Pagini

6 iulie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii :3-10 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Voi ați făcut mai multe opriri și porniri  în drumul spre iluminare . Pe măsură ce ați înaintat cu greu pe munte până în vârf, ați descoperit că ați apucat-o pe mai multe căi întortocheate, spiralate, dar în cele din urmă ați ajuns în vârf. Acest lucru este acum în vedere pentru mulți dintre voi; și este acum la îndemână. Tot ceea ce este necesar este să persistați, să continuați în eforturile voastre de a vă menține lumina, și de a rămâne în integritate. A fi în integritate înseamnă a acționa mereu în concordanță cu cine sunteți și ceea ce credeți. Indiferent de ceea  ce caută să vă distragă din lumea de afară, voi știți cine sunteți în interiorul vostru. Și pe acest lucru trebuie să vă bazați întotdeauna ca primă ordine a priorității. Voi sunteții importanți .Starea voastră de bine este importanta. Mulți sunt  printre cei care au nevoie de atenția voastră, dar trebuie să acordați atenție vouă mai întăi.

Pentru că ați mers pe drumul mai puțin călătorit, voi ați fost cei care ați limpezit calea pentru alții. Imaginați-vă cum tăiați brazdele prin jungla deasă, asta este ceea ce ați făcut voi cu viața voastră în timp ce ați mers în necunoscut, fără să știți ce vă așteaptă, dar încă să înaintați. La asta v-ați înscris, dragilor, iar voi sunteți aici, aproape de final. Ascensiunea Pământului se află în proces, trezirea omenirii este acum în progresie deplină. Nu este plăcut pentru cei care se trezesc – voi vă amintiți cum este. Este incomod pentru ei, ei se întreabă dacă își pierd mințile, se întreabă de ce nu vede nimeni ceea ce ei văd,de ce au gândurile pe care le au, ajungând dincolo de conceptele limitate, căutând răspunsuri la întrebările neformate pe care le au în constiinta lor.

Este o cale dificilă, dar pentru că voi ați umblat pe acea cale pe care ei trec , este mult mai ușor. Pentru că în acest moment de acum, odată cu apariția și stabilirea internetului, răspunsurile sunt disponibile. Prin folosirea discernământului și verificare în spatiul inimii lor, ei pot găsi răspunsuri la orice întrebare la care caută un răspuns. Acest lucru este extrem de important și este ceva care are loc acum. Există mulți de-a lungul căii voastre, care încerca să vă fure (NT - atenția), ca să spunem așa, veți ști întotdeauna când se întâmplă acest lucru prin sentimentul de manipulare și exploatare pe care îl aveți. Cu toate acestea, voi știți cum să vă apărați de aceștia. Știți că trebuie pur și simplu să vă îndepărtați de orice interferență și să continuați pe calea voastră. Întotdeauna, este o alegere, la care vă întoarceți? Nu vă angajați în aceste jocuri. Acestea sunt jocurile parazit ale vieții, pe care le joacă alții, deoarece ei nu doresc să se  pună în efort. Debarasați-vă, mergeți mai departe, mergeți înainte.

Inelul de aur este aproape la îndemână, nu fiți distrași de lumea din jurul vostru. Aceia care caută întărirea ego-ului, cei care caută răspunsuri la întrebări frivole, nu vor găsi aici răspunsuri. Voi nu trebuie să furnizați aceste răspunsuri pentru ei, trebuie doar să vă onorați, cunoscând și urmând propria cale, propria stea. La ce ne referim când spunem, stea? Ne referim la propria stea a sufletului, la cea mai înaltă îndrumare și direcție din energia Sursei, care nu va eșua niciodată, care este întotdeauna acolo pentru voi. Urmați aceasta ghidare întotdeauna în toate modurile.

Acesta este momentul în care mințile asemănătoare se conectează și este o bucurie! Cei care împărtășesc acest lucru stabilesc conexiuni semnificative și vindecătoare. Vă simțiți bine atunci când discutați cu cineva care înțelege exact ceea ce vorbiți. Acest lucru a fost rar în viața voastră;  a fost un vis îndrăgit, care nu a fost realizat. Pentru a vorbi cu alții și a fii în totalitate acceptat și înțeles, este un sentiment rar, dar acum, aceia dintre voi care au mers pe această cale se întâlnesc cu alții care gândesc la fel și se conectează între ei, în sprijin reciproc și încurajare,în respect mutual; oferind ajutor unul celuilalt, în moduri care sunt semnificative pentru celălalt.


Vă recomandăm să vă bucurați de aceste conexiuni; unele pot dura o viata, altele pot servi unui scop temporar, cu toate acestea, ele sunt importante în viața voastră în acest moment. Observați sincronicitățile; răspundeți la ele, atunci când apar pentru voi! Ele nu vă pot aduce numai ce este bun pentru voi; nu pot aduce decât mai multă stabilitate, mai multă fundație, mai multă bucurie în viața voastră. Bucurați-vă de aceste momente,bucurați-vă de aceste conexiuni. Există multe lucruri care au avut loc în planurile interioare, astfel încât ceea ce este în experiența voastră în acest moment a fost deja predestinat. Aceste conexiuni sunt aici pentru a vă oferi raspunsuri, pentru a da ajutor – sunt un fel de scurtăură la acele drumuri pe care fiecare trebuie să le parcurgă. Oferiți apreciere pentru fiecare aport și pur și simplu permiteți conectarea. Va fi bine, va fi potrivit, aceasta vă va conduce spre deschideri care nu ar fi fost posibile fără ele.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati