Pagini

25 iunie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 21- 28 iunie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Fiecare dintre voi se apropie de o conexiune mai puternică cu esenta voastră divină iar acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai stabili decât s-a văzut în ultimele luni. Acest proces deschide noi usi de percepție care vă vor ajuta să avansați din nou. Există întotdeauna fluxul și refluxul în valurile energetice care se mișcă prin ciclurile voastre personale și planetare. Pe măsură ce deveniți constienti de acestea și de modul în vă afectează, vă aliniați la influențele lor și acționați în consecință. În timp ce faceți acest lucru, viața devine mai armonioasă și mai plăcută. Oamenii din jurul vostru sunt mai receptivi la voi și  vă arătă aprecierea și dragostea lor. Atunci când sunteți acordați la ciclurile de energie personală, viața devine o aventură de experiențe noi, în continuă expansiune. Această nouă stare a ființei presupune ca beneficiarul ei să fie dispus să meargă dincolo de zona de confort stabilită și să ia măsurile necesare către noi direcții.

Este nevoie de curaj si vitejie ca o persoană să  treacă de tiparele sale anterioare de limitare  și să înceapă să ia măsuri pentru a crea o nouă cale în timp ce lasă în urmă tot ceea a experimentat în viața ei, pentru a începe în noul început care o cheamă înainte. Permiteți îndoielii de sine și indeciziei să se disipe deoarece calea potrivită ce trebuie să o urmați; se va desfășura în  timpul său divin. Noi știm că este dificil, să vă concentrați pe un singur lucru, deoarece simturile voatre sunt asaltate de gânduri și idei creative. Petreceți timp în aer liber, stând liniștiți și experimentând imaginile și sunetele care împodobesc simturile voastre. Acest lucru ajută la împământarea energiilor voastre și vă menține aliniați la esența voastră divină. Următorul pas va fi clar pentru voi prin această activitate de a menține lucrurile simple. Cunoașteți că există multe ființe de energie, iubitoare, ce vă ajută și vă înconjoară constant. Toate se află în procesul de desfășurare a povestei vieții voastre personale și colective.

Aflăm că mulți dintre voi experimentează acum revenirea fluxului energetic prin sistemul de operare uman. Pentru multi dintre voi, acesta a fost un ingredient lipsă care a fost simtit ca o deconectare de la sursa de energie. Acest proces a fost necesar pentru a vă oferi timpul necesar pentru a absorbi, asimila și să integra noile descărcări de informații și activări care sunt trimise pe valuri de iubire. Acest proces este continuu, uneori vine ca un mare flux de energie, iar alteori, ca un timp de odihnă. Viața este un ciclu continuu cu văi și culmi și există întotdeauna mișcare, chiar și atunci când nu o simțiți. Urmați semnele pe care corpul vostru fizic vi le oferă, pentru că acestea sunt importante de ascultat pentru sănătatea și bunăstarea voastră continuă la toate nivelurile de interacțiune.

Voi treceți printr-o renaștere iar corpul, mintea si spiritul vostru sunt aduse în aliniament și conexiune, astfel încât să puteți manifesta o realitate mai măreață decât ați cunoscut înainte. Sunteți într-un proces de regenerare și transformare care vă oferă oportunitatea de a vă exprima în noi moduri. Profitați de aceste momente când se manifestă în viețile voastre pentru că aduc la suprafață noi comori din sufletul vostru. Depinde întotdeauna de voi cum alegeți să creșteți, să mergeți mai departe și să vă extindeți în constiința si evoluția voastră; nu există nimeni altcineva care poate face acest lucru pentru voi. Când vă angajați să luați o nouă direcție, ceea ce aveți nevoie să manifestați va fi atras spre voi.

.Experimentați bucuria și împlinirea care vin odată cu creația și așteptați neașteptatul - pentru că viața voastră poate lua o nouă turnură miraculoasă. În noul vostru început, voi ajungeți la un nou nivel de înțelegere care vă ajută să ajungeți la noi dimensiuni în interior. Urmând înțelepciunea interioară și ascultând îndrumarea voastră interioară, veți obține succesul în toate eforturile voastre. Tot ce este nevoie este de implicarea voastră activă iar aceasta este cheia care deschide marele vostru potențial.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati