Pagini

1 decembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 Noiembrie - 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Noi celebrăm tenacitatea și statornicia voastră în menținerea Luminii și contribuiția voastră la vindecarea și stabilitatea planetei voastre. Concentrarea pe Lumina Violet pe care Saint-Germain a inițiat-o într-un mod orchestrat cu Lucrătorii în Lumină ai Pământului și Maestrii Inălțați produce efectul dorit. http://www.therainbowscribe.com/requestfromstgermain.htm

Vă rugăm să continuați în eforturile voastre, pentru că fiecare persoană adaugă la această concentrare, această energie este multiplicată și amplificată pentru a obține cele mai bune rezultate benefice. Menținerea unei intenții calme, pașnice și armonioase creează stabilizarea necesară pe planeta voastră. Vă multumim pentru colaborarea cu noi în acest mod.

Aveți încredere în divinitate și să știți că această forță puternică a iubirii este mai aproape de voi decât credeți pentru a comunica cu voi în aceste momente memorabile. Deschideți-vă inima și mintea posibilităților pe care le poate aduce această comuniune tăcută. Aveți toate răspunsurile de care aveți nevoie în voi, iar acestea vin de obicei, atunci când vă așteptați cel mai puțin. Așteptați-vă la neașteptat și fiți deschiși în a vă adapta la schimbările care pot apărea. Profitați de moment, deoarece se materializează pentru voi. Cei care au realizat echilibrul lăuntric vor găsi o mai mare pace, bucurie și fericire în fiecare încercare. Fiind în aceste energii este uneori doar ceea ce este necesar pentru întinerirea și regenerarea minții, corpului și spiritului. Pentru alții, este nevoie de timp de relaxare  pentru a comunica cu natura și a lua parte la frumusețiile oferite. Ascultați-vă inima în toate lucrurile și veți fi mereu în aliniament cu cel mai înalt și cel mai mare bine al vostru.

Aliniați-vă cu Esenta voastră Divină în fiecare dimineață și observați orice moment când v-ați abătut de la influența ei armonioasă. Aceasta va fi o cerință constantă pentru a vă menține ferm pe calea voastră. Așa cum s-a menționat de mai multe ori înainte, folosirea decretelor și / sau meditatiei ajuta la atingerea și menținerea unui nivel înalt de frecvență iar acest lucru este extrem de benefic pentru menținerea sănătății vibrante, pentru bunăstarea voastră și o perspectivă pozitivă asupra vieții în planul fizic. Mintea umană are nevoie de o consolidare constantă a afirmatiilor pozitive, declarațiilor și gândurilor pentru a contracara bombardamentul de energii haotice care vă pot abate rapid de la rezultatul dorit.

Cel mai mare dar pe care vi-l puteți oferi vouă înșivă în acest moment este de a revărsa iubirea pentru propria ființă, deoarece oferindu-vă iubirea, compasiunea și înțelegerea de sine, devine mai ușor să extindeți aceste calități la ceilalți din jur. În ciuda aparențelor contrare, bunătatea Divinului în oameni abundă pretutindeni. Folosiți discernământul și abilitățile intuitive în aliniere cu inima voastră și toate vor continua să decurgă bine. Suntem mereu cu voi și iubirea noastră vă înconjoară tot timpul.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


Mesajul lui Saint Germain 20 noiembrie-11 decembrie 2011

*http://www.therainbowscribe.com/requestfromstgermain.htm


Preaiubiți oameni ai lumii,

Există multe schimbări, care au loc în acest moment. Deși poate părea ca și cum lumea ar fi la un pas de a fi depășită de haosul și forțele sale, să știți că lucrurile nu sunt așa cum par, pentru că nașterea unei Noi Ere se află la orizont. Noi vă rugăm să nu șovăiți  în menținerea propriei Lumini și invocarea Luminii pentru lumea în care trăiți și pentru toți locuitorii ei. După cum știți, lucrăm cu voi în moduri energetice și așa, împreună, vom adopta acum o poziție și vom sprijini fără cale de întoarcere.

În timp ce vă rugați și invocați, vedeți Pământul scăldat în Lumina Violet, a transmutării. Mențineți această imagine cât de mult puteți, de fiecare dată când faceți acest lucru. Legiunile de Lumină care lucrează cu mine au pătruns deja atmosfera Pământului cu această energie și va ajuta enorm daca fiecare dintre voi o poate ancora în miezul cristalin al Pământului în timpul vizualizarilor voastre, pentru ca Lumina Violet să înceapă să lucreze din interiorul Pământului pentru a radia această Lumina în cercuri concentrice în continuă creștere până când ajunge la suprafața planetei voastre și pătrunde atmosfera.

Eu, St. Germain, voi trimite Lumina Violet și voi învălui întreaga planetă la orele de vârf din timpul vostru - 06:00, 09:00, dimineața și ora 12:00, pranz , 03:00, 06:00,dupa-masa și seara orele 09:00, 12:00,  în fiecare zi pentru urmatoarele trei săptămâni. Fie ca într-una dintre aceste momente să alegeți să vă alăturați cu mine și Legiunile de Lumină care sunt în serviciu la această cauză. Tărâmurile Maestrilor Înălțați s-au unit cu mine în acest efort, așadar avem întreaga echipă a Cerului ce lucrează pentru a transmuta haosul care și-a arătat fața în lumea voastră.

Va rugăm să vă alăturați cu noi în calitate de piatra de temelie  a Pământului ce reprezintă Pământul și locuitorii săi. Împreună, vom elimina energiile care mențin  Pământul si umanitatea de la trecerea în locul său de drept în Univers. La sfârșitul concentrării voastre în orice moment vă alăturați cu noi, chemați ca Lumina, Iubirea si energia Mamei Divine să intre în inima fiecărei persoane de pe planeta si să aprindă scânteia divină dinăuntrul lor.

Sunt recunoscător pentru atenția voastră în această chestiune.

Multumesc!

EU SUNT Saint-Germain

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com


Invocație sugerată a Flăcării Violet :

http://www.therainbowscribe.com/september2012decree.htm

Decretul Flăcării Violet a Iubirii de Libertate

În numele și prin puterea și autoritatea Prezenței EU SUNT a lui Dumnezeu/Dumnezeiței, eu invoc Fiintele de Lumină din Tărâmurile Adevărului Iluminat să ardă Flacăra Violetă cu puterea și atotputernicia a o mie de Sori în, prin și în jurul fiecărui electron care constituie atomii corpurilor fizice, eterice, mentale și emoționale ale omenirii. Menține Flacăra Violet susținută, și dubleaz-o la fiecare oră, până când aceste vehicule pământești sunt complet asimilate în perfecțiunea corpului nostru Solar de Lumină.

*******
Extinde, extinde și intensifică zi de zi cea mai puternică acțiune a Flăcării Violet în, prin și în jurul tuturor națiunilor, raselor, culturilor, crezurillor și religiilor în fiecare țară a lumii. Arde cu Flacăra Violet prin casa fiecărei persoane,la locul de muncă și în mediul înconjurător în general, până când perfecțiunea Planului Divin se manifestă pentru toată viața.

*******
Extinde, extinde și intensifică zi de zi cea mai puternică acțiune a Flăcării Violet în, prin și în jurul cauzei și nucleului centrelor creative ale tuturor îndoielilor și fricilor de pe pământ și în atmosfera înconjurătoare a Pământului. Transformă aceste centre creative în expresiile de credință, încredere, speranță și cunoaștere interioară ale lui Dumnezeu.

*******
Extinde și  extinde Flacăra Violetă a Purificării și Transmutării în, prin și în jurul suprafețelor de pământ, apelor și popoarelor din fiecare țară, provincie, stat, oraș, și cătun din lume. Stabilește o concentrare puternică a FlăcăriiViolet în Tărâmurile eterice pe fiecare dintre aceste locații și intensifică această activitate de purificare a Luminii zilnic și din oră în oră cu fiecare respirație pe care o luăm.

*******
Acum, în numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii și Autorității Preaiubitei, Victorioasei, Prezențe EU SUNT a lui Dumnezeu, vorbesc direct inimii Flăcării Violet. Focule Sacru, îmbrățișează-mă pe mine în substanța vindecătoare a Luminii de purificare și iertare , care determină conștiința și sentimentul de iubire divină și libertate să curgă prin mine în mod constant pentru a binecuvânta toate viața. Fie ca această esență de purificare să satureze atmosfera oriunde aș trăi, m-aș muta, aș respira și mi-aș avea Ființa, astfel încât prezența sa făcătoare de minuni să ofere dovada concretă a realității sale pentru toată omenirea.

*******
Preaiubită Flacără Violet, direcționează Legiunile tale de Îngerii ai Flăcării Violet să declanșeze Flacăra Iertării și Libertății în inima fiecărui suflet ce evoluează, astfel încât să învățăm cu toții să folosim Lumina noastră la maxim în serviciul nostru în slujba Vieții și a cauzei pentru Libertate pe Pământ.

*******
Preaiubită, Victorioasă Flacără Violetă a Iubirii de Libertate, Te iubesc. Te chem acum în modul cel mai serios și cel mai sincer într-o acțiune dinamică. Arzi permanent  Flacăra ta de Transmutare în entitățile și în lumea interioară a fiecărui bărbat, femeie și copil de pe Pământ. Fă posibil ca fiecare să cunoască că prezența ta vindecătoare va aduce întotdeauna fericirea și eliberarea de tot ceea ce nu vine din Lumină. Îmbrățișează fiecare persoană în puterea luminii tale și transmută toate imperfecțiunile din viața lor, în Ordine Divină prin Iubire Divină.


*******

Victorioasă Flacără Violetă a iubirii de Libertate ......Acum

Vindecă corpurile noastre,

Armonizează și stabilizează sentimentele noastre,

Luminează conștiința noastră,

și ne eliberează, ridicându-ne la măiestrie deplină

peste toate dorințele, sentimentele ,și aparențele umane,

acum și pentru totdeauna susținută. Și așa este.


Decretul original găsit aici www.spiritual.com.au

Patricia Cota-Robles,

www.eraofpeace.org


Traducere Eliza Fati