Pagini

10 aprilie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:5- 12 aprilie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Acestea sunt vremuri de mare importanță, care sunt, de asemenea, o mare oportunitate de a imprima eterul din jurul Pământului cu intenția unui model de lume pe care doriți să-l trăiti; pentru voi, pentru cei dragi și umanitate în general. Aceia dintre voi care practică și mânuiesc (realist) energia iubirii, luminii, vindecării și păcii pot amplifica aceste energii pozitive prin intenția lor puternică. Luati un moment pentru a intenționa ca toate energiile iubitoare, înălțătoare și fericite ale acestor timpuri să fie amplificate de o mie de ori și să fie menținute și susținute permanent pe planetă. Lăsați ca fiecare moment de bucurie și fericire să fie dedicat înălțării tuturor de pe planeta voastră. Fie ca tot ceea ce trăiește, respiră și are viață pe acest dulce pământ să fi binecuvântat peste măsură cu fiecare lucru bun!

Pe măsură ce permiteți esentei voastre divine să umple acele spații dinlăuntrul vostru  care sunt curățate, voi deveniți o lumină tot mai mare în lume. Prezența voastră calmă și pașnică are un impact asupra tuturor din sferă voastră de influență. Zambetul vostru poate face o diferență în viața unei persoane astăzi. Pe măsură ce marea voastră lumină radiază spre exterior în lume, se conectează cu alții din reteaua cristalină iar această activitate începe o reacție în lanț într-un cerc de conexiune tot mai extins. Fiecare inimă curată și iubitoare adaugă la această energie al unui întreg mai mare, energia colectivă a conștiinței omenirii. Acesta este modul în care are loc schimbarea pozitivă pe planeta voastră. Pe măsură ce umanitatea începe să experimenteze o stare mai înaltă și mai glorioasă de a fi, ea va face alegerea de a nu mai reveni la lumea de suferință și durere; în schimb ea va alimenta noua energie cu propriile intenții iubitoare și va alege să trăiască într-o stare de echilibru și armonie, deoarece va înțelege cât este de important pentru binele tuturor.


Fiecare persoană are această capacitate de a crea ceea ce dorește cu adevărat în viața sa. Fiecare persoană este creatorul propriei realități. Fiecare persoană trebuie să-și asume responsabilitatea personală pentru ceea ce aduce în lume. Contribuția unei persoane în ce privește locul în care își direcționează atenția și energia va reflecta înapoi ceea ce persoana a emis în lume iar această cunoaștere va deveni și mai clară în viața de zi cu zi a fiecărei persoane. Subliniem importanța acestei înțelegeri pentru a pătrunde în constiința voastră. Este o conștientizare umplută cu provocarile inițiale în timp ce vă străduiți să transformați gândurile, cuvintele și faptele voastre, dar pe măsură ce lucrați cu răbdare asupra voastră, veți descoperi că este din ce în ce mai ușor pe măsură ce avansați în experiențe noi de fericire și bucurie susținută în viața voastră de zi cu zi. În timp ce emiteți aceste frecvențe mai înalte, cei din jurul vostru sunt, de asemenea, determinați să se reconecteze la propria lor esență divină.

Pe măsură ce fiecare persoană alege să rămână în integritatea sinelui său adevărat - sinele  illuminat și vesel - multe dintre problemele curente ale lumii vor fi rezolvate în mod pașnic. Interacțiunile dintre locuitorii lumii vor întruchipa și reflecta respectul de a ști că toate ființele vii de pe planetă provin din aceeași Sursă. Devine din ce în mai greu să se nege că acest lucru este așa pe măsură  ce are loc această conștientizare. Pacea și fraternitatea devine mai întegrată în conștiința tuturor. Dorința de a fi o persoană de bunăvoință și de înaltă integritate va prinde rădăcini în inima fiecărui om. Pe măsură ce fiecare persoană observă dovada vie a acestei conștientizări ca fiind adoptată între membrii locuitoriilor planetei ca o acceptare naturală a unui nou mod de a fi.

Calea înainte pentru o lume pașnică se desfășoară într-un ritm accelerat. Pe măsură ce mai multe persoane se conectează la cunoașterea interioară care vine din gândirea cu inimile lor, mai degrabă decât cu mintea lor, ele eliberează starea de teamă și de iluzie pe care ego-ul lor uman le-a păstrat și văd că lumea poate fi un loc sigur și fericit pentru toți. Calitatea vieții și de trai devine noua orientare și intenția majorității oamenilor iar această conștientizare ridică ștacheta pentru toată lumea.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/omtimesradiointerview.htm

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati