Pagini

11 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 5-12 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

In timpul acestor zile viața îmbrățișează o perioadă în care primește descărcări, procesează descărcări, integrează, asimilează și echilibrează energiile. Zilele voastre sunt pline de aceste activități. Timpul trece fie încet, fie rapid în funcție de nevoile momentului. Multe lucruri trec în fața conștiinței voastre de observare. Ceea ce a fost ascuns în corpurile astrale ale oamenilor iese la suprafață și este curățat, despre acest lucru este vorba în marea purificare. Majoritatea oamenilor sunt pregătiți să meargă mai departe, ei au făcut această alegere. Acum este doar chestiunea de a face lucrarea, fiind consecvenți și persistenți, făcând tot ceea ce este necesar până la capăt.

Viața uneori pare a fi un vis. Tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru conține elementul irealului iar acest lucru se datorează faptului că voi experimentați o claritate mai mare pe măsură ce curățați din ființa voastră toate conceptele și percepțiile pe care societatea voastră v-a condiționat să le aveți. Realitatea -  adevăratul spirit, funcționează foarte simplu și pe principii eterne și percepte de bază. În lumea fizică, mintea este constructorul sau distrugătorul. Decizia luată,fie vă catapultează înainte într-un mare salt fie vă găsește blocați într-o mlaștină de forme gând recurente și de reciclare care încearcă să vă ajute să vedeți ce mai rămâne încă să fie iubit pe deplin.

În perspectiva globală, dragilor,totul este bine. Aveți răbdare cu tot ce ce se întâmplă. Este un moment greu pentru toată lumea de pe planetă și este ușor să deveniți descurajați. Atunci când se întâmplă acest lucru, luați o pauză de la luptă, ca să spunem așa, pentru a vă oferi timp pentru reînnoire și recăpătarea puterii voastre, echilibrului și optimismului. Apoi, puteți reveni înapoi revigorați și pe deplin capabili pentru a rezista la orice forme gând de vibrație mai joasă care intră în sfera voastră de activitate. Viața fără bucurie și râsete face lecțiile de viață greu de înțeles. Când mintea este plină de râsete și gânduri pline de umor, orice povară devine mai ușor de suportat.

Cautați să vedeți cea mai înaltă vizune a voastră - afirmati intentia voastră: "Eu doresc să întrupez Dumnezeul ființei mele" și faceți acest lucru de 10 ori în fiecare noapte înainte de somn. Esența voastră Divină caută această confirmare de la voi, această recunoaștere că voi doriti o conexiune mai mare. Veți începe să primiți îndrumare zi de zi cu privire la pasul următor pe care să-l luați pe calea voastră și veți fi întotdeauna protejați. Pe măsură ce această intenție devine o a doua natură în voi, veți fi întotdeauna aliniați la alegerile care sunt pentru cel mai înalt bine al vostru. Esenta Divină vrea ca voi să experimentați ce are această lume mai bun de oferit.

Uneori, o mai mare lumină intră în câmpul vostru de conștiință în timp de întuneric și atunci când vă pierdeți calea. Este important să priviți lecția din fiecare eveniment pe care îl observați sau la care luați parte. "Ce am nevoie să învăț din această experiență?" "De ce mă simt astfel, ce a declanșat acest lucru?" Aceste probleme vă vor conduce la discernerea a ceea ce v-a scăpat înainte și poate chiar să câștigați o perspectivă cu totul diferită care vă v-a ajuta prin ea. Esența voastră Divină vă direcționează viața și evenimentele ca o oglindă a sufletului vostru, arătându-vă o direcție mai bună, care împuternicește. Nu vă fie teamă să priviți în ea. Aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru a depăși orice obstacole care ar putea bloca temporar progresul înainte.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati