Pagini

25 iulie 2016

Hilarion - Mesajul săptămânii 17 -24 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana

În planurile înalte ale existenței există multă activitate, au loc multe lucruri.Lumea așa cum o știti trece prin purificare la toate nivelele. Acest lucru atrage după sine o cernere lucrând prin și disipind acele multe straturi din generatii. Pentru observatorul neinformat, pare că lumea o i-a razna, dar acesta nu este cazul, există un scop mai mare la treaba și acest lucru trebuie, voi, Lucratorii Luminii sa vi-l aduceti aminte si sa-l aveti în vedere.Este un semn că lumina mai mare îsi face simțită prezența în lumea voastra. Există, totuși, si alte forțe la treabă, care încearcă să contracareze efectele acestor frecvențe și energii mai înalte, prin crearea haosului, durerii și suferinței printre oamenii din lume.

Și astfel aveti două polarități distincte care se luptă pentru controlul acestei lumi. Aceia care apartin Luminii, care mentin Lumina sunt foarte conștienți de faptul că participarea lor este esențială iar aceasta este o participare non-violenta la bază, ei înțeleg că participarea lor este la un nivel energetic, la un nivel de intenție, astfel încât Lumina si Planul divin sa poata prevala. Pe măsură ce au loc nivelele de curățare, mult lucruri pastrate în ADN-ul și inimile fiecărei persoane de pe aceasta planeta ies la suprafață, sunt curățate si purificate și este foarte inconfortabil. Este uneori debilitant, dar întotdeauna, efectul de după este unul de o mai mare libertate în interior.

Nu va fie frică, preaiubitilor, sa va deschideti inimile larg. Acesta este timpul, acesta este momentul în care ceea ce sunteti, trebuie să iasa la suprafata. Sunt mulți printre voi care au o senzație de oboseală, care sunt din ce în ce mai istoviti și ironici că nu va mai fi nici o schimbare pe planeta voastră, și le spunem,îi rugăm să mențina Lumina, sa mențina viziunea unei lumi a păcii. Ea poate veni într-o clipă, dacă există un nivel unificat de menținere a acestei viziuni, a unei lumi pașnice, aceasta se va întâmpla, va avea loc. Nu va pierdeti speranța, nu va pierdeti credința. Lumina este aici, Lumina își face lucrarea.

Fiecare persoană de pe planeta caută răspuns, în propria inimă, punând semne de întrebare, cerând , dorind o viață mai bună și un mod mai bun de trai,iar acest lucru va crește în intensitate și în aparitie de-a lungul întregului popor al planetei. Acest lucru conduce la o intensitate mai mare a corpurilor emoționale ale oamenilor din întreaga lume, așa că este un timp de testare. Este timpul în care fiecarei persoane i se cere să facă o alegere - sa cedeze în fata marilor distrageri ale distrugerii din evenimentele din lume care apar - sau sa aleaga să rămână concentrata și împamântata în adevărul ființei sale, în adevărul originei sale, în adevărul faptului că este un copil al Divinului și că fiecare persoană de pe planeta este la fel.


Noi, cei din dimensiunile mai înalte privim spre voi preaiubiti Lucratori ai Luminii si vedem ca vă doriti să manifestati și să experimentati rezultatul cel mai înalt, dar deveniti nerăbdători crezând că nu vor avea loc efectiv lucrurile pentru care ati luptat multe decenii. Acesta este momentul pentru a va menține încrederea și credința că va fi cel mai înalt si pozitiv rezultat final a ceea ce a fost prevestit și rânduit de Divinitate. Nu încetati în eforturile voastre. Noi suntem alăuri de voi în această mare lucrare sprijinându-va și împuternicindu-va.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati