Pagini

11 iunie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:6- 12 iunie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce zilele  trec vor continua să fie mai multe anomalii meteorologice în timp ce Pământul se străduiește să aducă echilibru în interiorul său. Există multe energii vechi care au fost îngropate în trecut care acum sunt aduse la suprafață. Acestea sunt recunoscute ca sentimente de tristete, anxietate și îngrijorare , deoarece în trecut, mulți au fost cei care au trăit în teamă constantă, deoarece viața lor nu le-a aparținut. Ei au fost subjugați si literalmente deținuți de alte persoane care au controlat viata lor de zi cu zi, cu o mână de fier. Nu a existat nici o empatie sau respect pentru sfințenia vieții lor iar viețile lor puteau fi distruse în orice moment.

Această energie  se ridică în conștiința colectivă a umanității și este experimentată cu o senzație de greutate, cu sentimentul unei sarcini grele, care este greu de disipat și eliberat. Cunoașteți, Dragilor, că acestea sunt temporare în natură și încercați să nu vă implicați, atunci când și dacă, acestea ies la suprafață în gândurile și sentimentele voastre. Acestea sunt eliminate din câmpul colectiv de către cei care s-au oferit voluntar pentru această sarcină. Când cineva este conștient de ceea ce se întâmplă, devine mai ușor să se ocupe de ea. Conștientizarea înseamnă auto-responsabilizare. Asta înseamnă că ați fost considerați capabili de a transmuta aceste energii prin puterea iubirii.

Pe măsură ce aceste straturi profunde sunt aduse la suprafață, mai multe revelatii sunt, de asemenea, expuse conștienței omenirii. Tot ce a fost ascuns cu succes de acei indivizi care au abuzat de puterea lor în trecut nu mai poate fi suprimat de controlul public. Umanitatea, în general, se trezeste la realizarea faptului că lumea lor este mult diferită de cum li s-a spus și a fost percepută. Toată lumea începe să obosească cu schimbările constante care au loc.

Aceste schimbări aduc la lumină tot ce trebuie abordat în sistemele lumii, pentru că practicile mai echitabile și mai luminate înlocuiesc tot ceea ce nu este în serviciul binelui individual și mai mare al locuitorilor Pământului. Acesta este un efort dificil, dar va deveni mai usor pe măsură ce au loc aceste reforme. Va veni o vreme când consensul dintre toți oamenii din lume va fi că pacea este cea mai mare prioritate a lor.

Pe măsură ce aceste lucru prinde rădăcini, rămâneți puternici și fermi  în timp  ce acest consens devine noua realitate aici, pe Pământ. Eforturile voastre iubitoare îl aduc tot mai aproape.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati