Pagini

29 aprilie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 26 aprilie – 3 mai 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mulți oameni se deschid către nivelurile mai profunde ale iubirii în toate sferele conștiinței lor, iar acest lucru poate fi un proces dificil pentru unii. Nevoile altora pot concura cu propriile intenții de a merge înainte în viața voastră și este important să vă mențineți pe drumul cel bun în călătoria voastră personală. Trebuie să rămâneți conectați la îndemnurile voastre mai înalte și să urmați propria stea. Fiecare persoană de pe Pământ experimentează în felul său afluxul de energii mai înalte la nivelul său de conștientizare personală. Este dificil să stați pe margine și să fiți un martor pentru cei care vă preocupă  dar ei experimentează consecințele alegerilor lor. Fiecare suflet are un plan de suflet individual și liberul arbitru de a-l urma sau nu. Oricât de dificil ar fi de acceptat, fiecare persoană a ales să urmeze anumite căi, pentru a dobândi cunoaștere și experiență personală pentru ea. Fiți disponibili pentru cei dragi dacă și atunci când au nevoie de voi și iubiți-i fără judecată. Este nevoie de mult curaj pentru a experimenta viața în planul fizic. Multe schimbări au avut loc și vor continua să aibă loc în interiorul fiecărei persoane și în interiorul mișcărilor Pământului. Efectele acestora sunt foarte semnificative în impactului lor.

Pământul este înconjurat de o lumină aurie iar această lumină va servi în a ajuta cu schimbările care au fost săvârșite. Multe zone ale lumii au nevoie de compasiunea voastră iubitoare și intenția energetică de vindecare și sprijin. Trimiteți iubirea și energiile voastre vindecătoare acelor zone care sunt în chinurile schimbării dificile. Cetățenii acestor zone au nevoie de iubire, compasiune și sprijin practic. Schimbările care au loc în fiecare zonă a lumii sunt resimțite energetic în întreaga lume. Inimile iubitoare ale oamenilor sunt unite într-o bătaie a inimii a lumii în care trăiesc și este important să rămână conștienți și acordați la aceasta. Luați un răgaz de mai multe ori de-a lungul fiecărei zile pentru a pune mana la inimă si a simți această conexiune. Înlăuntrul fiecărui suflet, adevărul unimii cu toate este cunoscut, recunoscut și onorat. Toți sunteți frați și surori, și așa a fost întotdeauna. Întoarceți-vă de la tot ceea ce v-ar spune altceva.

De-a lungul istoriei Pământului, crusta suprafeșei sale a fost modificată de mai multe ori iar acesta este un proces care este mai frecvent la sfârșitul unor cicluri cosmice. Aliniamentele cosmice crează schimbari care deschid ușile pentru noi începuturi iar acesta este momentul în care vă aflați acum. Sunteți aici acum și ați fost considerați capabili de a trece prin acest proces prin folosirea înțelepciunii și cunoștințelor pe care le-ați acumulat și dobândit de-a lungul veacurilor pentru a vă ajuta să treceți prin el. Aveți în voi tot ceea ce aveți nevoie pentru a ieși victorioși. Plasați o stea de iubire pe fiecare dintre aceste zone și stabiliți intenția că iubirea și vindecarea pe care acestă stea o radiază să fie menținută și susținută în orice moment pentru a oferi vindecare și echilibrare tuturor în raza sa de acțiune. Intenția voastră puternică și susținuță va face ca acest lucru să fie asa.

Metamorfoza interioară prin care fiecare dintre voi trece vă poate face să vă simțiți retrași si  epuizați Acesta este un alt semn că energiile descărcate pe care le-ați primit sunt asimilate și integrate. Este din nou imperativ să ingerați mai multă apă decat de obicei pentru a ajuta corpul vostru fizic să facă față. Ca acest proces să continue este necesar să vă odihniți și să aveți grijă de voi. Pe măsură ce chakra inimii fiecărei persoane este deschisă mai pe deplin, există mai multă sensibilitate și empatie în expresiile exterioare ale oamenilor din jurul vostru. Permiteți-vă să simțiți această experiență fără să opuneți rezistență la ea. Păstrați evenimentele din viata voastră simplificate și acest lucru va crea echilibrul care este necesar. Există multe activități care pot fi reduse fără a le pierde prezența în viața voastră. Simplificați, simplificați, simplificați!

Prin crearea ordinii în casele voastre și eliminarea dezordinii, se creează o atmosferă mai favorabilă care pregătește terenul pentru noi începuturi. Prin repetarea cuvintelor, "ordine divină" de mai multe ori în timpul zilei, vă veți menține focusați și nu vă veți pierde probabil concentrarea. Această activitate, de asemenea, vă ajută să vă simțiți bine în timp ce reușiți în fiecare dintre obiectivele pe care le-ați realizat. Oferiți-vă un răgaz din cand în cand pentru a aprecia frumusețea care vă înconjoară este de asemenea util atunci când creați noile începuturi. Noi  ne grăbim pentru a vă reaminti că fiecare noi zori aduc, de asemenea, un nou început așadar fiți mai buni cu voi înșivă și mai centrați pe inimă în interacțiunile cu ceilalți din jurul vostru. Prin păstrarea lucrurilor cât mai simple posibil, veți reuși.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT  Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Traducere Eliza Fati