Pagini

30 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:29 martie - 5 aprilie,2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vânturile schimbării suflă tot mai frecvent. Peste tot în jurul vostru sunt tot mai multe semne a reînoirii pământurilor, popoarelor voastre și sufletelor voastre. În timp ce fiecare persoană se aliniază la propria sa esență divină și invocă zi de zi prezența  ei, există o accelerare a schimbărilor care au loc în corpul lor fizic. Aceste schimbări au loc în cicluri iar voi veți ști când vă veți afla într-un ciclu de asimilare a energiilor cosmice care curg prin chakra coroanei, deoarece acum este momentul pentru a aborbi noi informații iar voi sunteți mult energizați, revigorați și înălțați. Apoi vine un alt ciclu de asimilare a acestor energii în care, în corpul vostru fizic, găsiți nevoia să vă odihniți, să dormiți, să aveți grijă de voi și să le contemplați și să le împământați în corpul vostru fizic pentru a le ancora apoi pe și în interiorul Pământului. A apus momentul în care acest proces avea loc în decursul a zeci de ani; acum are loc într-un ritm mult mai accelerat. Acestea sunt vremurile în care trăiți.

Înaintea voastră este dovada a tot ceea ce a fost odată ținut secret și care acum nu mai poate fi controlat de către cei care se străduiesc să o facă. Zorii noii zile răsar în fiecare dimineață la propriu și la figurat. Voi, care sunteți bine experimentați în disciplinele de zi cu zi simțiți acestea din interior. Conexiunea voastră mai înaltă vă dirijează mereu în ipoteza corectă a faptele celor de pe planeta voastră. Ați văzut efectele schimbărilor care sunt cauzate de adunarea mai multor persoane pentru a susține intenția de a crea o corecție mișcărilor care v-ar îndrepta atăt pe voi căt și pe planeta voastră într-o direcție greșită. Noi dintr-o perspectivă mai înaltă supraluminăm  sufletele voastre din ce în ce mai mult astfel încât să fiți inspirați colectiv pentru a evita ceea ce nu este pentru binele cel mai înalt al oamenilor și planetei voastre. Cei care au astfel de intenții nu vor reuși în eforturile lor de a recâștiga controlul lor.

Lumea se schimbă pentru că voi vă schimbați. Pe măsură ce veți continua munca voastră interioară de reflecție cu privire la aspectele mai ascunse ale voastre, care vin în conștiinta voastră, voi serviți binele mai înalt al tuturor, pentru că pe măsură ce realizați astfel de lucrări, eforturile voastre personale extind potențialul conștiinței pentru toți ceilalți din sfera voastră de influență. Conștient sau nu, creați o lume în care adevărul, onestitatea și transparența sunt norma, și nu excepția. Acesta este un timp dificil pentru cei care neagă transformarea care are loc în psihicul umanității dar ei știu că ceva se întâmplă. Se cuvine ca fiecare dintre voi să păstreze toți oamenii în diversitatea lor de opinie în cea mai mare lumină, bunătate și compasiune. Cele mai mari calități ale fiecărui suflet au început să se ridice la suprafața conștiinței lor și veți vedea acestea înflorind cu tot mai mare bucurie și recunoaștere în ființa voastră interioară.

Pe măsură ce fiecare dintre voi menține și susține integritatea sa spirituală și rămâne loial sinelui, multe se vor rezolva cu succes în viețile voastre personale. Cei care vă pot ajuta să realizați partea voastră în Planul Divin vor intra în sfera voastră de influență și va fi un timp de bucurie liniștită și cunoaștere interioară. Planurile vor fi stabilite iar obiectivele vor fi realizate cu un sentiment de încredere și cu ușurință. Evenimentele vor avea loc într-un mod magic care vor deschide posibilități și oportunități uimitoare care nici n-ați visat că s-ar putea întâmpla. Sentimentul de pace și armonie pătrunde chiar acum lumea exterioară iar acesta este un timp de adunare a triburilor, ca să spunem așa. Conexiunile la nivel de suflet dintre oameni au loc în număr tot mai mare într-o mișcare rapidă de convergență care vă vor lăsa pe unii dintre voi fără grai.

Fiți deschiși la întregul potențial, din sinele vostru mai presus de toate. Voi sunteți cei care crează viziunea mai înaltă și voi sunteți cei care o vor vedea în fructificare. Toate cerurile conspiră cu bucurie pentru a face să fie așa!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

26 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:22-29 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Există un sentiment de împlinire pe planurile interioare în timp ce au loc aliniamentele cosmice pe planeta voastră și activitățile umane. Energiile voastre iubitoare au fost oferite și aplicate acolo unde este nevoie cel mai mult și fiecare particulă a fost folosită pentru binele cel mai înalt al tuturor, cu recunoștință iubitoare și apreciere pentru eforturile voastre. Sunteți  atât de mult iubiți de familia voastră de Lumină! Fiecare particulă de Lumină se extinde și umple toate locurile și spațiile care se schimbă pe măsură ce umbrele se retrag crescând exponențial în acest fel. Se ating inimile tuturor de pe planetă, chiar și acelora care încearcă să stingă flacăra sfântă ce arde în inima lor. Este un timp pentru reflecție profundă asupra a ceea ce trebuie încă să fie curățat și eliberat din sufletul fiecărei persoane iar a caută profund în sine este o alegere conștientă care necesită onestitate totală si curaj. Focul din interiorul vostru cere o astfel de examinare iar voi sunteți capabili de asta pe măsură ce veți continua să vă urmați propria stea!

A vă urma propria stea înseamnă a alege să fiți cel mai bun prieten al vostru. Aceasta înseamnă o generoasă bunătate, compasiune și dragoste pentru propria ființă, și să vă amintiți că sunteți un suflet cu inima deschisă care este bunătatea întrupată. Eliberați experiențele din trecut în care alții nu au făcut ceea ce se cuvenea și au profitat de bunătatea voastră. Eliberați rănile din voi pe care aceste acțiuni le-au plasat în sufletul vostru. Ați fost și sunteți inocenți și nu sunteți răspunzători pentru sufletele care aleg să rămână în nivelurile vechii paradigme de a fi umiliți. Renunțați la necesitatea de a-i "salva" de ei înșiși și de propriile lor alegeri. Aveți grija de voi și fiți curajoși în lume, pentru că Lumina si bunătatea voastră este foarte apreciată, deoarece reprezintă capacitatea voastră de a extinde acea lumină, în cercuri de radiantă tot mai extinse. Mai devreme sau mai târziu, acest lucru va atinge toate inimile într-un mod ce deschide și extinde.

Succesul vine spre voi ca rezultat al eforturilor proprii și aveți tot ce este nevoie pentru a merge mai departe în îndeplinirea viselor, obiectivelor și viziunilor voastre. Voi sunteți cei care trebuie să împărtășească întotdeauna darurile pe care le primiți cu alții, pentru că chiar asta este natura voastră și voi trebuie să urmați întotdeauna ceea ce credeți. Onorați aspectul feminin din voi alegând să lucrați cu alții într-o manieră de cooperare și prezentând respect pentru diversitatea tuturor oamenilor. Energia feminină se manifestă în fiecare individ ca o dorință de a învăța noi modalități de a face să funcționeze idealurile și idelie unei persoane. Energia feminină pune accentul pe importanța vieții mai întâi prin grija față de Pământ și toți locuitorii săi. Influența feminină și cea dintâi lege este să nu existe niciun pericol pentru nimeni. Aceasta include o recunoaștere și onorare a aerului, apei, focului, pământului și elementelor cosmice pentru contribuția lor la frumusețea și evoluția planetei. Totul funcționează împreună pentru binele comun al tuturor. Aceasta este direcția în care este îndreaptată viața pe planeta voastră și care va predomina din nou.

Voi ați învățat că gândirea pozitivă creează schimbări pozitive pe Pământ. Eforturile voastre de a crea o lume în care sunt îndeplinite nevoile reale ale tuturor, în care toată lumea este liberă, respectată și egală cum a fost și este, crează schimbări în conștiință individuală, care la rândul său este vital și cel mai util în conștiința de grup a lumii. Atunci când există furtuni, vizualizați blândețea vânturilor, diminuarea furtunii, tornadelor care se îndepărtează de zonele populate. Acolo unde există un punct cu probleme în lume, trimiteți iubire și compasiune pentru a-l vindeca și pentru a diminua durerea lui. Fiți curajoși și proiectați gânduri de vindecare, de iubire planetei voastre, tuturor locuitorilor ei și tuturor elementelor ei. Pe măsură ce conștiința colectivă se schimbă așa se mișcă și Pământul și evoluează în această direcție, de asemenea. Aceasta este frumusetea schimbării pașnice și pozitive care vine prin intenție conștientă și iubitoare.

Există o nevoie de a vă sprijini reciproc și de a susține Pământul. Trimiteți iubire și recunoștință planetei voastre  pentru fidelitatea sa pentru voi, locuitorii ei. Ea a fost într-un model de exploatare pentru mulți ani, încercând să aștepte ca umanitate să se trezească și să se alăture ei în marea oportunitate care a venit acum pentru toți. Ea este pregătită să meargă mai departe spre Înălțarea ei în dimensiunile superioare. Ea dorește să mergeți alături de ea. Când vă aliniați în Unitate cu Mama Pământ, multe minuni de vindecare și restaurare vor avea loc.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza

https://www.youtube.com/watch?v=PHO202wLddY


18 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Pe măsură ce fiecare dintre voi urmați propria stea și pătrundeți în interiorul vostru,  voi începeți să vă bucurați stând în liniștea sufletului vostru, acolo unde există pace dincolo de înțelegere. Acesta este locul vostru  special, sanctuarul vostru  sacru, Templul vostru sacru. Acest loc sacru face ca tot ceea ce experimentați  să merite și să fie relevant. În acesta se află  lumi cu posibilități infinite asemeni comorilor de aur care așteaptă să fie găsite. În acest spațiu sacru vă puteți aminti tot ceea ce ați cunoscut și experimentat vreodată, vă puteți reconecta cu sinele vostru adevărat și autentic, sinele inocent, sinele eliberat. Viața interioară vă cheamă în aceste timpuri și mulți dintre voi răspundeți chemării. Multe vor fi descoperite, cugetate și asimilate în timp ce descoperiți rădăcinile care vă conectează la Divinitate. Odată ce are loc această conexiune divină, nu va mai fi nimic care vă va tenta vreodată să reveniți la modul în care au stat lucrurile înainte. Totul devine mai clar, totul este schimbat.

O bucurie sublimă și recunoștința devine cântecul vostru de zi cu zi, nu vă mai puteți opri zâmbind pe măsură ce vedeți cu adevărat marea frumusete ce vă înconjoară, în mediul vostru, în relatiile voastre, în viața de zi cu zi și în fiecare nuanță a sa. Viața și vitalitatea curge prin venele voastre și este atât de bine să fiți în viață în fiecare moment. Cu mare apreciere îi oferiți mulțumiri Divinului pentru bunătatea și dulceața care este viața voastră, fiintele angelice care sunt partenerii voștri în viață; și familia de suflet care vă iubește  la bine și la greu . Așa este acum pe Pământ , precum este în cer și totul este în regulă cu lumea. Voi înțelegeți că cea care s-a transformat , pentru a simți această stare nouă de conștiință este percepția voastră, această nouă conexiune, această nouă stare de a fi. Corpul vostru  vibrează literalmente cu o curgere constantă a energiei iar acest lucru este un semn că acum sunteți fermi pe drumul cel bun, pe calea luminii pe care care ați ales să mergeți în această viață.

Acum începeți să înțelegeți și să apreciați călătoria care v-a adus în acest punct. Dacă nu ați fi experimentat timpurile de judecată, zbucium și provocare, nu ați fi putut aprecia sentimentul pe care îl încercați acum, contrastul dintre cele două polarități nu ar fi putut fi simțit acum atât de profund. Felicita-ți-vă pentru acest lucru bine făcut! Răsplătiți-vă cu ceva care reprezintă un deliciu pentru voi, opriți-vă și să acorda-ți-vă un moment pentru a aprecia darul. Da, mai este încă nevoie de lucru și efort înainte, dar acum vă dați seama că aceste momente și aceste revelații personale sunt cele care fac viața mai semnificativă. Pe măsură ce ancorați  mai mult din divinitatea voastră în corpul vostru fizic, schimbările din interiorul său par miraculoase, chiar vouă celor care ați crezut cu tărie că a fost posibil. Dovada manifestării lor elimină orice îndoială.

Din acest moment, ghizii voștri personali care au fost cu voi de la prima respiratie pe această planetă și cei noi care v-au fost alocați vouă , vă vor îndruma mai profund și mai puternic  către misiunea pe care ați ales-o să o îndepliniți . Această misiune nu este una care va fi aproape imposibil de realizat, misiunea voastră este întotdeauna aliniată și adaptată la viața voastră și la nevoile care sunt cele mai importante pentru voi. Acum cea pe care mergeți este o cale a bucuriei și fericirii iar pe măsură ce faceți asta, voi binecuvântați pe toți din jurul vostru cu care veniți în contact. Energia bucuriei și fericirii este cea mai contagioasă și înălțătoare și este un bun venit balsam sufletelor obosite care tânjesc la adevărata speranță pentru o cale mai bună, o viață mai bună. Lumina care radiază din interiorul vostru inspira aceeași stare de a fi în alții. Adăugați energiile voastre într-un grup de concentrare și să știți că sunt amplificate de un milion de ori de către Familia voastră de Lumină. Intenționați să fie așa și așa va fi făcut!


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

9 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:7-14 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Trecerea timpului se accelerează sau, mai degrabă, are această  influență asupra vieților voastre. Există mai multe epoci ale istoriei Pământului care vin în aliniament cu linia temporală actuală, iar informațiile și cunoștințele care s-au pierdut în negura antichității sunt acum aduse înapoi într-o manieră revizuită și actualizată. Există un proces de integrare care are loc și, de asemenea, o recalibrare la noua realitate a Pământului a tuturor de pe planetă. Este un moment dificil pentru mulți oameni din întreaga lume iar energiile actuale și în continuă creștere le aduc necesitatea de a –și re-evalua și reseta propriile priorități, scopuri si obiective. Această activitate va continua să aibă loc de-a lungul anilor următori, pe măsură ce fiecare individ progresează mai departe în funcție de nivelul său de creștere și extindere. În timpul acestui proces accelerat de creștere pentru fiecare individ, vor fi multe opriri și porniri de-a lungul drumului. Se cuvine ca fiecare persoană să se cunoască pe sine și ciclurile sale personale și planetare  și apoi să înceapă să lucreze la unison cu ele.

Fiecare individ își  urmează acum ferm  propria sa stea, propria sa cale individuală și destinul său mai mare. Este important să fiți răbdători unul cu celălalt pe măsură ce acest proces  continuă, pentru că este loc pentru toată omenirea în diversitatea sa de a se extinde pe deplin în moduri minunate și uimitoare. Ceea ce pare greșit pentru o persoană este exact ceea ce trebuie pentru alta. Fiecare persoană  învăță să asculte, să devină acordată și sensibilă la propriile sale îndemnuri interioare. Acest lucru ar putea crea o ciocnire a voinței uneori iar prudența trebuie să fie luată pentru a permite fiecăruia din vecinătatea lor și sferă lor de influență,  dreptul individual de a se deplasa cu propria lor viteză, pe măsură ce procesează metamorfoza care are loc în interiorul lor. Schimbările interne care au loc influențează pe toată lumea și este important să vă amintiți acest lucru atunci când interacționați unul cu celălalt. Să realizați faptul că fiecare persoană  face ce știe mai bine în fiecare moment și poate asimila numai la nivelul său  de înțelegere. Dați drumul oricăror idei și așteptări fixe sau rigide și predate-vă cursului natural al evenimentelor. Fiți  blânzi cu voi înșivă și ceilalți și practicați detașarea în toate situațiile.

Aceia dintre voi care au trecut deja în mare parte prin curățarea majoră, eliberarea și procesul de purificare, lucrează  pentru a rafina sistemul celor cinci corpuri. Voi ați învățat să vedeți frumusețea fiecărui moment în lumea voastră personală și în oamenii din ea. Pe măsură ce iubirea, respectul și aprecierea pentru fiecare și pentru lumea voastră se extinde și crește, renunțarea la limitele anterioare percepute în toate domeniile vieții voastre și înlocuirea lor cu determinarea de a trece prin aceste oportunități provocatoare în unitate și pace va fi prima motivație în inima fiecărei persoane. Acum are loc o mai mare împreunare a oamenilor de pe Pământ. Fiecare persoană de pe Pământ este importantă în schema divină a lucrurilor iar ajutorarea reciprocă cu o inimă deschisă,smerenie, onestitate, bunătate și generozitate este modul de a crea schimbarea pe care doriți să o aduceți în această lume.

Voi înțelegeți acum că iubirea, compasiunea și bunătatea sunt puterile ce motivează din spatele fiecărui cuvânt și acțiune, din spatele fiecărui gând și sentiment pe care îl aveți în inimă, pentru a crea o viață mai liniștită, mai prosperă și mai abundentă. În conștientizarea alegerilor pe care le faceți și a modul în care aceste alegeri pot avea impact asupra altora din jurul vostru, căutați mereu numai cel mai mare și cel mai înalt bine al tuturor în tot ceea ce faceți. Fiecare dintre voi tinde spre gradina vieții sale, cel mai mare potențial prinde rădăcini și crește în realitatea fiecărei persoane și este hrănit cu grija, răbdarea și sârguința sa. Există o putere uimitoare într-o intenție puternică, care este alimentată de iubire. Când practicați binecuvântarea lumii, lumea vă binecuvântează de zece ori în schimb.

Prin cultivarea practicii de a vă concentra asupra lucrurilor din viata voastră care vă aduc bucurie și manevrarea oricărei distrageri din jur care vine în drumul vostru, puteți fi sigur că concentrarea și determinarea voastră va începe să se manifeste în viața voastră într-un mod minunat și sincronistic. Credeți în voi înșivă, Dragilor, pentru că voi aveți puterea și capacitatea de a crea viata visurilor voastre. Perseverați în eforturile voastre determinate de a efectua o schimbare pozitivă în viața voastră, în viața celor dragi vouă, și în lumea voastră. Voi meritați să aveți tot ceea ce doreste inima voastră să se pe manifeste pe deplin aici, pe Pământ.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

4 martie 2015

Repostare

Dragi cititori ,

Marlene a repostat mesajul de anul trecut din aceasta perioada, aveti mai jos linkul de legatura.

http://luminapegeea.blogspot.ro/2014/03/hilarion-mesajul-saptamanii-02-09.html

https://www.youtube.com/watch?v=OEhAsM-uEjM

Cu drag,

Eliza