Pagini

19 iunie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:14- 21 iunie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Fiecare dintre voi se întinde pentru potentialul care se odihneste în voi. Acest potențial vă cheamă înainte, emotionant în posibilitățile sale infinite iar energiile sale creatoare ajută la deschiderea fluxului de mișcare și directie necesare. Acestea crează creștere interioară și nu se văd în exterior, dar sunt simțite în interior. Urmați-vă inima în toate lucrurile.  Modul anterior de a face lucrurile acum evoluează în timp ce urmați direcția interioară cu credință și determinare. Încrederea în intuiția voastră este din ce în ce mai dezvoltată și înțelegerea asigurată în propriile lucrări interioare oferă o mai bună conștientizare a oamenilor și situațiilor care vă înconjoară. Pe măsură ce practicați tăcerea și liniștea, răsare o cunoaștere interioară, o energie spirituală care se concentrează pe înțelegerea care vine dintr-un loc de dincolo de rațiunea unei persoane. Pe măsură ce oferiți oportunitatea îndrumării interioare de la aspectele mai înalte ale voastre de a se manifeste, propria intuiție devine o realitate în funcționarea sa în viața de zi cu zi. Cheia este de a vă face timp pentru a fi în tăcere și a cunoaște că sunteți pe drumul cel bun.

Creativitatea pe care o aveți în voi se dezvăluie acum iar voi veți găsi noi nivele de expresie pentru ea pe măsură ce ajungeți la o expansiune și mai mare în gasirea modului de a împărtăși bogăția și bunătatea voastră cu lumea. Acest lucru vă deschide către abundența universului și darurile mai mari pe care le-ați dobândit de-a lungul timpului și evoluția creșterii interioare începe să-și găsească expresie fizica. Credința în sine și valoarea se intensifică în timp ce vă aliniați în continuare la această direcție interioară mai înaltă. Voi realizați că singurele limitări pe care le experientați sunt cele pe care vi le puneți iar voi încercați să rupeți acele forme cristalizate, astfel încât să vă puteți extinde în continuare în domenii care descoperă un potential și mai mare. Pe măsură ce limitele mintii constiente sunt eliminate, vă ridicați nivelul de energie și frecvență la următorul pas în evoluția neîncetată a constiinței voastre.

Pe măsură ce puneți un accent tot mai mare pe valorile spirituale, inima voastră se deschide iar voi veți deveni mai conștienți de intensitatea spiritului lăuntric care caută o manifestare tot mai extinsă în realitatea voastră. Voi intrați într-o nouă fază de dezvoltare interioară și exterioară. Această evoluție vine în fluxuri și refluxuri, uneori, ghidarea interioară încurajează retragerea din lumea din jurul vostru, iar această creștere interioară caută apoi manifestare în lumea exterioară. Este important să fiți voi înșivă, să știți cine sunteți și să rămâneți împământați în acea cunoaștere. Există începuturi noi care ies în față iar fațetele anterioare ascunse ale voastre vin în exprimare. Permițând acestei noi direcții să ia formă aduce noi perspective și un nou nivel al adevărului interior apare pentru a fi recunoscut și complet integrat. Acest lucru vă va deschide către o înțelegere și extindere a voastră și mai mare.

Permiteți acestui nou nivel de adevăr să atingă toate aspectele vieții voastre. Înțelepciunea personală este dobândită prin experiență și vă îndrumă și deschide spre misterele mai mari ale universului. Vă luminează spiritul și vă aduce la o mai mare conștientizare a faptului că aveți libertatea de a fi sau de a face ce doriți; tot ce trebuie să faceți este să revendicați dreptul de a face acest lucru. Alegerile în fața voastră sunt nelimitate și tot ce trebuie să faceți este să luați măsurile necesare pentru a le recunoaște ca ale voastre. A fi prosper în lumea voastră înseamnă a experimenta bucuria creației. Ceea ce puneți în mișcare se întoarce la voi. Voi sunteți în controlul fiecărei situații cu care vă confruntați prin ceea ce alegeți să împuterniciți. Energia universală a creației este mereu prezentă iar acest echilibru cosmic și perfecțiune este reflectată în voi, recunoașteți acest lucru și intrați în ritm cu creația.

Trebuie să existe un echilibru între spiritual și fizic. Există întotdeauna un model, un ordin și un sistem care este în funcțiune la fiecare creație care se manifestă. Există un flux constant de energie care provine din diferite tărâmuri care daruiesc semințele înțelepciunii necesare pentru evoluția și iluminarea voastră continuă. Această înțelepciune va pune în contact cu lumina care luminează conexiunea voastră cu infinitul. Steaua voastră personală așteaptă să strălucească în viața voastră.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati