Pagini

24 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:22- 29 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În timp ce vă aflați la răscruce de drumuri întrebându-vă pe ce cale va alege omenirea să meargă, să știți că nu sunteți neajutorați – voi aveți capacitatea de a efectua modificări în câmpurile morfogenetice (câmpuri care influențează tiparul sau forma lucrurilor), care înconjoară toate situațiile. Acestea sunt câmpuri de tipare obișnuite care conectează toate persoanele, câmpuri care influențează și de care sunteți influențați, obiceiurile tuturor oamenilor, indiferent de cunoaștere,  percepție sau comportament. Este un câmp care există, în care fiecare individ mosteneste o memorie colectivă de la membrii speciilor anterioare,o memorie care de asemenea contribuie la memoria colectivă care influențează alți membri ai speciei în viitor. (A se vedea link-urile de mai jos.) De aceea vă spunem că sunteți mult mai puternici decât știți și de ce este atât de importantă conștientizarea gândurilor, cuvintelor și faptelor voastre. Prin intentia voastră concentrată, iubirea, claritatea intuitivă și lumina voastră, voi schimbați tiparele actuale ale acestor câmpuri care au loc. Voi sunteți cei care le influențează!

Totul este o chestiune de perspectivă în timp ce operați prin aceste câmpuri. Făcând o evaluare a fiecărei situații întâlnite și învățând tot ce se poate despre ea, privind toate avantajele și dezavantajele pentru a decide pe care drum să o apucați, care vă este oferit, voi apoi alegeți cea mai bună opțiune pentru voi. Aveți încredere în voi, faceți această decizie și credeți că alegeți cea mai bună opțiune la acel momentul în timp. Poate că trecerea timpului vă va arata ca nu a fost cel mai bun mod de a alege, dacă așa este cazul, fiți pregătit pentru a face față consecințelor și a face ajustări după cum este necesar și învățați din experiență. În viața este mai mult vorba despre a o trăi în loc de a rămâne un spectator sau un observator pasiv al propriei voastre vieți. Prea mulți oameni au fost condiționați să aștepte o altă persoană să facă ceea ce trebuie făcut. Această condiționare trebuie să fie schimbată acum. Este nevoie de determinarea voastră și conștientizare pentru ca acest lucru să se întâmple. Puteți să o faceți.

Pe măsură ce energiile pe planetă cresc, există mai multă fluiditate în toate lucrurile și astfel capacitatea voastră de a înfluența câmpul morfogenetic este mult amplificată. Este necesară prudența în gândurile și activitățile voastre de zi cu zi. Începeți-vă ziua prin alinierea cu esenta  voastră divină și rămâneți fideli acestei alinieri prin toate activitățile pe tot parcursul zilei. Repetați afirmații puternice care consolidează viziunea voastră mai înaltă și cel mai bun rezultat, nu numai pentru voi înșivă și pentru cei pe care îi iubiți, ci și pentru toată lumea de pe planeta voastră.  Percepeți-vă ca ființele puternice și înțelepte care sunteți cu adevărat și intrați în acest rol! Deveniți acele ființe puternice care mânuiesc puterea lor pentru ca binele să se manifeste în lumea lor. Ați ajuns atât de departe, din cauza vointei voastre puternice și determinării de a fi aici în aceste vremuri și nu este timpul să renunțați la tot ceea ce ați muncit din greu.

Continuați în eforturile voastre și în îngăduința de a elibera și curăța energiile care încă ies la suprafață și amintiți-vă că acestea nu sunt întotdeauna din cauza a ceva ce ați îndurat și experimentat personal și pentru care sunteți responsabili. De multe ori, aceasta este o curățare care are loc pentru întregul câmp morfogenetic colectiv care influentează si afectează foarte mult toată viața. Voi jucați un rol pe care ați fost de acord să-l jucați înainte de întruparea curentă. Este un timp de eliberare majoră pentru toată lumea și pentru tot ceea ce a fost condiționat și influențat anterior de sistemele vechii paradigme iar în timp ce faceți acest lucru, să vă mențineți curați energetic pe cât posibil. Sunteți unul dintre numeroșii lucrători în lumină importanți pentru planeta voastră și tot ceea ce experimentați în prezent este pentru binele tuturor, chiar dacă nu pare în acest moment.

Aveți o mare capacitate de a transmuta energiile dense care rețin omenirea de la o mai mare conștientizare a adevăratei naturi a vieții lor pe această planetă. Permiteți luminii voastre să strălucească ca un soare aprins și radiați această lumină din chakra inimii voastre pentru toată lumea și tot ceea ce vă înconjoară. Ca ambasadori ai luminii si iubirii pentru Creator, prezența voastră reală face și va continua să facă o diferență. Sunteți asistați în aducerea cunoștințelor și înțelepciunii străvechi în lumea modernă într-un mod care este adecvat pentru civilizația actuală ,care poate fi acceptat , asupra căruia se poate reflecta și de la care se poate învăța, conectând trecutul cu viitorul. Voi sunteți ancorele și canalele, frumoasele poduri curcubeu de iubire si lumină spectru complet,  lumina de diamant își face cu adevărat simțită prezența pe planeta voastră.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part I -Society, Spirit & Ritual: http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic1_paper.pdf

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part II -Extended Mind, Power, & Prayer: http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic2_paper.pdf

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part III http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf

© 2008-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător ale simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com


Traducere Eliza Fati



20 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:15-22 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi aveți puterea de a crea noi realități minunate în viața voastră. Dacă v-ați simțit blocați într-un loc în  ce privește planurile personale pe care le-ați făcut, atunci este important să vă amintiți că viziunea și intenția voastră trebuie să fie clare și bine definite fără conflicte interioare ce se ies la suprafață. Cu iubirea și răbdarea îndreptată spre voi,cu atenție și determinare, noul început pe care îl urmăriți este realizabil. Oferiți-vă timpul, loialitatea și efortul pe care le meritați și rămâneți puternici, determinați și consecvenți pe calea și direcția pe care doriți să continuați. Voi sunteți pe drumul cel bun și aveți posibilitatea de a alege acțiunile care îl onorează. De-a lungul cursului firesc al evenimentelor, veți vedea și experimenta rezultatele la care ați lucrat pentru a le atinge. Uneori, poate fi nevoie să fiți mai flexibili și mai deschiși, pentru a schimba ceea ce nu funcționează. Încercați o altă abordare, fiți asemeni râului care vine spre munte și curge în jurul lui.

Pe măsură ce energiile cosmice continuă să facă munca lor, amintiți-vă că vă aflați în procesul unei schimbări profunde și frumoase, în procesul unei transformări  într-un nou mod de a fi iar această schimbare poate fi, uneori, una dureroasă. Vi se cere să eliberati toate vechile tipare de gândire și comportament care nu mai servesc viziunea pe care căutați să o aduceți în manifestare în viața voastră iar aici unii dintre voi vă zbateți . Indiferent cât de confortabilă  a fost viața voastră, pentru  a merge mai departe într-o nouă versiune a voastră, este nevoie uneori de sacrificiu. Mergeți înlăuntrul vostru pentru că acolo găsiți claritate și încercați să determinați care gânduri și care expresii trebuie să fie transformate în cele pozitive și în cele care confirmă viața și sunt propice pentru calea pe care ați stabilitit-o înaintea voastră.

Vă aflați în cea mai mare aventură a vieții voastre iar asta se întâmplă în acest moment de acum. În timp ce veți păși într-un nou teritoriu, aveți încredere că veți fi în siguranță și asigurați. Nu sunteți niciodata singuri în noul vostru drum, există întotdeauna prieteni nevăzuți ce merg alături de voi. Tot ce este necesar este o cerere deschisă din toată inima pentru asistență ceea ce apoi oferă acestor prieteni nevăzuti și ghizi permisiunea de a vă ajuta. Veți primi informații valoroase, și sincronicitățile vor apărea des, aducându-vă ceea ce trebuie să știți și experimentați, și care vă vor extinde gândirea  în moduri pe care vă vor împuternici. Fiecare dintre voi are capacitatea de a se ridica mai presus de toate provocările cu care vă întâlniți în viață, atât mental cât și emoțional. În acest mod vă deschideți către adevăratul și unicul vostru potențial.

Pe măsură ce continuați să mergeți acolo unde nimeni nu a ajuns vreodată, rămâneți centrați și echilibrați, oferiți-vă vouă înșivă ceea ce este necesar în fiecare clipă, ceea ce vă împlinește și vă susține. Nu vă fie frică să rostiți adevărul atunci când acesta devine necesar. Adesea prin exprimarea modului în care vă simțiți, voi oferiți noi perspective și deschideți noi uși pentru oamenii din jurul vostru pe care nu le-au putut vedea înainte. Ei încep să reflecte asupra adevărurilor pe care le-ați prezentat și ei le acceptă. De multe ori v-a fost frică să vorbiți adevărul și acum acest lucru se schimbă, pentru că pe măsură  ce voi urmați propria ghidare interioară și îndemnurile inimii voastre ceilalții văd înțelepciunea pe care le-ați oferit-o. Aveți multă înțelepciune de oferit iar ceilalți vor căuta sfatul vostru pe măsură ce continuați să rostiți adevărul vostru.

Cu intensitatea tot mai mare a energiilor care pătrund acum în atmosfera Pământului, voi vă deschideți  puterile de percepție și începeți să experimentați o constientizare amplificată a gândurilor altor oameni iar acest lucru vă oferă o înțelegere intuitivă a motivelor și intențiilor lor. Aceasta este o abilitate care va necesita unele ajustări, astfel încât să nu reacționați la tot ceea ce vedeți. Deveniți observatorul propriilor sentimente, atunci când sunteți în jurul celorlalți și acest lucru va deveni un barometru pe care îl puteți folosi pentru a naviga în comunicarea și relațiile cu ceilalți. Ascultați întotdeauna îndemnurile sufletului vostru și totul va fi bine. Înțelegerea voastră adăugată vă va ajuta să vă transformați relatiile în moduri noi și pozitive. Onorați-vă întotdeauna pentru adevărul pe care îl purtați, prețuiți-vă  pe voi înșivă și iubirea neconditionata pe care o întrupați.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

11 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:8- 15 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Viața pe planeta se accelerează în răspunsul său la energiile cosmice care se revarsă pe suprafața și în adâncul nucleului său. Există schimbări nenumărate ce apar în câmpul energetic al tuturor formelor de viață vii. Toată lumea și totul încearcă să se adapteze la nivelul ridicat al frecvenței care tulbură acum Pământul și pe toți locuitorii săi, văzuti și nevăzuti. Aceste energii sunt acum chiar mai puternice decât înainte și lucrează pentru a elibera și dizolva toate blocajele din cadrul fiecărui individ într-un mod care să permită o eliberare de toate modelele restrictive din trecut. Acesta este un proces puternic și de multe ori, incomod, dar fiți siguri că rezultatul final va fi unul bun pentru toți. Există multe forțe haotice la muncă și pare că lumea și totul au cedat nebuniei. Aceasta,de asemenea va trece.Cei care continuă să reziste să se predea procesului de purificare le este din ce în ce mai dificil să mânuiască agenda lor cu usurința îndeplinirii de care erau cândva informați.

Este o mare oportunitate pentru cei de pe calea luminii și inițierii pentru a atinge măiestria sistemului lor de cinci corpuri. În acest moment al procesului de ascensiune, toate dimensiunile se întrec pentru atenție, tot ceea ce a fost suprimat și reprimat în prealabil vine cu o vehemență care este șocantă și de neoprit și trebuie să fie exprimată pentru a fi eliberată. Permiteți-vă a vă alinia cu viziunea mai înaltă pe care ați avut-o și să fiți buni cu voi înșivă și cu toți cei din sfera voastră de influență. Voi sunteți prezența calmă din mijlocul furtunii, forța pentru restaurarea ordinii divine și echilibrului. Totul se află în procesul de re-echilibrare; tot ceea ce strigă pentru adevăr și dreptate protestează pentru atenție. Oamenilor din lume nu le va mai fi refuzat dreptul la suveranitatea corpului lor, mintii lor și sufletului în timp ce puterile care sunt continuă în interesele lor neobosite de a recâștiga controlul. Este o bătălie pierdută și sfârșitul domniei lor pe Pământ se apropie.

Sfatul nostru pentru iubiții noștri lucrători în lumină rămâne în esență același ca și înainte. Împământați-vă în fiecare zi, chemați forțele de lumină pentru protecție în fiecare zi, lucrați în pastrarea câmpurilor voastre de energie eliberate de toată negativitatea și energiile celor din jurul vostru care nu sunt pentru binele vostru cel mai înalt. Susțineți- vă cu afirmatii puternice și invocații în mod regulat și răspândiți iubirea, pacea, armonia și buna voință oriunde puteți. Amintiți-vă că sunteți o forță puternică pentru bine în această lume și că pacea va fi restaurată pe măsură ce cătușele iluziei vor cădea. Oricât de banal ar suna, ceea ce lumea are nevoie acum este de iubire, dulce iubire. Țineți cont de faptul că sunteți foarte sensibili la energiile din jurul vostru și că trebuie să lucrați în mod constant pentru a nu reacționa la acestea în timp ce se exprima prin oamenii din familiile voastre, comunitățile și evenimentele din lume. Toate nu sunt așa cum par, există multe lucruri bune care au loc în spatele scenei.

Pe măsură ce fiecare persoană revendică libertatea sa de la orice tipar care a răsărit in conștiența lor care trebuie să fie recunoscut, la fiecare obstacol și tipar recurent care i-a împiedicat de la progresul liber înainte în pace, armonie, succes, bucurie, și măiestrie, întruchipează adevărata sa splendoare. Procedând astfel, ei schimbă și ridică stacheta cu privire la posibilitățile și potențialul mai mare pentru întreaga omenire, astfel încât toată lumea să poată fi eliberată prin conectarea acestora la câmpul colectiv de conștiință. Lupta voastră prin dizolvarea  energiilor dense nu a fost în zadar – oriunde ați mers , ați eliminat densitatea astfel încât alții să poată merge mai departe fără atâta luptă și obstacole. În calitate de faruri de lumină pentru colectiv, ați venit echipați pentru a depăși densitatea și a rezista tuturor ispitelor plasate în calea voastră, si acelora care ar fi putut  atât de ușor să vă distragă de la destinatia plănuită. Ați triumfat, iar acum sunteți gata să treceți în următoarea etapă a călătoriei voastre de ascensiune.

Scopul este acum de a deveni o lumină atât de strălucitoare și  incoruptibilă atfel încât nici o persoană, obstacol sau eveniment să nu vă poate afecta vreodată  și să vă abată de pe calea voastră. Intențiile voastre de a aduce binele cel mai înalt si cel mai bun rezultat pentru lumea va crea ceea ce va imaginati. Voi asistați toată viața să-și amintească puternica forță a iubirii, trăind-o și fiind exemple vii ale ei  în acțiunile și alegerile voastre de zi cu zi. Continuați să străluciți lumina voastră!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

4 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:01-08 februarie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaubitilor,

Pe măsură ce renunțați la toate ideile vechi și așteptările cu privire la modul în care ar trebui să fie lucrurile și vă deschideți către noile dimensiuni ale realitatii care vin , vouă vă este oferită atât individual, cât și colectiv, direcția următorului pas pe calea voastră și contribuția mai mare pe care o jucați în planul global pentru călătoria evolutivă a umanității. Fiți atenți la tendințele care apar prin cuvintele din conversațiile cu ceilalți, cărtile pe care le citiți acum, poveștile din mass-media și filmele pe care le urmariți. Destul de des, Spiritul lucrează prin aceste căi pentru a aduce conștientizare cu privire la direcția pe care fiecare dintre voi și colectivul mai mare o traversează acum. Toate acestea oferă indicii și idei în ce privește ceea ce urmează în acest moment pentru a oferi îndrumare și direcție. Veți ști ce cale să urmați, stând în liniște și ascultând micuța voce dinlăuntrul vostru. Pe măsură ce faceți legătura cu aspectele mai înalte ale ființei voastre, voi accesați sursa veșnică a divinului, care este adevărata sursă a puterii voastre. Pe măsură ce vă aliniați cu vointa divină, aceasta invită rezolvarea și manifestarea a tot ce aveți nevoie să realizați în înțelegerea adevăratului motiv pentru care sunteți pe planetă în acest moment de acum.

Tot ceea ce v-ați imaginat și intenționat  se împreunează  acum pentru a crea realitatea pe care ați căutat-o, dar trebuie să eliberați orice idei preconcepute cu privire la cum ar trebui să fie și să permiteți să se întâmple. Intenționând mereu binele cel mai înalt și cel mai bun rezultat pentru toți, activați forțele universale invizibile care lucrează la unison cu voi pentru a aduce în manifestare tot ce vă doriți. Permiteți acestui nou impuls să-și facă munca în viața voastră și abandonați-vă fluxului evenimentelor pe măsură ce vin mai departe. Aveți încredere că sunteți pe calea corectă pentru a aduce la voi cel mai înalt și cel mai mare bine pe care l-ați dorit. Acceptați tot ceea ce vi se oferă și deschideți porțile recunoștinței, astfel încât fluxul să continue. Pe măsură ce eliberați atașamentul cu privire la rezultatele pe care le-ați imaginat, voi deschideți porțile adevăratei măsuri a esenței a ceea ce ați căutat și va veni cu siguranță în sincronizare divină, aducând succes în toate aspirațiile voastre.

Proiectele voastre creative vor aduce succes pe măsură ce vă aliniați cu conștiința divină a tuturor formelor de viață din cosmos și aduc manifestarea destinului vostru mai înalt si cele mai bune rezultate. Acceptați tot ceea ce iese la suprafată cu iubire și discernământ în inima voastră. Sunteți exact unde trebuie să fiți în călătoria voastră spirituală și toate se desfășoară cu grație și ușurință. Este un moment bun pentru a fi măndri de realizarile voastre în persoana voastră și în eforturile combinate și pentru a permite luminii voastre mai mari să strălucească. Fiți atenți la posibilitatea de a prelua energiile și sentimentele altora. Restabiliți granitele dacă vedeți că se întâmplă acest lucru. Mențineți un respect de sine sănătos și stimă de sine pe măsură ce vă aduceți aminte că sunteți la fel de unici și de demni ca oricare dintre surorile și frații voștri care, de asemenea, co-crează  realitatea lor. Trebuie să vă axați pe caracterului comun din scopurile mutuale, și pe modul în care serviți cel mai bine în acest sens, mai degrabă decât să permiteți altora să treacă peste propria cunoaștere interioară a căii pe care ar trebui să o urmați. Fiți sinceri cu voi înșivă în toate lucrurile.

Recunoasteți ființa divină care sunteți cu adevărat  și perfecțiunea caii voastre în viață de până acum. Datorită faptului ca ați călătorit pe această cale, cu toate provocările, obstacolele și experiențele ei , sunteți acum în acest nou loc ce vă cheamă înainte. Explorați acest nou loc și începeți să descoperiți toate posibilitățile nelimitate pe care constiinta voastră extinsă, conștiența ,conexiunea și scopul le aduce cunoașterii voastre interioare și profitați din plin de acest lucru cunoscând în moduri creative și iubitoare. Priviți la surorile și frații voștri în cea mai mare lumină, iubire și compasiune iar, în acest fel voi îi împuterniciți pe fiecare dintre ei să fie tot ceea ce pot fi. Mergeți  prin viață cu mai multă tărie, curaj și încredere în direcția obiectivelor voastre, pentru a atinge tot ceea ce vă doriți și nu vă fie teamă să vă exprimați individualitatea. Vorbiți adevărul atunci când este necesar, cu onestitate și integritate, atunci când comunicați cu ceilalți și să știți că sunteți demni de a fi ascultați și auziți. Din acest loc al împuternicirii, vă veti simti mereu fericiți și mulțumiți, doar prin a fi voi.

Orice ați dori să creați în lume, trebuie mai întâi să fie cultivat din interior într-o viziune clara a ceea ce vă doriți cu adevărat. Imaginea pe care o țineți în minte despre modul în care vă vedeți servind și creând, muncind și trăind va aduce sprijinul necesar în manifestarea acestui lucru în realitatea voastră. Vedeți și simțiți această viziune clar, acționând ca și cum ați manifestat-o și primit-o deja. Vizualizati-vă în situațiile dorite ca și cum acestea sunt deja adevărate. Petreceți timp în experimentarea modului în care vă simțiți să fiți acolo, cum arată și ce gust are. Începeți să  gândiți și să acționați ca și cum aceasta este deja manifestată în existența voastră de zi cu zi. Iubiți orice ar fi să faceți și sărbătoriți creațiile voastre pe măsură ce se împlinesc. Experimentați ce bine este să simțiți să aveți lumina interioară adevărată mișcându-se prin voi în lume. Este timpul ca voi să străluciți!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati