Pagini

6 noiembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:1-7 noiembrie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Aceste timpuri necesită cât mai mulți oameni posibil să mețină o viziune și o intenție pozitivă pentru lume. Vă rugăm să vă acordați câteva momente de mai multe ori pe zi pentru a intenționa o lume mai bună, una care este liberă de haosul și distrugerea descrise de mass-media. Decretați și afirmați ca pacea să se manifeste aici pe Pământ! * Determinarea voastră de a meține bucuria, armonia și bunăvoința ajută mai mult decât puteți ști vreodată. Sunt unii care ar vrea să vă facă să credeți că nu există nici o speranță pentru oamenii din lume iar acest lucru nu este așa! Rămâneți fermi și mandri, radiați lumina luminoasă a divinului din interiorul vostru, contracarați bombardamentul a ceea ce  nu este la înălțime și echilibrați-l cu lumina și iubirea voastră. Folosiți-vă abilitățile pe care le aveți acum până la sfârșitul acestui an  pentru a împământa mai mult din lumina cosmică mai înaltă!

Să știți că noi cei din tărâmurile înalte suntem mai aproape de voi acum ca oricând înainte! Legăturile noastre cu voi devin tot mai puternice și mai disponibile. Priviți la dovada acestui lucru prin sincronicitățile și semnele care vă sunt date de prezența noastră. Gândurile voastre se manifestă în fizic mult mai repede decât înainte și se cuvine ca fiecare dintre voi să rânduiți și să disciplinați procesele voastre de gandire in fluxuri pe care le doriti cu adevarat. Găsiți cel puțin 10 lucruri în fiecare zi pentru care sunteți recunoscători și înregistrați-le într-un jurnal. Faceți un plan pentru restul acestui an și lucrați la acest plan în fiecare zi. Credeți că ceea ce gândiți că puteți face, poate fi de fapt manifestat. Luați măsuri în vederea îndeplinirii obiectivelor în fiecare zi și observați-vă dorințele si intențiile ce se dezvăluie cu grație, putere și magie.

Puterea pe care o  aveți vibreaza prin sistemul de operare uman și crește tot mai puternică și mai puternică. Aceasta are un efect asupra ciclurilor voastre de somn, uneori, noaptea trece atât de repede, fără nici un pic de somn, iar alte ori, nu vă puteți ține ochii deschiși după masa de seară. Ascultați-vă corpul și urmați îndemnurile sale, după cum este necesar. Veți descoperi că procesele mentale sunt uneori mai lente decât în mod normal în timp ce absorbiți mai multă energie. Acest lucru poate avea ca efect amestecarea cuvintelor, fie rostite sau scrise. Suportați acest proces și se va reveni la o stare de normalitate pe măsură ce corpul vostru fizic face ajustările și integrările necesare. Atunci când corpul vostru doarme mai multe ore, acesta este un moment de recalibrări suplimentare pentru sistemele voastre iar acest lucru poate deveni destul de frecvent pe măsură ce energia se intensifică.

Onorați propriul proces de asimilare și integrare, nu există corect sau greșit aici, doar ceea ce funcționează cel mai bine pentru fiecare. Mențineți-vă acordați la propriul proces de energie și discerneți tot mai mult în cunoașterea energiilor și efectelor celorlalți care influențează sistemul vostru. Foarte mult vă recomandăm să achiziționați o bucată de dimensiunea unei palme de cristal selenit sau mai bine , unul pe care să-l țineți în fiecare palmă, pentru a da corpului fizic posibilitatea de a deveni mai acordat la corpul de Lumină în fiecare zi. Acest cristal ajută la acordarea și eliberarea energiilor din câmpul vostru auric, pentru a permite ca o mai mare ușurință si gratie să curgă prin intermediul sistemului vostru. Acesta vă ajută să rămâneți pozitivi și cu vibrația înaltă. Fiecare lucrător în lumină ar trebui să –l aibă pentru a-l folosi ca o unealtă de" eliberare a energiei crescând de asemenea, nivelul vostru de frecvență.

Rămâneți în inima voastră, petreceți timp în fiecare zi în liniște și contemplare liniștită sau meditație. Acest lucru poate servi pentru a vă conecta la  îndrumarea mai înaltă și inspirația de la Sinele vostru Divin. Amintiți-vă că Sinele vostru Divin are doar cele mai înalte și cele mai bune rezultate ce vă așteaptă iar odată ce vă aflați în aliniament cu ele, abia atunci începe distracția și magia vieții trăite în planul fizic! Aveți încredere că totul este bine și totul este perfect.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/peaceprayerforworld.htm


*RUGACIUNE DE PACE PENTRU LUME


Noi chemăm toate forțele binevoitoare ale Luminii

Să se alăture cu noi in timp ce invocăm

Pace, armonie, unitate, cooperare și miracole

Pentru planeta noastră frumoasă Pământ, pentru toți oamenii de pe Pământ si din interiorul său

Și pentru toate Regnurile cunoscute și necunoscute

Care lucrează neîncetat în numele restaurării

Planului Divin așa cum este prevăzut de către Creatorul -prim.

Ne-am propus această intenție, în numele și pentru binele cel mai înalt și cel mai bun rezultat pentru

toata lumea.

Fie ca pacea să se manifeste pe Pământ!

Fie ca pacea să se manifeste pe Pământ!

Fie ca pacea să se manifeste pe Pământ!


primită de la Sanat Kumara


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati