Pagini

8 octombrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 2-9 octombrie 2016


Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

În timp ce ați continuat călătoria voastră spirituală prin viața pe care a ales-o sufletul vostru, să știți că multe schimbări au avut loc în interiorul vostru. Toate eforturile pe care le-ați făcut pentru a curăța și elibera toate vestigiile gândurilor negative, sentimentelor, emoțiilor, modelelor mentale, și modelelor din ADN-ul vostru ancestral, fiecare efort pe care l-ați făcut pentru a fi Lumina voastră și a o lăsa să strălucească luminos nu au fost în zadar. Sunteți Lumină; ați fost mereu Lumină si mereu veți fi Lumină. Sunteți o ființă care nu a uitat niciodată Lumina care este. Există mai mulți oameni din lume care au uitat și au nevoie să li se reamintească iar acesta este motivul pentru care voi și alții ca voi sunteți aici, în acest moment.

Sunteți aici să străluciți Lumina voastră. Doar prin prezența voastră, acest lucru ajută foarte mult în aprinderea Luminii în ceilalți. Cei care sunt afectați de prezența voastră s-ar putea să nu înțeleagă întotdeauna ce se întâmplă. Există mai mulți oameni care nu apreciază imediat, care nu doresc să înceapâ să facă nimic deoarece acest lucru înseamnă că ei trebuie să devină responsabili și conștienți de fiecare cuvânt, gând și acțiune iar acest lucru este ceva care nu este plăcut la început. De-a lungul vieții, v-ați străduit să deveniți cât mai clari și strălucitori posibil, dezvoltându-vă corpul de lumină iar acest lucru l-ați făcut în mod biruitor. Acum, rămâne că prezența voastră aici, pe Pământ să aibă impact prin fiecare mișcare pe care o faceți, fiecare pas pe care îl faceți lasa o amprenta de Lumină, o amprentă de Lumină, dacă doriți, pe Pământ.

Această Lumină,dacă este acceptată de către cei din jurul vostru, creează acel catalizator pentru a aprinde acea scânteie divină înlăuntrul fiecărui suflet care se află în circumferința sa, în raza sa. Acest lucru la rândul său, ajută sufletele să se trezească la o mai mare cunoaștere a cine și ce sunt ele cu adevărat. Aceia dintre voi care mențin ordinea Divină și echilibrul interior, servesc unui scop mare în aceste vremuri tulburi, când există atât de multe lucruri care fac parte din paradigma dualitații, care se luptă cu putere să-și păstreze puterea. Inerent, cei care caută să continue în vechea paradigma știu că timpul lor este limitat și deci vor fi eforturi mari și frecvente de a crea frica printre oamenii lumii. Cu toate acestea, oameni lumii pentru cea mai mare parte, sunt înțelepți la căile acestea și nu permit acestora să-i abată de la calea pe care au ales-o, care este de a crea o lume plină de pace, armonie, iubire și bucurie.

Este timpul ca umanitatea să experimenteze bucuria, pacea, armonia și fericirea. Este timpul să se bucure de zâmbete; este timpul să țintească mai sus, să aleagă drumul mai bun pentru toți pe această planetă. Acei Lucrătorii în lumină care și-au oferit Lumina lor, care și-au menținut propria lor Lumina se află acum într-un spațiu unde se pot bucura de roadele muncii lor.Le este permis ca ei să se bucure de această experiență de a fi într-un corp uman, un corp fizic - pentru a mirosi, gusta, auzi,și folosi toate simțurile umane și pentru a deveni acut conștienți de fiecare dintre ele. In acest fel, se vor deschide simțurile superioare, care au zăcut înnăbușite pentru ere nespuse. Este nevoie ca fiecare persoană să experimenteze toate aspectele vieții, este necesar ca fiecare persoană să participe și să devină activă în fiecare moment al existenței sale asupra acestei lumi și în corpul uman.

Cel mai valoros lucru pe care sufletul vostru îl ia cu voi atunci când plecați din această lume, este tot ceea ce a experimentat.Este experiența cea care devine talentele, aptitudinile și calitățile sufletului vostru. Totul este valoros, fiecare parte din ea este valoroasă și vă spunem că sufletul vostru și grupul vostru de suflet, Monada voastră Divină, esența voastră Divină este foarte mulțumită și mândră de voi că ați întreținut, susținut și extins Lumina voastră, înțelepciunea și înțelegerea voastră prin cele mai chinuitoare circumstanțe și că veți continua să faceți acest lucru.

Acesta este un timp pentru voi de a înțelege marea importanță a faptului de a fii într-un corp uman în aceste momente în schimbare și ce vă oferă vouă ca suflet. Sunteți cu toții foarte mult admirati de multe ființe care nu ar trebui sau nu au putut,să facă ceea ce faceți. Sunteți foarte mult admirați, foarte mult susținuți și foarte mult ajutați și încurajați în fiecare zi în care stați aici, pe planetă. Pentru că acesta a fost tot scopul de a fi aici, pentru a adăuga Lumina voastră și pentru a fi un canal pentru energiile mai înalte, deoarece acestea vin pe Pământ în aceste timpuri iar voi toți serviți admirabil.

Fiți ín pace, lăsați ca tot ceea ce se desfășoară pe scena mondială să continue pe cursul său știind că totul este bine, că totul este așa cum ar trebui să fie și că voi serviți motivului și scopului pentru care ați venit aici. Sunteți iubiți, sunteți susținuți, suntem mereu cu voi și niciodată nu vom pleca de partea voastră.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati