Pagini

3 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:31 ianuarie - 7 februarie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

De voi depinde, preaiubitilor, puterea și stabilitatea lumii voastre. Voi sunteți aventurierii care pășesc în necunoscut și care experimentează cu curaj fiecare moment al acestuia. In timp ce faceți acest lucru stabiliți modelului noii realități a Pământului. Pe măsură ce mai mulți dintre voi acceptați această resposabilitate, Lumină voastră și Lumina din lume crește exponențial. Am mai spus acest lucru de multe ori înainte dar merită să repetăm adesea pentru că este ușor să uitați în timp ce problemele lumii din jurul vostru vă captează în dramele lor, care sunt multe. Repetați-vă adesea că voi SUNTEȚI Lumina și că aceasta este identitatea voastră adevărată.

Lumea în care trăiți este foarte bogată și există suficiente resurse pentru toată lumea dar sunt cei care simt că trebuie să fie doar ei în controlul a toate. Acest lucru se va schimba rapid pe măsură ce ne aventurăm mai departe în fluxul energiilor cosmice. În timp ce energia iubirii crește tot mai puternică, inimile-care au fost închise vor începe să se deschidă iar acestea, de asemenea, vor începe să-și schimbe modul lor de a trăi pe măsură ce își vor da seama de un mod mai bun de a trăi și de a fi. Va exista o mai mare cooperare și bunăvoința de a asculta vocile de protest care sunt tot mai exigente și insistente pe dreptate și adevărata egalitate pentru toți cei care trăiesc și se mișcă în această lume. Aceasta va deveni o lume care asigură nevoile tuturor. Aceasta, desigur, va lua ceva timp, dar rezultatul final și deznodământul va fi unul fericit.

Continuați să credeți în magie și să o vedeți! Mulți dintre voi captați minunile lumii din jurul vostru în imagini și împărtășiți acestea între voi și cu mulți dintre aceia care nu au intenționat sau nu au fost deschiși la explorarea de noi idei și concepte, cum ar fi prezența altor forme de viața - care există în același spațiu cu voi. Aceste imagini deschid conștiința lor într-un mod care nu a fost posibil înainte. Pe măsură ce împărtășesc aceste daruri de mirare, multe schimbări minunate încep să aibă loc în fiecare persoană care privește la ele. Acest lucru îi deschide pentru a re-experimenta bucuria și mirarea pe care obișnuiau să le simtă și să le trăiască atunci când au fost copii și vor reîntoarce aceste calități către ei în abundență.

Anterioarele structuri din sistemele lumii continuă să se schimbe iar acest lucru va deveni mai evident în viața de zi cu zi a tuturor de pe planetă. Accentul liderilor lumii va fi pe ajustarea nevoilor tuturor cetățenilor și nu doar a lor câtorva, deoarece oamenii din lume vor insista pe acest lucru în număr tot mai mare. Căile demodate de a face afaceri și comerț vor lua o întorsătură în bine în ceea ce privește o distribuție mai echitabilă și folosirea resurselor la îndemână. Oamenii vor pune la îndoială dacă va fi necesară în continuare exploatarea acestor resurse mai bune, și vor insista pentru dezvoltarea de noi tehnologii și alternative care ar avea un impact mai mic asupra forțelor de viață vitale ale planetei lor și  locuitorilor săi.

Vedeți așadar că,  concentrarea voastră pe creșterea și extinderea Luminii din voi are un beneficiu inerent pentru toată lumea pentru că deschide calea pentru noi idei și inovații care vin prin intermediul vostru în manifestare. Acest lucru nu a fost posibil, nici chiar în urmă cu doar câțiva ani. Ceea ce era imposibil devine acum posibil! Priviți la creșterea de noi tehnologii și invenții care au ca propriu scop, binele asupra calității vieții pentru toată lumea.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati