Pagini

18 iulie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii 10-17 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Evenimentele care au loc în întreaga lume cresc acum în intensitate și apariție. Acest lucru nu este întâmplător, dragilor, acesta este un plan deliberat. Fiți conștienți de faptul că sunt printre cei care sunt în putere, care acționează în moduri care nu sunt pentru binele suprem al omenirii și al acestei planete. Pentru a contracara aceste energii, voi Lucratorii în Lumină, trebuie să continuați să mențineți Lumina, să credeți în tot ceea ce este bine, corect și decent. Dacă nu aveți aceste precepții, cine le va avea  în aceste timpuri? Vă rugăm să înțelegeți că aceste energii creează trezirea in inimile oamenilor. Indiferent de aspectul oribil a tot ceea ce are loc și de acțiunile îngrijorătoare care sunt luate în întreaga lume, să știți că aceste acțiuni sunt o consecință care trezește inimile în oameni.

Într-adevăr, tot ceea ce este reglementat funcționează  împotriva celor care încearcă să creeze haos. Cu cât încearcă ei să creeze mai mult haos cu atât oamenii din lume vor merge mai adânc în ei înșiși și vor acționa, vorbi și gândi mai mult din inimă. Acest lucru are un efect de echilibrare la ceea ce se întâmplă, negând tot ceea ce se face pentru a crea suferință și a aduce o vibratie și o frecvență mai înaltă planetei. Încercați atunci, preaiubitilor, să priviți dincolo de ceea ce este în aparență, încercați să vedeți perspectiva mai largă a ceea ce se întâmplă astfel încât să nu deveniți confuzi. Este greu, înțelegem, să stați și să priviți cum are loc acest haos. Este greu să priviți la surorile și frații voștri care sunt tratați necorespunzător în astfel de moduri.

Cel mai bun mod prin care pot fi Lucratorii în Lumină de ajutor, este să  păstreze și să mențină Lumina și credința că totul funcționează în conformitate cu Planul Divin. Indiferent de ceea ce se năpustește asupra umanității de la aceste forțe haotice, oamenii au puterea în interiorul lor pentru a o lua de la capăt și asta este ceea ce fac. Voi pur și simplu nu vedeți acest lucru în mass-media de știri. Tot mai mulți oameni din întreaga lume, devin foarte conștienți de mișcările care sunt făcute iar aceia care aduc acest haos încă nu înțeleg că vechea paradigmă s-a năruit și o nouă paradigmă de unitate, pace, armonie, cooperare și iubire va prevala . Acesta va prevala!

Oameni din întreaga planetă încep să pună întrebări relevante. De ce în anul 2016 al secolului XXI se pare ca lucrurile merg înapoi sau par a merge înapoi? Pare ca nu a avut loc nici un progres în domeniul drepturilor omului și al respectului reciproc al altora și totuși, doar acest lucru vine pentru revizuire în fața omenirii astfel încât fiecare persoană să poată merge în interiorul ei și să descopere că ceea ce este în interiorul ei este încurajator și să permită acestui lucru să se manifeste în lumea exterioară.

Oamenii sunt cei care dețin gânduri rasiste, gânduri lipsite de bunătate, gânduri criminale, pentru că voi știți că omenirea este creatoarea a tot ceea ce se întâmplă. Acesta este motivul pentru care v-am sfătuit să vă abțineți de la vizionarea evenimentelor de la știrile curente atunci când apar. Acesta este motivul pentru care v-am sfătuit să ieșiți afară în natură, acolo unde v-ați putea acorda la cel mai înalt bine, care vă va permite să fiți în armonie și echilibru fizic, mental, emoțional, astral și eteric. Acest lucru vă ajută să rămâneți aliniați la propriul Sine Dumnezeiesc.

Oferiți iubirea și sprijinul oamenilor de culoare și altor grupuri etnice. Ceea ce a avut loc este inacceptabil pe orice planeta din univers nu doar pe aceasta. Dacă voi, oamenii, vă doriți să continuați și să progresați, trebuie să deveniți o voce pentru a înregistra opoziția voastră în fața a tot ceea ce are loc din ceea ce nu tratează frați și surori voastre ca atare. A trecut timpul pentru toate aceste metode și acțiuni arhaice și trebuie să înceteze pentru totdeauna pe aceasta planetă! O persoană nu trebuie să iasă pe stradă pentru a-și ridica mâinile în semn de protest, și să fie asaltată de către cei în autoritate cu diferite metode care blochează ceea ce dorește să exprime. Persoana trebuie doar să pătrundă în interiorul ei pentru a prinde rădăcini în tot ceea ce este cu adevărat, un copil divin al lui Dumnezeu. Toată lumea, indiferent de rasă, credință și culoare are aceeași Lumină în inima, în suflet, nu există nici o diferență! Suntem Una, preaiubitilor!

Există o separare a drumurilor , o răscruce de drumuri dacă vreți, care apare pentru omenire în acest moment, sunt printre cei care doresc să poarte război, ei vor să înceapă războiul atunci când nu este necesar. Omenirea a trecut de încurajarea războiului, omenirea a trecut dincolo de non-negociere. Omenirea a trecut de necesitatea de a prelua puterea pentru a depăși alte națiuni, pentru a depăși surorile și frații lor.

Ca atare, vă rugăm Lucratorii în Lumină, să trimiteți iubirea voastră, lumina, vindecarea , compasiunea, tuturor celor care au fost afectați de tot haosul care a avut loc în mod regulat și sistematic în întreaga lume. Fiți conștienți, treziți-vă! Vedeți ceea ce se întâmplă de fapt . Se întâmplă la ordinea zilei - observați. Luați aminte de; datele și orele; cum și când se întâmplă acest lucru. Există un ciclu, un tipar, și  atunci când discerneți acest tipar, acest ciclu, puteți contracara aceste activități prin metode energetice și într-un mod iubitor.


Cu adevărat nu există  victime pe această planetă; există doar cei care nu sunt conștienți! Odată ce vine conștientizarea, există mai multe drumuri care pot fi luate pentru a contracara și neutraliza tot ceea ce are loc, dar pornește din interiorul fiecarei fiinte umane si de aceea ne alăturăm vouă - apucați torța libertății, iubirii , unității, păcii, armoniei și țineți-o sus! Păstrați-vă poziția - oriunde v-ați duce pe aceasta planetă este un loc unde serviți celui mai înalt scop în aceste timpuri. Vedeți, dragilor? Țineți pancardele  sus, țineți torța, tot ceea ce aveți nevoie se află în interiorul vostru.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati