Pagini

16 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:14-21 februarie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

La nivel sublim, multe progrese sunt făcute de fiecare persoana care merge în Lumină. Sunteți văzuți și recunoscuti de către tărâmurile înalte și cei mai mulți dintre voi ați fost puși în serviciu într-un mod prin care Esenta voastră Divină poate influența cel mai ușor, devenind o parte semnificativă a vieții umane de zi cu zi . Există o mai mare focusare asupra Integrării spiritului în materie iar formele voastre umane resimt aceste efecte în moduri puternice și transformatoare. Rezultatul este că de multe ori pur și simplu nu puteți face față bombardamentului acestor energii, care sunt predominante în timpul unor cicluri care au loc. Este important ca în aceste timpuri să vă amintiți că sfatul nostru principal și constant este să ieșiți în natură,să vă conectați și să vă împământați prin plasarea picioarele pe Pământ, respirând adânc, deoarece o astfel de practică ajută la deplasarea energiilor stagnante prin sistemului vostru, mai eficient. Beți cel puțin 6 pahare pline de apa pură pe zi și consolidați această apă cu binecuvântările și rugăciunile voastre înainte de a o consuma.

Îm calitate de alchimiști care învață practica creării realităților pe care doriți să le experimentați în viața de zi cu zi, fiecare zi devine o aventură în noi perspective. Noi moduri de a vedea și de a face lucrurile sunt acum îmbrățișate și vă ajutăm cu acest lucru. Este perfect acceptabil în aceste timpuri să vă luați timp atunci când simțiți că aveți nevoie de la acele activități pe care le-ați oferit în serviciu celorlalți. Corpurile voastre umane sunt în proces de metamorfoză ceea ce poate fi asemănat cu procesul fluturelui care iese din crisalidă. În voi are loc un proces de ardere și consumare, multe spirale de ADN sunt activate după mii de ani de stare latentă în cadrul constituției voastre genetice. Este o experiență intens simțită dar una care este necesară în scopul de a merge mai departe.

Fiți în pace știind că acest proces are loc pentru fiecare individ în momentul ales inainte de încarnare pe planetă. Multe ajustări s-au făcut la acest proces, astfel încât fiecare dintre voi să poată să influențeze marele întreg într-un mod mai cuprinzător care să conducă la trezirea unui număr mai mare de oameni, astfel încât Lumina să crească exponențial. Relaxați-vă și bucurați-vă de experiența în loc să vă îngrijorați în privinta ei. Toate se desfășoară așa cum trebuie. Sunteți atrași în participarea la aceste activități care facilitează cel mai bine acest proces în contextul procesului de ascensiune. Energia Atlantisului din ultimele sale zile rulează acum pe scena lumii în aceste timpuri , astfel încât să fie recunoscută schimbărea în gândirea și atitudinea popoarelor lumii și să se acționeze corespunzător.

Ar fi sigur să spunem că nici o persoană care este în viață pe această planetă în aceste timpuri nu dorește o repetare a distrugerii civilizației care a avut loc în epocile anterioare. Ați ajuns cu toții prea departe pentru a merge înapoi din nou și este de sperat că înțelepciunea, rațiunea și aducere aminte a acelor vremuri, cu rezultatele lor triste va prevala în fiecare suflet în timp ce planeta și locuitorii ei aleg drumul pe care doresc să călătorească. Fiecare suflet a ales să experimenteze trecerea la o mai mare conștientizare a evenimentelor care au acum loc. Permiteți-vă să observați și să reflectați la ceea ce are loc în prezent în evenimentele din lume și deveniți conștienți la ceea ce se află acum în fața voastră. Spuneți da la o nouă realitate și o nouă viață,la un nou început plin cu posibilități nelimitate.

Da , puteți face acest lucru! Aveți în interior puterea de a schimba rezultatele actuale în cele mai înalte rezultate pentru cel mai mare bine pentru toți! Aceste schimbări s-au și vor continua să se manifeste în mod aparent miraculos! Știți cum să transcendeți tiparele vechilor moduri de a face lucrurile și să insuflați noi modalități și noi rezultate în ele. Prin faptele voastre sunteți cunoscuți prin univers! Bravo!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati