Pagini

25 aprilie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 24 aprilie -1 mai 2016





Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Pe măsură ce vă acordați la Sinele vostru Divin, veți începe să aveți interacțiune iar acest lucru poate să deschidă ușa către o mai mare oportunitate de a stabili o conexiune mai puternică și mai profundă. Continuați această practică și notați aceste conversații în jurnalul vostru de zi cu zi. De multe ori, ghizii voștrii spirituali vin pentru a vă oferi mesaje și informații despre voi și conexiunea voastră cu ei. Uneori, această informație vorbește despre măreția voastra iar la acest lucru se poate să opuneți rezistență, gândindu-vă că v-ați conectat cu o entitate falsă. Cu o înregistrare regulată a informațiilor ce vin, Incluzând și datele când au avut loc, veți începe să discerneți mesajul de bază și să dezvoltați o mai mare încredere în această conexiune.

În aceste timpuri există o mai mare deschidere spre tărâmurile superioare ale spiritului și se poate comunica cu o mai mare ușurință cu lumea spiritelor. Acesta este un timp prin care noi, Familia voastră spirituală de Lumină, putem veni cu o intensitate mai mare. Uneori, intensitatea poate fi prea puternică pentru persoana care primește iar acest lucru poate întrerupe canalul de comunicare temporar. Nu vă pierdeți speranța ci încercați să vă relaxați știind că această comunicare va fi resabilită din nou. Uneori, noi cei de cealaltă parte a vălului care acum se subțiază, devenim foarte emotionați când începe să aibă loc comunicarea și inundăm canalul(NT*cel care receptionează) cu prea multe informații iar acesta are dificultăți în amintirea și procesarea lor. Aveți răbdare cu noi și cunoașteți că este un proces de învățare pentru toată lumea iar unele ajustări sunt necesare.

Valurile de căldură interne din fiecare persoană continuă să aibă loc în mod regulat. Acesta este un proces continuu, pe măsură ce energia kundalini se ridică deplasându-se tot mai sus spre chakra coroanei. Încet și ușor, acest lucru va conduce persoana către un sistem de chackre complet deschis și recalibrat care vibrează la o frecvență mai înaltă. Este important pentru fiecare individ să înțeleagă, că acesta este modul în care SURVINE transformarea unei persoane. Această ridicare a energiei kundalini este un lucru care s-a întâmplat oamenilor dintr-o dată și în mod spontan și este o experiență copleșitoare și dificilă pentru ei. Dintr-o dată, ei au trebuit să se confrunte cu emotii blocate sau energii în cadrul tuturor chakrelor care aveau nevoie să fie privite, echilibrate și dizolvate și de cele mai multe ori, ei nu au înțeles ce li se întâmplă.

Noi suntem aici ajutând cu acest proces, pentru că survine pentru toată lumea acum,chiar și pentru cei care nu sunt pe calea spirituală în mod conștient. Ei nu înțeleg ce se întâmplă și cred că se întâmplă ceva teribil de greșit cu ei. Emoțiile lor și natura lor sentimentală sunt intens de deranjante pentru ei și se întreaba dacă au nevoie să consulte un specialist  în sănatatea mintala. De aceea, cerem  Lucrătorilor în Lumină ai lumii care sunt conștienți și experimentați să direcționeze energia iubirii către sistemului de rețea magnetică a Pământului la care toată lumea de pe planetă este conectat. Energia iubirii se conectează la chakra inimii fiecărui individ prin sistemul de rețea oriunde s-ar afla în lume. Acest lucru ajută fiecare persoană să facă față la efectele energiilor în creștere.

Acesta este un serviciu esențial în timpul acestor vremuri în schimbare. Vă rugăm să adăugați energiile voastre la acest serviciu , zilnic. Trimiteți raza roz a iubirii divine adesea și vedeți-o cum se răspândește în sistemul de rețea, astfel încât aceasta să fie disponibilă tuturor celor care au nevoie de ea. Energia iubirii este extrem de puternică și poate crea miracole în cei care necesită această energie de echilibrare și de vindecare. Această energie a iubirii, raza roz este de asemenea absorbită de planetă și o ajută în procesul de transformare în curs de desfășurare. Noi vă spunem, dragilor, că ceea ce are lumea nevoie acum este de iubire, iar voi aveți foarte multă în voi, vă rugăm să o împărtășiți zilnic.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati