Pagini

12 aprilie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii 10-17 aprilie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Dorința voastră de a experimenta pacea în fiecare aspect al vieții necesită eliberarea oricărui lucru care previne experimentarea acesteia. Cu toate acestea, voi trebuie să faceți observația și introspecția necesară a tiparelor care au mai rămas și necesită în continuare atenție. Nu vă descurajați dacă acestea par dificil de eliminat din procesele voastre mentale. De multe ori, sunt energiile conștiinței de masă cele care vă impactează simțurile și care declanșează tot ceea ce nu este încă complet eliminat din interiorul vostru. Din aceste motive, v-am sfătuit înainte să vă luați timp cel puțin o dată pe săptămână pentru a realiza întregul proces de curățare a energiei pentru a vă menține un câmp de energie înalt în jurul vostru.

De asemenea, faceți-vă ceva timp în fiecare zi doar pentru a sta pe Pământ în picioarele goale și imaginați-vă cum vă cresc rădăcini din corpul vostru spre centrul Pământului. Scribul nostru a achiziționat un covoras pentru împamântare (NT* Earthing Mat) pe care ea îl folosește ín picioarele goale când stă la computer ,pentru a diminua efectele excesive ale energiei electromagnetice. Fiecare persoană trebuie să ia măsuri asertive pe cont propriu într-un mod care dă rezultate binevoitoare și menține corpul fizic sănătos și umplut cu un sentiment de vitalitate si de bine. Purtând un pandantiv de sungit esta foarte util deoarece această piatră oferă o curățare foarte utilă și o eliberare a diferitelor forme gând negative ,iar orice energii dificile sau distructive sunt transformate într-o vibrație mai înaltă.

Acesta este un moment pentru noi începuturi care vă cere să luați măsuri pentru a lucra la realizarea viselor voastre prin determinarea de sine. Dați la o parte orice îndoială și ajungeți la stele! Ce este mai rău este acum în spatele vostru și ce este lin plutește în fața voastră fără obstacole astfel că acesta este un moment bun pentru a merge mai departe și a face pasul următor.Concentrați-vă pe ceea ce vreți să faceți și nu pe ceea ce nu vreți și puteți obține tot ceea ce vă stabiliți în minte. Acceptați numai ce este cel mai bine pentru voi, fără compromisuri, există întotdeauna o soluție pașnică la orice provocare care vă apare pe drum,deschideți-vă mintea pentru a o percepe dintr-o perspectivă mai înaltă, deoarece noi, ghizii voștrii cautăm întotdeauna să vă inspirăm, să vă sprijin,și sa vă înălțăm spiritele!

Face-ti-vă timp pentru a lua parte la activități relaxante care vă hrănesc sufletul. Oferindu-vă odihnă în fiecare zi este o necesitate , astfel încât să puteți reîncărca corpul, mintea si sufletul vostru. Dacă nu faceți acest lucru pentru voi, veți fi prea epuizați pentru a vă da oricui altcineva. Stabilirea limitelor de respect pentru voi înșivă, ajută la menținerea bunăstării în fiecare aspect al vieții voastre. Aceasta hrănire a sufeltului aduce un zâmbet pe fața voastrâ si ridică câmpul vostru energetic la un nivel pozitiv și mai ínalt iar acest lucru la rândul său are un efect pozitiv asupra tuturor celor din jurul vostru!

Alături de "curățarea completă a energiei "efectuată o dată pe săptămână este important deasemenea să mențineți și sistemul vostru de chakre curățat în fiecare zi. Există o mulțime de "chestii lipicioase" în valurile de aer în acest timp care se pot atașa de câmpul vostru energetic, fapt care necesită mai mult din energia voastră și efortul de a le elimina de la voi. Prin luarea de timp în fiecare dimineață pentru a vizualiza fiecare dintre cele șapte chakre majore învârtindu-se rapid, în sensul acelor de ceasornic, le păstrați la nivelul optim de funcționare, iar acest lucru vă protejează de energiile mai joase,deoarece acestea se vor îndepărta automat de voi atunci când câmpul vostru energetic nu mai prezintă nici o atracție pentru ele. Și astfel dragilor, practicarea igienei spirituale în fiecare zi este foarte importantă.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati