Pagini

30 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:29 martie - 5 aprilie,2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vânturile schimbării suflă tot mai frecvent. Peste tot în jurul vostru sunt tot mai multe semne a reînoirii pământurilor, popoarelor voastre și sufletelor voastre. În timp ce fiecare persoană se aliniază la propria sa esență divină și invocă zi de zi prezența  ei, există o accelerare a schimbărilor care au loc în corpul lor fizic. Aceste schimbări au loc în cicluri iar voi veți ști când vă veți afla într-un ciclu de asimilare a energiilor cosmice care curg prin chakra coroanei, deoarece acum este momentul pentru a aborbi noi informații iar voi sunteți mult energizați, revigorați și înălțați. Apoi vine un alt ciclu de asimilare a acestor energii în care, în corpul vostru fizic, găsiți nevoia să vă odihniți, să dormiți, să aveți grijă de voi și să le contemplați și să le împământați în corpul vostru fizic pentru a le ancora apoi pe și în interiorul Pământului. A apus momentul în care acest proces avea loc în decursul a zeci de ani; acum are loc într-un ritm mult mai accelerat. Acestea sunt vremurile în care trăiți.

Înaintea voastră este dovada a tot ceea ce a fost odată ținut secret și care acum nu mai poate fi controlat de către cei care se străduiesc să o facă. Zorii noii zile răsar în fiecare dimineață la propriu și la figurat. Voi, care sunteți bine experimentați în disciplinele de zi cu zi simțiți acestea din interior. Conexiunea voastră mai înaltă vă dirijează mereu în ipoteza corectă a faptele celor de pe planeta voastră. Ați văzut efectele schimbărilor care sunt cauzate de adunarea mai multor persoane pentru a susține intenția de a crea o corecție mișcărilor care v-ar îndrepta atăt pe voi căt și pe planeta voastră într-o direcție greșită. Noi dintr-o perspectivă mai înaltă supraluminăm  sufletele voastre din ce în ce mai mult astfel încât să fiți inspirați colectiv pentru a evita ceea ce nu este pentru binele cel mai înalt al oamenilor și planetei voastre. Cei care au astfel de intenții nu vor reuși în eforturile lor de a recâștiga controlul lor.

Lumea se schimbă pentru că voi vă schimbați. Pe măsură ce veți continua munca voastră interioară de reflecție cu privire la aspectele mai ascunse ale voastre, care vin în conștiinta voastră, voi serviți binele mai înalt al tuturor, pentru că pe măsură ce realizați astfel de lucrări, eforturile voastre personale extind potențialul conștiinței pentru toți ceilalți din sfera voastră de influență. Conștient sau nu, creați o lume în care adevărul, onestitatea și transparența sunt norma, și nu excepția. Acesta este un timp dificil pentru cei care neagă transformarea care are loc în psihicul umanității dar ei știu că ceva se întâmplă. Se cuvine ca fiecare dintre voi să păstreze toți oamenii în diversitatea lor de opinie în cea mai mare lumină, bunătate și compasiune. Cele mai mari calități ale fiecărui suflet au început să se ridice la suprafața conștiinței lor și veți vedea acestea înflorind cu tot mai mare bucurie și recunoaștere în ființa voastră interioară.

Pe măsură ce fiecare dintre voi menține și susține integritatea sa spirituală și rămâne loial sinelui, multe se vor rezolva cu succes în viețile voastre personale. Cei care vă pot ajuta să realizați partea voastră în Planul Divin vor intra în sfera voastră de influență și va fi un timp de bucurie liniștită și cunoaștere interioară. Planurile vor fi stabilite iar obiectivele vor fi realizate cu un sentiment de încredere și cu ușurință. Evenimentele vor avea loc într-un mod magic care vor deschide posibilități și oportunități uimitoare care nici n-ați visat că s-ar putea întâmpla. Sentimentul de pace și armonie pătrunde chiar acum lumea exterioară iar acesta este un timp de adunare a triburilor, ca să spunem așa. Conexiunile la nivel de suflet dintre oameni au loc în număr tot mai mare într-o mișcare rapidă de convergență care vă vor lăsa pe unii dintre voi fără grai.

Fiți deschiși la întregul potențial, din sinele vostru mai presus de toate. Voi sunteți cei care crează viziunea mai înaltă și voi sunteți cei care o vor vedea în fructificare. Toate cerurile conspiră cu bucurie pentru a face să fie așa!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati