Pagini

28 august 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii : 21-28 august 2016



Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Sunteți toți în mijlocul ingerărării unei alte schimbări de frecvență. Ea are loc acum. Există multe lucruri care sunt încă curățate din sistemele voastre. Trebuie să vă amintiți, dragilor, că există straturi după straturi care au fost încapsulate, ca să spunem așa, care necesită o curățare lentă,blândă și sigură pentru a vă menține încă în funcțiune, fără a ceda în fața energiilor haotice care abundă în această lume sau par cá abundă.Există multe lucruri care vor mai veni în următoarele luni, care vor face ca fiecare persoană de pe planetă, și inimile și mințile oamenilor planetei, să fie bulversate încercând să absoarbă tot ceea ce le este dat , adică tot ceea ce le este reflectat lor din lumea exterioară.

Va fi un timp în care toți oamenii din lume se vor simți fragmentați și incapabili să facă față tuturor schimbărilor care au loc, dar în cele din urmă toți se vor uni într-un nou mod de a fi , un nou început, care va onora cu adevărat fiecare suflet de pe planetă. Fiecare dintre voi ați fost pregătiți pentru aceste vremuri, fiecare dintre voi are pregătirea, cunoștințele și capacitatea de a fi de mare folos în menținerea stabilității ca preocupare principalá. Se cuvine ca voi să realizați că aceasta este funcția care este necesară în aceste vremuri, ca să fiți calmi și să încercați să vedeți perspectiva mai înaltă a tot ceea ce se întâmplă și să mențineți stabilitatea, și Lumina.

Cea mai mare valoare pe care ați putea-o oferi omenirii în aceste timpuri care vin este iubire și acceptare necondiționată. Mulți oameni vor simți că-și pierd capacitatea de a înțelege lucrurile, că își pierd mintea, și tot ceea ce a contat pentru ei. Voi sunteți cei care joacă un rol important pe măsură ce apar aceste evenimente. Mulți oameni în lumile occidentale care s-au bucurat de pace și abundență trăind o viață fericită și plină de evenimente se vor găsi ei înșiși confruntându-se cu sentimentul că viața lor a ajuns la limita inferioară, ca și cum aceasta ar fi fost clădită pe nisipuri mișcătoare. Acest lucru va necesita unirea voastră și oferirea energiilor voastre în crearea acelei stabilități de care va fi nevoie. Așa cum am mai spus, în cele din urmă totul este bine. Tot ceea ce va urma va fi bine.

Noi moduri de a fi, noi modalități de administrare a nevoilor oamenilor fiecărei națiuni vor veni în practică într-un mod care va fi benefic pentru cetățenii lor. Cei care au trăit în lux se vor găsi în derivă, fără să știe ce să facă. În timpul unei schimbări de frecvență este dificil să rămâi conectat la tărâmurile înalte, aceasta este o situație temporară și se va relua când fluxurile de energie au devenit mai stabilizate. Între timp, toate realitățile ascunse, care au fost ținute ascunse oamenilor lumii vor continua să iasă în evidență cu mare viteză. Aceasta este ceea ce-i va copleși pe oamenii lumii întrebându-se cum de nu au putut cunoaște aceste lucruri. Va fi greu pentru ei să încerce să absoarbă tot ceea ce are loc. Dispoziția lor va fi încordată deoarece ei se simt copleșiți și în imposibilitatea de a face față.

Viața pe planeta va avea un aspect ireal. În cele din urmă toate vor fi readuse la ordinea divină și va fi mai bine decât înainte.Noi îi rugăm pe Lucrătorii în Lumină din lume să mențină cu seriozitate Lumina în ei înșiși și pentru binele suprem al tuturor. Există o echilibrare care are loc și va continua să aibă loc până când structurile lumii sunt reînnoite, restaurate și vor funcționa într-un mod mai bun, care va lua în considerare nevoile tuturor cetățenilor planetei. Dupa haos vine bine. Aceste rădăcini vor fi plantate cu fermitate. Acest lucru va necesita eforturile combinate ale mai multor oameni pentru a stabili noile structuri, dar va fi bine meritat.


Preaiubiti Lucrărori în lumină, voi sunteți speranța lumii,voi sunteți cei care sunt responsabili de sine într-o nouă formă de guvernare în care toți oamenii să accepte responsabilitatea pentru toate gândurile, cuvintele și faptele lor,și tot ceea ce se învârte în conștiința lor. Pentru că aceasta este calea Divină, să fii pe deplin responsabil pentru tine însuți, propria ființă, pentru sfera de influență a unei persoane în mediul din jurul său. Pe măsură ce tot mai mulți oameni realizează acest lucru, pacea va fi cu adevărat stabilită pe planeta voastră. Toate vor incepe sa functioneze cu o mare armonie. Zilele următoare sunt pline de speranță, amintiți-vă . Fiți bine, pentru ca totul este bine.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati