Pagini

27 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 19-26 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Iubirea curge ca un râu pe fața planetei și atinge fiecare locuitor. Vânturile schimbării aduc revelație constantă ín fața conștiinței fiecăruia. Fiecare individ este în procesul de descoperire a propriei origini,a capacităților sale adevărate, și a divinitații sale. Sufletul fiecăruia- caută să cunoască și să atingă acea Prezență sublimă în interiorul lor. Există multe lucruri în finalizare în aceste timpuri, contracte spirituale sunt închise iar altele noi încep. Există o conexiune naturală care are loc între sufletele care gândesc similar, care atrage pe fiecare suflet în, următoarea etapă a planului sufletului său. Ele se adună împreună pentru a-și uni energiile în scop mai mare. Există o iubire mai mare la treabă acum, una care manifestă un sentiment de unitate în noile lor relații.

Pe măsură ce se ajută reciproc pentru a face conexiunile necesare, un scop mai înalt le este revelat iar calea de urmat este mai clară. Asemeni scânteii fulgerului, flacăra din esența lor de bază este aprinsă iar semințele adevărului cresc în sus, spre Soare. Reînoirea Pământului și a locuitorilor săi se află acum în proces. Semințele Luminii care au fost plantate își găsesc expresia acum și prind rădăcini. În întreaga planetă, convergența Luminii se revarsă în cercuri concentrice tot mai extinse în centrul planetei. Cei care servesc ca și traductori ( NT*canale de convertire a energiei) pentru fluxurile de energie cosmică încep să strălucească în luminozitatea lor radiantă.

Mulți părăsesc acum planeta, în conformitate cu ceea ce au planificat sufletele lor. Pe măsură ce fac acest lucru ,lumina lor lasă fire diafane de lumină în urma lor pentru a persista și a adăuga putere rețelei de viață de pe suprafața planetei. Odată cu ultima lor suflare, ei lasă amprenta impactului lor asupra celor dragi care sunt îmbogățiți prin amintirile care îi vor susține. De cealaltă parte a vălului, ei se opresc și oferă mulțumiri și binecuvântări pentru marea oportunitate care le-a fost oferită pentru viața trăită pe Pământ.Ei se consideră norocoși, deoarece le-a fost oferit darul experienței pentru ca sufletele lor să-și poată accelera evoluția făcând față provocărilor care le sunt prezentate.

Să știți acest lucru preaiubiților, nu există nici un suflet care să păstreze amărăciunea când face trecerea de cealaltă parte. În inimile lor, ei păstrează recunoștința profundă pentru fiecare experiență prin care sufletul lor a dobândit calitățile divine dorite atât de mult. In toate universurile nu există o astfel de planetă care să poată oferi o creștere atât de accelerată într-un interval de timp atât de scurt. Din toate lumile care există, Pământul este planeta râvnită a magiei și mirarii în mijlocul celor mai vaste și bogate experiențe. Acest lucru nu este de obicei apreciat și nici gândit atunci când sufletele se află în corpul lor uman, dar este recunoscut întotdeauna profund atunci când sufletul pleacă.

În viața lor pe planetă, oamenii se tem de experiența morții corpului uman. Atunci când sufletul lor pleacă și lasă în urmă vehiculul lor uman, o mare libertate este returnată, iar sufletul se refamiliarizează cu întregimea Ființei sale mai mari. Atunci are loc o mare bucurie si veselie. Există reuniuni cu cei dragi ai lor care au părăsit Pământul înainte
a lor iar bucuria lor nu cunoaște limite. Ei sunt reuniți cu sufletele care au jucat rolurile animalelor lor, iar ei stiu fără echivoc că viața nu încetează niciodată, ea pur și simplu își schimbă forma. Greutatea redusa a noului corp al lor le aduce încântare constantă și celebrare. Este un moment de bucurie.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati