Pagini

7 mai 2015

Hilarion mesajul săptămânii 3- 10 mai 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce mergeti pe căile lumii în care locuiți, voi și cei din jurul vostru vă schimbati zilnic . A vă reuni cu sinele în toate aspectele și nuanțele sale necesită cel mai mare curaj și sinceritate a scopului, dar recompensele pentru persistența  voastră devin evidente. Privind înapoi într-un timp nu prea îndepărtat, puteți vedea în retrospectiva că toate experiențele voastre v-au adus în acest moment de claritate și forță interioară. Fiecare experiență pe care ați avut-o vreodată, v-a adus o mai mare înțelegere, înțelepciune și creșterea spirituală. Pe măsură ce avansati în călătoria voastră personală într-o conștiintă mai înaltă, conștientizare și înțelegere, veti face posibil ca alții să își găsească drumul , de asemenea,. Prin toate disciplinele autoimpuse și practicile spirituale de-a lungul anilor, ați învățat că iubirea de sine este de maximă importanță în căutarea spirituală, pentru că prin această iubire, iubirea divină își găsește expresia prin voi.

Este bine pentru voi de tinut minte, că scopul final al eforturilor voastre spirituale este construirea și consolidarea corpului vostru eteric de Lumină. Acest corp înconjoară corpul vostru fizic și este compus din mai multe aspecte și niveluri diferite. Fiecare nivel (fizic, mental, emoțional, spiritual) trebuie să transmute orice fel de energii și toate energiile și influențele care împiedică Corpul de Lumină să ocupe o mai mare importanță în viața voastră. Pe măsură ce curățarea și purificarea condiției umane continuă, acest corp de Lumină crește în luminozitate și strălucire. Acesta este obiectivul final al Planului Divin, prin care umanitatea ca un întreg, își amintește Lumina care este cu adevărat și își exprimă această Lumină mai mult, până când toata densitatea este transmutată. Acest lucru este realizat prin trairea și practica cotidiana a regulii de aur, înțelegând că precum faceti altora, așa vi se va face și vouă. Această lege spirituală a fost întotdeauna în existența, împreună cu cea de a nu face rau nimanui.

Nu șovăiti în călătoria voastra spirituală deoarece aceste provocări ies înaintea voastra. Aceste teste și probe vă perfectionează într-o ființă care are măreție în ea. Fiecare pas pe care îl faceti spre scopul final al întrupării aici pe planetă, este un pas spre victorie. Atunci când omenirea se mută dincolo de limitele dualitatii și polaritatii și alege să-și exprime și să manifeste Lumina mai mare, lumea se va schimba și transforma rapid. Priviti atunci spre viitor, cu speranță și cu o inimă împăcata. Atâta timp cât faceti sincer efortul de a reveni la Lumina care este adevărata stare a ființei voastre, sunteți în armonie cu planul călătoriei sufletului vostru în aducerea tuturor aspectelor voastre într-o Lumina mai mare. Fiecare persoană întrupata pe Pământ în acest moment are o șansă egală de a avansa în gradul de conștientizare și conștiința lor.

Totul este o chestiune de alegere, deoarece fiecare persoană traversează miscarea între nivelele de frecvență dimensionale. Este nevoie de o curățare mai mare a îndelungatei istorii de uitare a Luminii mai mari a locuitorilor Pământului. Toate acțiunile și faptele din trecut care au lasat mari zone de întuneric, în multe locuri de pe planetă  sunt acum curățate și echilibrate. Este important să trimiteți iubire, Lumină, vindecare și sprijin acestor zone ale lumii unde locuitorii au fost atât de grav testati pentru a ajuta în orice mod de care este atât de mare nevoie în acest moment. Puneti-vă în locul lor pentru un moment si simtiti cât de recunoscător ati fi pentru cea mai mare bază de necesitate într-o astfel de situație. Oferiti rugăciunile voastre ca cei care suferă  să primeasca cele mai bune rezultate .

Vor fi multe zone ale lumii, care vor fi transformate în multe feluri și este important să rămâneți centrati, să rămâneti calmi și să trimiteti Lumina acolo unde este nevoie cel mai mult. Tot ce trebuie este concentrarea și intentia voastră pentru câteva momente de mai multe ori pe zi. Planeta Pământ este casa pentru toti și este singura casa pentru fiecare dintre locuitorii săi. Trimiteti Lumină și Iubire acestei Fiinte conștiente și iubitoare.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati