Pagini

21 august 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 14-21august 2016


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubților,

Aveți încredere că toate schimbările care au loc AU loc. Aceste modificări încep în primul rând pe nivelele eterice și se filtrează până în planul material al existenței. Nivelele înalte sunt active, iar procesul a fost pus în mișcare și va continua până când se va produce ascensiunea. Nimeni și nimic nu a fost uitat. Noi înțelegem că acest lucru este dificil pentru mulți dintre voi de acceptat dat fiind aspectul zilei pentru viața de zi cu zi pe Pământ. Vă rugăm să priviți dincolo de aparențe, deoarece acestea sunt iluzii, iluzii, care s-au perpetuat timp de mii de ani, iar acum aceste iluzii sunt dărâmate, sunt demontate iar ceea ce apare în locul lor este adevărata stare a ființei, adevărata stare pe planetă si tărâmurile mai înalte.

Omenirea nu este neajutorată; omenirea are nevoie să se trezească la realitătile care o înconjoară. Omenirea are nevoie să-și amintească tăria și puterea. Omenirea are nevoie să-și amintească faptul că au fost de acord cu această experiență înainte de a veni pe Pământ în timpul acestei încarnări.Voi sunteți cei care aveți puterea, cunoașterea, înțelepciunea, înțelegerea și experiența pentru a depăși aceste iluzii și pe măsură ce faceți acest lucru veți elibera pe mulți, mulți alți oameni din jurul vostru până când va fi o răsturnare de situație pentru toată lumea de pe planetă . Prea mulți dintre oamenii Pământului cred tot ce li se spune în mass-media de știri regulate, și este contribuția voastră să mențineți Lumina și energia, care va crea deschiderea necesară pentru a se trezi la realitățile superioare care există, pentru a trece dincolo de teoriile conspirației, și dincolo de tot ceea ce încearcă să vă distragă atenția și să vă înspaimânte.


Așa cum am spus mereu în mesajele noastre, cel mai mare adevăr este că iubirea este răspunsul la tot ceea ce amenință această lume. Iubirea - oamenii au nevoie de iubire, oamenii au nevoie să experimenteze compasiunea și empatia altor oameni, oamenii au nevoie să știe că ei sunt iubiți. Tot ceea ce am mai spus înainte sunt veștile tărâmurilor mai înalte, tărâmurilor înalte ale luminii și vibratiei si aici începe totul, în tărâmurile eterice. Acesta este motivul pentru care vă spunem că totul este bine și totul este perfect. Planul divin nu exclude nimic, totul este luat în considerare și acele suflete care au suferit foarte mult pe Pământ, au știut de asemenea cu ce se vor confrunta, dar ele au ales să vină aici. Asta nu înseamnă că noi nu suntem plini de compasiune sau că noi nu iubim.Înseamnă pur și simplu că Planul Divin continuă și este în vigoare.

La ce ar fi bun un mesaj de perspectivă sumbră pentru a-i ajuta să se ridice pe cei care au venit să mențină Lumina și energiile înalte. Tot ceea ce s-ar întâmpla ar fi că toată lumea s-ar scufunda într-o mlaștină a întunericului. Nu acesta este lucrul pe care au venit să- l facă Lucrătorii în Lumină. Da, vor fi cei care atacă răspunzând la mesajele noastre ca și cum nu avem nici o compasiune sau empatie. Aceștia sunt acei oameni care văd doar aparențele exterioare, care au inimi ce sunt ușor afectate de tot haosul și suferința care îi înconjoară. Acestia trebuie să învețe să înțeleagă că tot ceea ce are loc este așa cum ar trebui să fie, pentru a avea rezultat o mai mare schimbare,o mai mare trezire care are loc chiar acum.

De-a lungul anilor, am căutat să aducem adevărul din tărâmurile înalte oameilor lumii și se pare că sunt mulți care au devenit obositi de ceea ce ei numesc "puful" de iubire și lumină. Și ne întrebăm, ce le-ar lua acestor oameni să gândească în termeni pozitivi? Ce ar putea transforma conștiința pe această planetă? Cu siguranță, ei nu ar vrea ca întreaga omenire să se piardă în întunericul care este inerent în haosul ce îi înconjoară în acest moment? Acest lucru s-a întâmplat înainte în vremea Atlantidei, deoarece oamenii au vrut să creadă iluziile, ei nu au putut vedea prin iluzii, prin aparențe, nu au ascultat pe cei care au vrut să le dea un sfat înțelept și așa a fost că Atlantida s-a scufundat sub ocean.


Voi, Lucrătorii Luminii, ați venit pentru a vă asigura că acest lucru nu se mai întâmplă! Ceea ce vedeți în locul haosului este procesul de ascensiune în curs de desfășurare. Schimbarea se petrece în fiecare domeniu al vieții pe această planetă. Schimbarea este la ordinea zilei, în fiecare zi, până când are loc schimbarea permanentă în conștiința tuturor! Noi ne adresam tuturor locuitorilor Pământului, în termeni de iubire, deoarece aceasta este cea mai mare putere dintotdeauna! Iubirea este răspunsul dragilor. Voi trebuie să iubiți peste măsură, trebuie să continuați să-i iubiții pe cei care sunt împotriva voastră. Fiți întotdeauna iubire, FIȚi modelul, FIȚI exemplul iubirii în acțiune! Aceasta a venit să vă demonstreze Ființa numita Cristul în urmă cu două mii de ani. Pentru a vă anunța că aceasta este Calea, aceasta este forma pe care trebuie să o apucați pentru a realiza schimbărille de anvergură, în timpul acestei oportunități excepționale, care este acum în fața umanității și a Pământulului.

Pământul se va înălța, indiferent; omenirea este cea care trebuie să-și transforme conștiința la un nivel superior pentru a profita de oportunitatea care este oferită în timpul acestor cicluri ale erelor care sunt în față voastră acum. Spun din nou, aceasta este o oportunitate care se află în fața umanității și nu sfârșitul lumii, doar sfârșitul lumii așa cum ați cunoscut-o. Ceea ce se schimbă sunt paradigmele învechite care nu mai funcționează, care nu au funcționat timp de multe secole. Ceea ce se schimbă este un rezultat pozitiv, asta este ceea ce voi, Lucratorii în Lumină, trebuie să vă amintiți!

Și așa, ca unul din tărâmurile înalte, voi căuta să continui să vă sfătuiesc să rămâneți calmi, să fiți în pace, pentru a transporta pacea ca vibrație a voastră astfel încât aceasta să aducá o mai mare stabilitate pe Pământ. Asta este ceea ce vom face, vom continua să sfătuim pe toți Lucrătorii în Luminä care se află pe Pămant, pe suprafața acestei planete încercând să ajute cât pot. Dragilor , mențineți constant Lumina, mențineți întotdeauna Lumina indiferent dacă alții caută să vă facă responsabili pentru că sunteți mesagerul acestor adevăruri.Fiți întotdeauna fideli Creatorului a Tot Ceea Ce Este ,deoarece acest lucru vă va da puterea de a continua. Si așa este!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati