Pagini

11 martie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:6-13 martie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Transformările continuă pe măsură ce fiecare celulă din corpul vostru este îmbunătățită și recalibrată. Cu această activitate, emoțiile voastre ies deasemenea la suprafață pentru revizuire și recunoaștere deoarece frustrările și nedreptățile care au avut loc în trecut, pot fi în centrul atenției în aceste timpuri. Este important să găsiți un nou mod de a privi la aceste probleme nerezolvate din viața voastră. Cereți ghizilor voștri spirituali să vă arăte o cale mai luminată de a privi la aceste situații dintr-o perspectivă mai înaltă. Este timpul să reconsiderați punctele de vedere care sunt mai mult în aliniament cu versiunea mai înaltă a voastră în care intrați acum și să vă aliniați la ele.

Să fiți conștienți că distragerile continuă să ocupe un rol central în toate aspectele vieții umane. În același timp, există multe schimbări care sunt avute în vedere și puse în aplicare. Noi reguli sunt scrise și aplicate. Roțile progresului se transforma încet dar inexorabil și continua să aducă îmbunătățiri în toate aspectele existenței umane. Există foarte multe idei minunate și creative aduse mai departe de gânditorii progresivi ai acestor timpuri. Fiecare zi aduce  noi revelații cu privire la ceea ce menține oamenii implicați în dramele continue care au loc în același timp pe măsură ce au loc noi începuturi minunate.

Umanitatea este expusă la bine, la rău, și la urât și este zilnic provocată să le iubeasă pe toate în întregime. Se cuvine ca fiecare suflet să mențină integritatea sa și standardele înalte de conduită în timp ce privește la ceilalti de pe scena lumii care arată dovada căderii normelor acceptate ale interacțiunilor umane în societatea actuală. Angajarea practicii constante de a binecuvânta toți oamenii și situațiile prin care se pune la încercare răbdarea unei persoane, reprezintă un mod minunat de a lucra pentru atingerea măiestriei voastre asupra vibratiilor mai dense, care sunt de necontrolat în chestiunile lumești pe parcursul acestor timpuri de transformare.

Iubirea în toate expresiile sale continuă să furnizeze răspunsurile la multele provocări complicate care chinuie omenirea. Susținem asta pentru fiecare act de vibrație joasă, există cel puțin o duzină care provin dintr-un loc al iubirii și dorinței de pace și bună voință. Majoritatea oamenilor, în inima lor, doresc o lume de soluții armonioase și respectuoase la  provocările cu care se confruntă toți oamenii în viața lor.

Continuați să fiți persoanele iubitoare, conștiente și pline de compasiune  care mențin viziunea mai înaltă pentru lumea voastră. Este iubirea voastră cea care permite venirea soluțiilor și rezoluțiilor mai bune. Cei care au participat centrarea atenției pentru pace în Siria cu James Twyman văd acum o încetare a focului în acea zonă. Este un exemplu foarte puternic și minunat al puterii oamenilor uniți și a lucrurilor pe care ei le pot realiza. Sunteți ferm încurajați să adăugați energia și concentrarea voastră în viitoarea Meditație Planetară a Inimii pe 11,12,și 13 martie.
(http://www.therainbowscribe.com/planetaryheartfocus.htm)  Voi, în unitate cu alte milioane de oameni, PUTEȚI iubi lumea în întregime. Haideți să facem acest lucru împreună!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

NT* (Sursa link - Decretul de curățare completă a energiei ) http://luminapegeea.blogspot.ro/2016/02/hilarion-mesajul-saptamanii21-28.html



© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati