Pagini

22 octombrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 16 - 22 octombrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Mulți dintre voi simțiți efectele unei schimbări. Voi știți în interiorul vostru că ați fost transformați. Stiți că s-a întâmplat ceva important iar acest lucru este un prilej minunat pentru a sărbători! Pe măsură ce integrați această schimbare veți experimenta momente de mare somnolență și vă rugăm să urmați îndemnurile corpului vostru și să vă odihniți, deoarece este important astfel încât să puteți asimila și integra infuzia de energie care a avut loc în voi. Dacă vă treziți și vă descoperiți coloana vertebrală sensibilă, înseamnă că ați primit o mare descărcare de energii, care activează catenele ADN-ului vostru iar atunci când se întâmplă acest lucru este,de asemenea, un alt semn că este timpul să fiți îngăduitori cu voi , și să permiteți corpului odihna ,recuperarea si asimilarea.

Mergeți în interior și căutați liniștea căci acest lucru este foarte util. Atunci când se întâmplă asta, este o idee foarte bună să beți mai multă apă. Onorați-vă, întotdeauna , tratați-vă în modul în care v-ați aștepta să vă trateze cel mai bun prieten din viața voastră. Meritați acest efort și această admirație. Mulți dintre voi descoperiți că aveți energia și concentrarea pentru finalizarea proiectelor care au fost în așteptare și care necesitau o perioadă lungă de timp pentru a fi finalizate. Voi constatați că acest lucru are loc acum cu o mare rapiditate. Voi știți când se întâmplă acest lucru, dragilor, căci este momentul potrivit pentru ceea ce doriți să aduceți în lume.Fiți în pace cu tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Să știți că indiferent de ce se întâmplă în lumea din jurul vostru, sunteți întotdeauna iubiți, susținuți și protejați. Sunteți întotdeauna înconjurați de îngerii protectori.

Există multă energie turbulentă, care se mișcă pe fața acestei planete. Aceste energii sunt ale conștiinței colective, sunt energiile de haos, frică, certuri, griji - energiile celor care au avut pierderi, care au experimentat schimbări bruște ale vremii, cărora li s-a luat tot ce au avut mai drag. Există mai mulți oameni din țările sfâșiate de război care se roagă în mod constant ca pacea să vină în viața lor și în țara lor. Există un aflux de energie cosmică, care se agită în acest amestec , iar astfel, Lucratorii în Lumină ai lumii sunt rugați, ca de obicei, să mențină lumina lor,și să mențină calmul în furtună. Să știți că poziția voastră pe planetă este predestinată astfel încât să vă aflați în zona în care trebuie să fiți cu Lumina voastră pentru a aduce stabilitate în acea zonă.

Fiecare dintre voi este ca o cheie - un punct la care ne putem uita,pe care îl putem activa , și cu care ne putem conecta pentru a crea stabilitate pe planetă și în interiorul ei. Vedeți, dragilor, astfel voi serviți unui scop mai mare decât v-ați imaginat vreodată. Voi sunteți scopul mesajelor noastre- sunteți farurile noastre de lumină în întuneric, care își croiesc drumul în atmosferă.Cunoașteți că energiile întunecate și înfricoșătoare sunt eliberate și curățate în fiecare secol cu o rată uluitoare și accelerată iar acest lucru este bun pentru toată lumea, în cele din urmă. Așa că să știți că aceasta este o situație temporară, că este necesară pentru ca aceste energii să iasă la suprafață, astfel încât acestea să poată fi transmutate și transformate într-o mare lumină care urmează să fie folosită pentru binele suprem al tuturor.

Suntem atât de recunoscători că se întâmplă acest lucru și se datorează vouă, dragilor. În timp ce vă vedem câmpurile aurice din perspectiva mai înaltă, vedem că luminile voastre au devenit cristaline, culorile care vă înconjoară sunt clare, pure și luminoase. Străluciți radios, mulți dintre voi ați dobândit mai multe culori, culorile curcubeului iar acest lucru ajută într-adevăr în imaginea de ansamblu pentru Pământ pentru că atunci noi din tărâmurile mai înalte ne putem apropia și direcționa Lumina și culoarea razei care este necesară pentru a produce accelerarea și schimbarea mai pașnică în anumite zone ale lumii. Suntem atât de recunoscători pentru prezențele voastre pe planetă.

Are loc multă vindecare în fiecare persoană. Multe lucruri se conectează, multe aspecte ale fiintei voastre sunt acum unificate iar acest lucru creează o mai mare pace în voi. Atunci când există pace în voi vindecarea poate avea loc la toate nivelurile ființei voastre. Asta este ceea ce are loc acum pentru fiecare dintre voi. Solicitând ajutorul nostru în privința acestui lucru vă ajută să aduceți acest lucru în centrul atenției. Există mai mulți îngeri și echipe de vindecare care vă înconjoară pe fiecare dintre voi , ajutându-vă în toate aspectele vieții voastre, fizice, mentale, emoționale, spirituale și da, și financiare. Lucrurile încep să se îmbunătățească - să știți acest lucru și să nu vă pierdeți speranța.

Noi vă rugăm pe voi , Lucrătorii în Lumină, să trimiteți raza roz trandafirie a iubirii divine în grilele magnetice ale Pământului, în miezul central al Pământului, astfel încât energia iubirii divine să pătrundă suprafața planetei,și miezul de diamant cristalin din interiorul Pământului, iar acest lucru va permite torului care înconjoară Pământul să distribuie această rază roz divină a iubirii. Totul este bine, dragostea abundă. Dacă ceea ce vine de pe Pământ, prin eforturile voastre , se alătură razelor iubirii cosmice va exista o mai mare ușurință pentru cei care abia se trezesc, va fi mai multă pace în interior și în afară. Pacea va locui în multe locuri ale lumii, iar aceasta va crește și se va extinde până când va exista pace pe această planetă! Acest lucru se întâmplă ,mențineți această viziune!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati