Pagini

24 octombrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:18- 24 octombrie 2015

 Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Pe măsură ce lumea se mișcă în continuare în frecvențele mai înalte care sunt disponibile acum, va exista o perioadă lungă de adaptare, cu o serie de descărcări de energie intensă dupa care va fi un timp de odihnă pentru a permite organismului să se alinieze și să integreze pe deplin noua versiune îmbunătățită a sinelui. Există atât de mulți dintre voi care se luptă acum să renunte la fostele limitări și modele de gândire care îi limitează de la progres. Această activitate va deveni mult mai ușor de realizat acum că schimbarea într-o octavă superioară s-a produs. Va avea loc o ridicare a blocajelor mentale și emoționale care v-au reținut de la a ocupa locul de drept în scena vieții în noua realitate mondială.Voi sunteti acum, mai mult ca înainte, adevarate puteri energetice și sunteți în măsură să influențați dinamica de energie din jurul vostru în cel mai benefic mod. Tot ce este nevoie este să intenționați să fiți o binecuvântare în acest mod, să faceți din acest lucru o preocupare în fiecare zi și să afirmați verbal această intenție. Doar fiind cine sunteți în acest moment, aduce binecuvântări altora. Aceia dintre voi care au integrat cu succes noile frecvențe până acum și au fost de acord în privința nivelelor superioare, sunteți întrebuințați ca și canale pentru a răspândi aceste frecvențe mai înalte, care sunt disponibile acum.

Oricine citește sau aude acest mesaj este un ambasador al Luminii și un ambasador al păcii. Voi ați devenit mai exigenți în modul în care vă folosiți atenția și energiile iar acest lucru are un efect benefic asupra muncii pe care o faceți și darurilor pe care le aduceți în lume. Fiecare persoană de pe planetă are cel puțin un dar special, pe care îl aduce pentru a-l împărtăși cu ceilalții. Noi  vedeam că mai mulți dintre voi începeți să pătrundeți adânc înlăuntrul vostru pentru a vă alinia cu Esenta voastră Divină și a rămâne pe drumul cel bun cu munca pe care ați venit aici să o faceți. Vă aventurați dincolo de capacitatea de învățare într-un nou teritoriu și poate fi uneori inconfortabil. Voi sunteți încurajați să persistați, pentru a vedea dincolo de așteptările anterioare la ceea ce se află în așteptare, încă nedezvăluit. Ca întotdeauna, este nevoie de voință și determinare pentru a trece la nivelul următor. Este călătoria voastră si voi sunteți cel ce merge pe acea cale, nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru voi, nimeni altcineva nu poate face visele voastre o realitate, este nevoie de o acțiune din partea voastră. Odată ce ați facut alegerea și ați luat decizia de a merge mai departe, veți primi ajutor atunci când cereți iar până acum, știți că acest lucru este un fapt.

In timp ce faceți acest lucru, veți începe să recunoașteți sincronicitățile care se desfășoară în viața voastră de zi cu zi. Vi se oferă binefacerile de care aveți nevoie pentru a ajunge la etapa următoare. Acestea sunt binecuvântări și asigurări că sunteți pe drumul cel bun în timp ce vă zbateți să mergeți acolo unde nu ați mai fost înainte. Voi sunteți capabili de mult mai mult decât ați crezut că e posibil iar aceste posibilități se deschid acum pentru voi. Profitați de moment atunci când vine și îndrăzniți să faceți noua voastră viață de o măreție incomparabilă. Aliații și prietenii vă înconjoară în orice moment, trebuie doar să ajungeți să-i recunoasteți, nu doar din lumea spiritului, ci și din planul fizic. Acestia oferă sprijin , susținere și vă întăresc în călătoria voastră spirituală. In timp ce mergeți pe calea voastră, voința lor de bine vă întărește; vă încântă și vă susține și vă ajută să trăiți o viață echilibrată. Veți ști fără îndoială că nu sunteți niciodată singuri.

Pe măsură ce deveniți mai statornici în noul vostru început, voi veți îmbrățișa și veți vedea mult mai ușor cum puteți transforma intenția voastră într-una de acțiune iar acest lucru va oferi oricărui lucru pe care-l înfăptuiți potențialul de a deveni mai mult decât ați visat a fi posibil. Acest lucru vă va ajuta să inspirați  o nouă viață și noi posibilitatăți  chiar în activitățile cele mai banale. Pe măsură ce accesați fântâna fără fund a vieții, sunteți reînnoiți și umpluți cu o bucurie care transformă tot ceea ce atinge într-o conștientizare sporită, înțelegerea adevărului și speranța pe care acesta o aduce. Această reînnoire și entuziasm radiază de la voi, răspândidindu-se spre exterior la toți celor din jurul vostru. Voi declanșați  lumina în ei iar acest lucru la rândul său, îi ajută să se deschidă la posibilități mai mari pentru propria lor cale și direcție.

Pe măsură ce pășiți pe calea voastră cu onoare, amintiți-vă să apreciați lumea care vă susține și vă sprijină și contribuie la bunăstarea voastră. Onorați oamenii, locurile și lucrurile pentru efectul care îl au asupra voastră în fiecare aspect al vieții pe această planetă. Acceptații pe ceilalți pentru cine sunt și celebrați diferențele și diversitatea în acest dans numit viață. Învățați să priviți dincolo de ceea ce este evident deoarece acest lucru poate duce la recompense mai bogate și la o bucurie care nu cunoaște limite. Această nouă schimbare de direcție aduce cu ea o restaurare, o transformare și o re-energizare a întregii voastre ființe. In timp ce mergeți pe calea aleasa, flacăra eternă a adevărului pe care îl păstrați în inima voastră înnobilează și îmbogățește cu o aura de cea mai înaltă integritate, care vă propulsează pentru a face față viitorului cu ochii și inima deschise.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

10 octombrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 4-11 octombrie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Impamantarea luminii cosmice mai inalte  pe planeta a trecut in etapa urmatoare. Cei care au facut aceasta lucrare  se indreapta acum in pozitia de a oferi adevaruri divine pentru cei care acum se trezesc. Cei treziti ajung sa caute ceea ce au nevoie pentru a-i aduce la o integrare mai rapida a noilor energii si noii constiinte. In calitate de faruri de lumina ai adevarului si luminii mai inalte, lucratorii in lumina ai lumii lucreaza impreuna la nivelele mai inalte ale fiintei pentru a-si coordona eforturile. Ei lucreaza in unitate, la transformarea planetei si a tuturor locuitorilor ei pentru a evolua intr-un mod care sa permita deschiderea constiintei si constientizarii intr-un numar mai mare de suflete. Este momentul pentru a face invatarea mai distractiva si mai edificatoare, in acelasi timp. Multi dintre voi care si-au stabilit prezenta spirituala si calificarea sunt acum in stare sa faca acest lucru cu o si mai mare usurinta si gratie. Deoarece universul lucreaza cu voi, prin voi si pentru voi, evenimentele sincronistice au loc in moduri miraculoase si cu adevarat magice.

Vechile structuri ale lumii continua sa se naruie si sa decada, deoarece energiile noi si mai inalte nu le mai sprijina. Voi vedeti dovada acestui lucru in fiecare zi si acum exista o incercare disperata de a le mentine prin metodele care au functionat inainte. Cei care folosesc aceste metode nu vor reusi in eforturile lor, pentru ca structura de a mentine acest efort nu mai este viabila. Este perspectiva spirituala cea care vine acum in prim-planul constiintei deoarece  oamenii devin constienti de faptul ca exista mai mult de la viata de pe Pamant decat au crezut inainte. Intensitatea spiritului lor cauta sa se manifeste prin ei in lume si, pe masura ce se intampla acest lucru, inimile lor se deschid catre o mai buna intelegere si perspectiva. Energia si puterea iubirii creeaza treziri puternice  care infloresc din interior. Pe masura ce oamenii simt si exprima mai multa iubire, bucurie si intentie pasnica unul fata de celalalt, o expresie mai inalta in interactiunea cu celalalt devine obisnuita.

Pe masura ce oamenii renunta la conceptele de limitare ale dualitatii, cum ar fi separarea, dusmania si concurenta si incep sa-si exprime calitatile mai inalte ale sufletului lor, ei reaizeaza ca viata le ofera ceea ce ei insisi au semanat. Ei intra intr-o noua etapa de trai in aliniere cu spiritul si divinitatea launtrica. Aceasta miscare ii elibereaza si creeaza un grad mai mare de expansiune si o expresie a constiintei si noii energii creatoare. Ei incep sa vada viata lor plina de oportunitati nelimitate pentru a-si exprima calitatile unice ale sufletului, talentele si abilitatile. Ei realizeaza ca pot alege ca experienta vietii lor sa se manifeste pentru ei intr-un mod care inainte nu si-l puteau imagina. Acest lucru, la randul sau creeaza o mai mare armonie in ei iar pe masura ce aceasta armonie personala radiaza spre exterior, ea creeaza o interactiune plina de bucurie cu lumea iar acest lucru le aduce un sentiment de implinire mai mare in eforturile lor personale.

Pe masura ce intelegerea lor creste in procesul de a trecere si de unificare a doua realitați, ei gasesc noi cai ale adevarului care ating toate aspectele vietii lor. Acestea, la randul lor, creeaza o usuratate a spiritului, aducand bucurie si veselie si o mai buna constientizare a bogatiei care traieste in ei. Ei simt bucuria creatiei, deoarece manifesta bogatia cunoasterii,  experientei si intelegerii care se afla in interiorul lor si care o impartasesc cu lumea. Pe masura ce minunile colective pe care le au in ei sunt aduse la lumina noii constiinte, incepe o noua etapa, o noua nastere intr-o realitate mai inalta, care imputerniceste si imbogateste pe toata lumea. Semintele iubirii si intelepciunii care emana din interiorul fiintei lor sunt plantate in constiinta colectiva pentru a vindeca, binecuvanta si a permite surorilor si fratiilor lor sa treaca in noua realitate launtrica.

Pe masura ce se desfasoara viata in noua constiinta si realitate, are loc o unitate mai mare, cu toate fiintele. Exista, de asemenea, un mai mare respect si reverenta pentru divinitatea din fiecare inima umana iar acest lucru va facilita o dorinta mai mare de a sluji pe altii intr-o oarecare capacitate. In timp ce ele se aliniaza la esenta lor divina si urmeaza indrumarea si indemnurile oferite, lumea lor se deschide catre noi dimensiuni nebanuite inainte. Noi perspective se deschid in fata lor care deschid calea spre perspective tot mai mari ale bogatiei infinite a universului in  care locuiesc. Ele inteleg, de asemenea, ca au atins doar suprafata fantanei abundentei infinite care cuprinde spiritul lor individual si ca exista mai mult din ceea ce poate fi manifestat. Pe masura ce gasesc curajul de a impartasi acest lucru cu ceilaltii, mai multa cunoastere la nivele tot mai profunde devine disponibila prin intermediul lor pentru a iesi in lume.

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati