Pagini

28 noiembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-29 Noiembrie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Multor Lucrători ai Luminii le este dificil să-si ia atentia de la dramele care au loc la buletinele de știri iar acest lucru îi menține într-un loc al robiei la întâmplările exterioare. Este important să stabiliți o intenție care de fapt vă ajută în viața de zi cu zi, decât să permiteti energiilor care circula prin lume să vă afecteze negativ în acest moment. Fiți neclintiți, Dragilor, și nu fiți distrași de la calea voastră de Lumină. Păstrați-vă credința și speranța ce arde mereu în inimile voastre, credința că cei mai mulți oameni din lume, au bunătate în inimile lor și doresc ca doar pacea și armonia să prevaleze.

Amintiți-vă de vecinul vostru pentru binele care vi l-a făcut, vouă și pentru voi. Aliniați-vă la versiunea mai înaltă a voastră și a tuturor acelora din jurul vostru. Permiteți iubirii și bunătății voastre să binecuvânteze și să o facă mai buna ziua lor. Gesturile extravagante nu sunt necesare, pentru a ușura inima cuiva. Uneori un simplu zambet sau salut, valorează mai mult ca orice altceva ce ați fi putut oferi. Fiți un exemplu a ceea ce doriți să vedeți în lume prin fortă launtrică, empatie și compasiune. Nu faceți loc în ființa voastră pentru cinism și batjocură, judecati nepotrivite  și căutarea răzbunarii, pentru că acestea doar perpetuează ciclurile karmice ale speciei umane și nu adaugă nimic de valoare și nici nu imbunatațesc viata unei persoane în vreun fel.

Este mai important să adăugați valoare fiecărei zile. Angajați-vă energiile acolo unde vor face cel mai mult bine pentru cei mai mulți oameni. Priviți în interior adesea ca la cel mai bun indicator către direcția pe care vreți să o urmați. Petreceți timp în aer liber, atunci când este posibil și plasați-vă cu fața în sus la soare pentru a primi căldura și razele sale binevoitoare. Fie ca simplitatea să devină practica voastră, pentru că aceasta permite o stare de spirit liniștită în interior și permite ca o centrare și conexiune profundă la Sursă să facă parte din experiența voastră personală. Simplul adevăr al ființei voastre este că sunteți tot ceea ce este iubirea. Voi singuri dețineți această putere și o puteți folosi pentru a fi in avantajul sinelui și a celorlalți din jurul vostru. Atunci când se adună mulți dintre voi, puterea iubirii poate crea miracole.

Lumea continuă să se schimbe și este de datoria fiecăruia să elibereze tot ceea ce încă trăiește în ei, și care nu este ceea ce îi reprezintă cu adevărat. Faceți acest lucru  preaiubitilor, pentru că multe vor veni, care vor mișca pe toată lumea spre un mod diferit de a fi, un mod diferit de a manifesta ceea ce este nevoie și necesar. Ceea ce faceți în momentul prezent este ceea ce creează viitorul vostru. Realizați ceva ce este minunat! Permiteți mișcării fluxului universal să aibă loc înăuntrul vostru și porniți într-un tărâm necunoscut, poate fi inconfortabil la început, dar precum este cu ceea ce este nou, acesta va începe să se așeze.

Pământul este casa omenirii, nu există nici o altă casă. Iubiți-vă casa, aveți grijă de ea și ea va avea grijă de voi. Cinstiți relația voastră de simbioză cu planeta voastră într-o dăruire/primire fără de sfârșit și fără de început. În acest lucru există echilibrul. Multe lucruri se finalizează acum iar calea înaintea voastră vă cheamă.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati