pământului.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati