Pagini

16 noiembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:15-22 Noiembrie - 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Acesta este un moment de rugăciune fără încetare. Fiecare persoană de pe Pământ trebuie să se alinieze la Sursă și să cunoască cine este - un copil al Divinului. Ei trebuie să adopte o poziție  fermă în mintea și inimile lor pentru ceea ce este bine și potrivit, pentru a urma regula de aur. De fiecare dată cei care nu urmează aceste precepte de bază ale legii  universale crează ravagii și haos  de dragul lor, revine fiecăruia sarcina de a arăta cele mai înalte calități pe care sunt capabili să le mențină. Fiecare dintre voi a căror inimi sunt pline de iubire fac mai mult pentru a susține și menține echilibrul pe planeta asta decât puteți ști vreodată. Nu vă descurajați, pentru că voi aveți puterea înăuntrul vostru pentru a fi la fel de puternici precum o cer timpurile în care vă aflați și este important să vă exercitați acest atribut prin menținerea echilibrului vostru.

Este important să rămâneți conectați zi de zi și aliniați la noile energii, și să consolidați aceste energii în propria ființă. Acest lucru face mai mult decât vă puteți imagina pentru a ajuta umanitatea si Pământul care trece prin urechile acului. Răscruciile de care am mai vorbit înainte sunt limpezi înaintea voastră, fiecare persoană trebuie să facă alegerea sa, să avanseze sau să rămână în urmă în vechea paradigma care acum lovește și tipă pentru a-și menține controlul. Știți răspunsul la asta deja si nu poate exista decât o singură alegere iar acea alegere este iubirea. Fiți iubirea care arde în inima voastră și continuați să fiți această iubire. Faceți tot ce puteți pentru a da ajutor, trimiteți lumina și iubirea în acele zone ale planetei care au nevoie de ea și asigurați-vă că vă aflați în controlul propriei ființe  și nu reacționați la haos într-un mod care să compromită  cine sunteți cu adevărat înlăuntrul vostru.

Mențineți-vă echilibrul și păstrați ușa deschisă luminii și viitorului promițător. Folosiți-vă discernământul în orice moment. Amintiți-vă, că atunci când nu simțiți că e de bine, atunci după toate probabilitățile, nu e bine, asa că să nu credeți tot ce auziți și nu vă dați puterea. Voi sunteți în controlul fiecărei situații pe care o întâlniți prin ceea ce împuterniciți.  Voi sunteți propriul salvator, nimeni altcineva nu poate face munca interioară decât voi. Este timpul pentru voi să folosiți lumina pentru a vă transforma. Există multă profunzime în interiorul vostru, care încearcă acum să se exprime în exterior. Energiile se schimbă și noi nivele ale ființei sunt acum stabilite. Nu ați pierdut nimic deoarece totul este într-o stare de flux. Urmați ghidarea voastră interioara si directia cu credință și determinare de oțel.

Voi intrați într-o nouă fază de dezvoltare a sufletului și este important să fiți sinceri cu voi înșivă, să vă cunoașteți. Schimbările care au fost produse pe tărâmurile eterice vin acum în expresie pe planul fizic. Este un nou început la un nou nivel de expresie spirituală și, așa cum este cu tot ce e nou, este nevoie de o perioadă de adaptare pentru a deveni acomodat la noul nivel. Pe măsură ce pătrundeți înlăuntrul vostru, veți primi îndrumare și sprijin din tărâmurile înalte. Răspunsurile se află în voi și nu "acolo afară", așadar este nevoie să fiți liniștiți și să ascultați. Aici aveți acces la o mai mare înțelegere și resurse.

Pe măsură ce au loc schimbările lăuntrice o nouă direcție și un nou cadru vor veni la cunoștință. Evoluția sinelui a adus un nou aspect care aduce noi începuturi și o conștientizare nouă interesantă în ce privește posibilitățile care stau în fața voastră. Veți găsi un nou scop și un angajament reînnoit pentru calea evoluției pe care vă aflați. Aveți tot ceea ce aveți nevoie pentru a face  un progres constant în direcția extinderii în continuare a creșterii sufletului vostru iar înțelegerea perspectivelor mai înalte prind rădăcini interiorul vostru. Să știți că sunteți iubiți și susținuți de familia voastră de lumină în fiecare moment.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

Versiunea video a mesajului aici: https://www.youtube.com/watch?v=KSlXbCQZD8Y&feature=youtu.be


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati