Pagini

23 martie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:20-27 martie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Noi cei din tărâmurile înalțate ale Luminii am fost rugati pentru a transmite mai exact  un mesaj către oamenii din Turcia care au experimentat orori înfricoșătoare prin evenimentele majore care au avut loc în țara lor în ultimele opt luni. Multe suflete din Turcia au mentinut Lumina viziunii mai înalte pentru pace în țara lor și pentru lume și continuă să se roage cu seriozitate pentru ca aceasta să aibă loc în experiența lor de zi cu zi. Ei  realizează că este dificil să rămâi detașat de frica și furia care pătrunde inimile oamenilor și mediul înconjurător,din care nu au de ales decât să facă parte.

Există, în acest moment, un accent pe această țară din parte puterilor lumii. Sunt mișcări și mișcări de contra care sunt jucate în arenele politice. Fiecare politician face demersuri pentru a-și păstra puterea iar acest lucru a fost demonstrat în Turcia prin trădarea propriului popor deoarece aceste puteri încearcă să recâștige controlul asupra autorității lor. La nivel înalt, ceea ce se vede este ruinarea și decaderea vechile regimuri deoarece sistemele care le-au creat se degradează, iar acest lucru se reflectă în lume prin haosul și distrugerea dinafară, precum grămezile de moloz și ruine.

Este foarte greu să se mențină energiile iubirii, speranței și iertării atunci când se întâmplă acest lucru în țară și oamenilor. Cu toate acestea, asta este ceea ce se cere de la cei care au menținut spațiul pentru o viață mai bună și un mod mai bun de trai pentru toți. Dificile cum sunt viețile voastre în acest moment, să știți că menținerea și susținerea convingerilor voastre într-o putere mai mare, o putere binevoitoare, este cel mai important lucru de menținut. Oferiți sprijin fraților și surorilor voastre, atunci când puteți și rugați-vă fără încetare pentru un sfârșit pașnic al violenței care este atât de neobosită în activitățile ei. Rugăciunile voastre sunt puternice și influente și fac mult mai mult bine decât vă puteți imagina în aceste timpuri.

Exista multe energii vechi, care ies la suprafață în cadrul oamenilor și națiunilor care sunt karmice în natură nu numai în Turcia, ci și în fiecare țară din întreaga lume. Înainte ca o lume mai bună pentru toată lumea să se poată manifesta, toate vechea ura și judecățile din trecut trebuie să fie echilibrate prin intenția oamenilor în timp ce mențin iubirea, pacea, armonia și bunătatea în inimile lor, indiferent ce se întâmplă. Această dorință și intenție pentru pace și armonie trebuie să fie în centrul atenției, indiferent de ce se petrece în lumea personală a unei persoane, țări sau în scena lumii. Din acest motiv, dragilor, ați ales să faceți parte din țara voastră în aceste timpuri. Aveți pregatirea și capacitatea de a menține această viziune mai înaltă. Voi serviți unei funcții mai mari decât sunteți conștienți în acest moment.

Și așa sunteți rugați să aveți o inimă iertătoare, să fiți calmul în furtuna schimbării violente care mătură pământul vostru și fiecare națiune din întreaga planetă. Este un preț mare care se cere de la cei iluminați de pe întreaga planetă, uneori sunt necesare sacrificiile care sunt greu de răbdat. Chemați-ne, indiferent de numele pe care îl poartă Creatorul în țările voastre, să știți că sunteți susținuți și iubiți de toti cei din tărâmurile înalte în care trăim, respirăm și ne avem Ființa în Sursa a Tot Ceea ce Este. Voi nu sunteți singuri în călătoria voastră spirituală și în evoluția voastră. Noi cerem lucrătorilor în lumină din întreaga lume să trimită oamenilor și Turciei și tuturor celorlalte puncte fierbinți din întreaga lume,răcoroasa Flacăra Violetă a transmutarii. Împreună, noi cream o lume mai bună pentru toți.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion



© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati