Pagini

22 aprilie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:19- 26 aprilie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Din cele mai vechi timpuri, fiecare dintre voi ați vizitat și revizitat planeta voastră frumoasă printr-o succesiune de încarnări din lumea spiritului în formă umană. Inimile voastre se împletesc cu cea a Pământului iar voi căutați să aduceți vindecare și restaurare lui în orice formă puteți, dar ceea ce s-ar putea să nu știți sau să nu fiți conștienți, este impactul pe care eforturile voastre îl are asupra câmpului de conștiință care este asemeni unei pânze gigantice, o rețea și un rezervor de energie care s-a acumulat de-a lungul veacurilor de la aportul fiecăruia de pe planetă. Aceasta este piscina de energie care este acum curățată într-un proces care afectează pe toată lumea, însă mai ales pe cei  dintre voi care sunt sensibili la energie. Atunci când descoperiți că izvorăsc din voi emoțiile să fiți conștienți de faptul că este câmpul colectiv cel pe care îl accesați. Trimiteți iubire Pământului, atunci când se întâmplă acest lucru, deoarece această activitate ajută să se disipe energiile vechi care sunt acum eliberate; desprindeți-vă  apoi ușor de ele gândindu-vă la ceva frumos pe care Pământul îl oferă tuturor ca să se bucure.

Pământul este pregătit pentru o altă schimbare pe măsură ce afluxul de energii cosmice din ultimele zile se stabilizează. Mai multe evenimente miraculoase ale naturii sunt înregistrate și împărtășite prin rețeaua inter-conectată de activitate cunoscută sub numele de Internet. Oamenii de pe Pământ și animalele deasemenea sunt deschise la iubirea din interior care este adevărata lor natură. Această conexiune împreunează pe toată lumea de pe planetă într-o unitate armonioasă a ființei. Există un sentiment mai mare de bunăstare, care umple spațiile energiilor vechi, care au fost acum deschise către Lumina mai mare și eliberate. Există mai multe momente de bucurie, fericire și un sentiment de apartenență, care prinde rădăcini în conștiința umanității. Oamenii se ajută reciproc și cer ajutor atunci când au nevoie ei înșiși. Ei își dau voie să fie vulnerabili, pentru a experimenta vindecarea de care au nevoie, știind că atunci când mai mulți oameni se unesc și își concentrează energiile, vindecarea poate avea loc repede.

Devine mai ușor să vă găsiți drumul prin labirintul misterului pentru că voi toți sunteți angajați în simplificarea vieților voastre, astfel încât să puteți experimenta un sentiment mai mare de bunăstare și armonie și cel mai important, sentimentul de pace lăuntrică. Acest lucru ajută câmpul global de conștiință să elibereze tot ceea ce a fost în discordie și dizarmonie, care, la rândul său, permite și împuternicește pe toată lumea de pe planetă pentru a face o schimbare în constiinta lor si în conștiența lor la un nivel mai înalt de functionare. Iubirea devine tendința inerentă atunci când au loc interacțiunile între oameni și, de asemenea, între oameni și regnul animal și cel al naturii. Pe măsură ce are loc acest lucru, regnul elemental este împuternicit pentru a ocupa locul de drept în ordinea Divină și în schema eternă a vieții. Un regn al Pământului nu poate funcționa corespunzător fără restul. Totul este conectat la rețeaua vieții care se manifestă prin fiecare.

Acest adevăr va deveni tot mai evident pe măsură ce evenimentele au loc. Atunci când orice formă de viață experimentează durerea, totul din această rețea de viață va experimenta de asemenea, această durere la un nivel sau altul, până când devine evident faptul că, pentru a atenua suferinta în lume, trebuie să aibă loc un mod diferit de inter-acțiune între locuitorii Pământului. Acum este momentul  în care omenirea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru rolul de protector și părinte al tuturor locuitorilor de pe planeta lor. Vocile trebuie să fie ridicate și auzite pe măsură ce oamenii se adună pentru a genera soluții de câștig-căștig pentru binele suprem al tuturor. Privind în altă parte, atunci când vedeți suferința celor din jurul vostru nu mai este o opțiune viabilă, deoarece dacă acest lucru se întâmplă, suferința întregii rețea de viată va continua. Iar dacă aceasta continuă, progresia și evoluția planetei voastre va fi întârziată în mișcarea sa înainte.

Atunci când toată lumea de pe planetă va coopera unul cu celălalt în adevărata smerenie și bunăvoință pașnică, atunci pasi mari vor fi făcuți în miscarea de evoluție. Vestea bună este că cei mai mulți dintre oameni sunt pregătiți să intervină în împuternicirea lor mai profundă în calitate de ființe spirituale conștiente. Ei nu mai sunt dispuși să stea pe margine și să nege ceea ce se întâmplă de prea mult timp. Ei vor privi onești la incongruitățile din cadrul sistemului care au fost în vigoare în toate zonele de trai de pe planeta lor și vor începe să facă schimbări. Când majoritatea omenilor vor deveni conștienți de aceste persoane în calitate de catalizatori pentru o schimbare pozitivă ce sunt, ei vor sprijini cu entuziasm, susține și împuterncii atenția lor. Apoi, schimbări mai mari ca oricând înainte vor avea loc într-un mod accelerat. De ce? Pentru că există în cele din urmă,o atenție unificată pe care majoritatea omenilor o acceptă ca realitate pe care o doresc și o manifesta cu ușurință.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati