Pagini

30 septembrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 25 septembrie-2 octombrie 2016



Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Vânturile schimbării sunt asupra locuitorilor Pământului. Reformele radicale ale structurilor existente ale vechii paradigme încep în serios. Prăbușrea și decăderea sunt vizibile peste tot, iar oamenii resimt efectele eșecului sistemelor vechii paradigme care erau folosite. Acesta este un timp pentru auto examinare intensă în fiecare inimă umană. Oamenii pun intrebarile importante pe măsură ce pătrund în interiorul lor. Ei doresc să știe care este scopul vieții lor, de ce sunt ei aici pe Pământ și ce trebuie să știe, pentru a-și găsi o fundație sigură și un punct de sprijin. Este un moment dificil pentru cei care se trezesc iar bunătatea și răbdarea extremă sunt necesare pentru cei treziți și conștienți.


Noi am mai spus de multe ori înainte, cu cât se strecoară mai mult nivelurile intensificate de Lumină din cosmos în atmosfera Pământului, vechile moduri de a face lucrurile care nu provin din cea mai înaltă integritate nu vor mai fi acceptate. Se întâmplă acum și trebuie să fiți conștienți de acest lucru, dacă nu sunteți deja, astfel încât să puteți menține echilibrul și pacea în interior. Va fi necesară concentrarea determinată și efortul pentru a rezista presiunii energiilor vechi, care sunt predominante pretutindeni în aceste timpuri. Pe măsură ce faceți eforturi atunci când faceți acest lucru, ajutați la disiparea efectelor asupra conștiinței colective a umanității. Oferiți atenția pe care o necesita sistemul vostru de patru corpuri (fizic, mental, emoțional și spiritual) atunci când acest lucru devine evident pentru voi.

Sufletul vostru a ales acest final de ciclu, astfel încât să poată experimenta nenumarate locuri,sunete, gusturi, sentimente si senzatii ale acestei veniri importante a Erei Pământului și a locuitorilor săi. Vechiul și noul încă se întrepătrund, dar acest lucru se schimbă rapid ín timp ce vechiul dispare în tărâmurile prăfuite ale mitului iar noua paradigmă se prinde mai ferm prin această lucrare pe care o faceți în fiecare zi. Pe măsură ce re-creați lumea prin meținerea statornică a viziunii mai mari a ceea ce ar putea implica această viziune, ea începe să se actualizeze și să prindă rădăcini. Simțiți anticiparea și emoția acestor vremuri, există o revoluție în cele din urmă! Lumea voastră devine acel loc mai bun pe care vi l-ați imaginat întotdeauna și veți vedea acest lucru având loc tot mai des.

Regnurile ascunse își fac cunoscută prezența lor crescută iar acest lucru este înregistrat de mulți oameni din toate categoriile sociale și de mediu. Acesta este adevărul - aceasta este realitatea nouă și iluminată, care a fost ascunsă pur și simplu la vedere, la care au fost martori numai cei ce au ochi să vadă și urechi de auzit. Aceste regnuri sunt acum în măsură să-și împartășească prezența cu umanitatea iar prezența lor crescuță aduce elementele de bucurie, uimire și magie noii realități. Planeta Pământ în gloria ei deplină este readusă la maretia originală iar voi Dragilor, jucați un rol în asta! Delectați-vă în această conexiune reînnoită cu aceste ființe încântătoare (NT*spiritele naturii- regnurile devasilor) și încercați să-i ascultați și să comunicați cu ei.


Tot ceea ce ați visat,deoarece ați facut efortul extrem de a veni pe această planetă în aceste timpuri și toate eforturile depuse pentru a menține Lumina voastră, viziunea mai mare și integritatea, așteaptă să vă răsplatească cu manifestarea sa deplină și minunată în această realitate. Pacea va veni în cele din urmă, credeți acest lucru cu toată inima voastră și lăsați-o să se desfășoare în timpul ei divin. Sunteți profund iubiți și onorați pentru rolul pe care îl jucați.



Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati