Pagini

3 martie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:28 februarie - 6 martie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor

Voi experimentați efectele descărcărilor precedente  care v-au fost oferite iar voi descoperiți că revelațiile vin pe măsură ce pătrundeți în interiorul vostru. Multă muncă interioară este îndeplinită pe măsură ce realizați că undeva pe drum ați devenit observatorul propriei voastre vieti. Acesta este un mare pas înainte și vă va servi bine atunci când gândurile ies la suprafață. Atunci vă veți putea spune pur și simplu "Oh, aceasta este energia veche, nu am nevoie să fac nimic cu ea, aleg să o las să plece." Înlocuiți imediat acest gând cu unul mai fericit , cu unul care împuternicește și vă face să vă simțiți bine și încântați în privința unui lucru pozitiv care se petrece în viața voastră. Acesta sunteți VOI, cei care își revendică puterea personala cu un singur gând!

A rămâne centrați în interiorul vostru, indiferent unde mergeți este important în acest moment, deoarece acest proces vă menține curați, astfel încât să știți întotdeauna când energia altora vă afectează conștiința și să puteți lua măsuri pentru a o limpezi. Pentru unii dintre voi care sunteți foarte sensibili la energii, acest lucru este foarte incomod și necesită de multe ori purificarea. După cum s-a spus săptămâna trecută, procesul de Eliberare Completă a Energiei făcut cel puțin o dată în fiecare săptămână este cel mai eficient în a vă aduce rapid înapoi la centru , astfel încât să nu suferiți inutil doar pentru că energiile grijiilor și preocupărilor altora au INTRAT în câmpul vostru. Am rugat scribul nostru să includă din nou link-ul în mesajul nostru.*

Cei care își urmează steaua lor proprie mai degrabă decât căile sugerate sau oferite de către alții, urmează calea cea potrivită. Aveți tot ce este nevoie în voi și sunteți conectați la cunoașterea și înțelepciunea Sursei. Discerneți în aceste timpuri, sunt mulți care doresc să vă manipuleze pentru scopurile lor economice. Nu vă lăsați înșelați de avertismentele alarmante care vă pot umple de frică și griji. Rămânând acordați la înțelepciunea voastră mai înaltă vă v-a menține întotdeauna într-o stare de echilibru și de armonie care apoi v-a oferi claritate în procesele voastre de gândire pentru a vă menține pe calea cea dreaptă. Aceste căi sunt divergente la scară largă în acest moment, astfel că este important a avea o claritate a minții.

Când evitați capcanele din agenda altor persoane, voi trăiți în aliniament cu ceea ce credeți iar calea voastră este eliberată de emoții grele și dramă si devine una armonioasă și pașnică iar acest lucru atrage evenimente și activități armonioase pentru voi. Voi permiteți astfel lucrurilor bune care sunt disponibile pentru voi să aibă platforma pentru a se conecta cu voi. Multe uși noi și oportunități se deschid pentru voi iar binecuvântările și darurile  vieții sunt dornice să intre. Relaxați-vă și bucurați-vă de aceste momente. Nu renunțați la propria abilitate de a face alegerile potrivite, chiar și și atunci când vă aventurați într-un teritoriu necunoscut. Folosiți-vă propria creativitate și imaginație pentru a continua să creeați o lume nouă plină de promisiuni și frumusețe.

Pe măsură ce continuați să treceți prin mari schimbări și învățați să vă folosiți abilitatea de a face fața descoperirii a ceea ce sunteți capabili în acest nou teritoriu în care vă aflați, începeți să explorați nenumăratele posibilități care vă fac semn. Aliniați-vă cu această nouă aventură și începeți viața într-o formă nouă! Să știți că asta se întâmplă acum și că sunteți o parte integrantă a tot. Sunteți atât de creativi și inspirați să vă îndreptați către ideile care vi se prezintă vouă, pentru opere de artă, povești creative, muzică și daruri care stau în așteptare sub suprafața noului vostru sine!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

NT* (Sursa link - Decretul de curățare completă a energiei ) http://luminapegeea.blogspot.ro/2016/02/hilarion-mesajul-saptamanii21-28.html