Pagini

16 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 12-19 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Evenimentele din lume continuă fără încetare. Există o mai mare intensitate la tot ceea ce este adus la suprafată pentru recunoașterea conștientizării de către umanitate. Toată lumea este determinată să se conecteze la un nivel mai înalt de înțelegere cu privire la ei înșiși și la cei din jurul lor, pentru a discerne ceea ce este cu adevărat important în viața lor.Mai există încă multe lucruri care trebuie abandonate, astfel că, cătușele care au legat pe fiecare individ pentru a rămâne în densitatea mai joasă sunt ridicate și nu mai sunt valabile. Marea Trezire a locuitorilor pământului a început în serios.

Priviți la vecinii voștrii și reconectați-vă cu ei. Oamenii caută sensul lor în viață și ați putea fi chiar voi cei care pot servi drept catalizator care deschid înțelegerea de care au nevoie pentru a merge mai departe. Lucrătorii în lumină ai planetei sunt înălțați la un nivel mai înalt, din nou, iar acesta poate fi un moment de dificultate pe măsură ce ei procesează energia de frecvență mai înaltă în cadrul sistemelor lor de operare umane. Să știți că aveți capacitatea de a vă ridica și a face față acestor energii cu armonie și echilibru. Trebuie să renunțați la orice așteptări privind modul în trebuie să decurgă lucrurile. Fiți deschiși la noi aventuri.

În realitate, voi sunteți gazda propriei Esențe Divine care pătrunde mai deplin în vehicolul vostru fizic pentru a se integra cu voi. Intenția voastră de a vă alinia și conecta la această putere iubitoare,poate fi de mare ajutor în a deveni mai mult din potentialului pe care îl aveți în voi. Este important să găsiți umorul în situațiile care vi se întâmplă, căci râsul este ceea ce ajută o persoană să se destindă și să -și extindă conștiința în toate aspectele legate de realitatea sa. Alegerile care se află în fața voastră sunt practic nelimitate și depinde de voi să folosiți libertatea regăsită, care a zăcut latentă în voi.

Pe măsură ce corpul, mintea si spiritul vostru sunt aduse în aliniere cu aspectele superioare ale fiintei voastre, există o regenerare care are loc iar voi aveți posibilitatea să mergeți mai departe spre viitorul care abundă cu potențial. Vă este oferită o nouă oportunitate de a vă extinde și de a vă exprima sinele în noi moduri de exprimare creativă în timp ce navigați cu succes prin multele uși noi care vă sunt deschise. Amintiți-vă, că voi sunteți executantul, așadar voi sunteți cel care trebuie să treacă dincolo de prezent prin luarea măsurilor necesare în fiecare moment.

Atunci când există un echilibru al tuturor energiilor din interiorul vostru,voi deveniți deschiși spre noi tărâmuri de conștientizare și urmați cu mai multă încredere și determinare, evoluția voastră interioară și direcția. Toate piesele se unesc pentru a crea o nouă țesătură și urzeală în firele de aur ale vieții voastre. Adevarata magie a spiritului lăuntric este a voastră penru a vă manifesta în timp ce găsiți echilibrul în realitatea lăuntrică și lumea exterioară. Așteptați-vă la neașteptat și cunoașteți că ceva nou, neprevăzut si interesant vi se poate întâmpla vouă. Priviți la minunile care apar în viața voastră deoarece sunt multe dintre ele păstrate pentru voi.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati