Pagini

24 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:22- 29 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În timp ce vă aflați la răscruce de drumuri întrebându-vă pe ce cale va alege omenirea să meargă, să știți că nu sunteți neajutorați – voi aveți capacitatea de a efectua modificări în câmpurile morfogenetice (câmpuri care influențează tiparul sau forma lucrurilor), care înconjoară toate situațiile. Acestea sunt câmpuri de tipare obișnuite care conectează toate persoanele, câmpuri care influențează și de care sunteți influențați, obiceiurile tuturor oamenilor, indiferent de cunoaștere,  percepție sau comportament. Este un câmp care există, în care fiecare individ mosteneste o memorie colectivă de la membrii speciilor anterioare,o memorie care de asemenea contribuie la memoria colectivă care influențează alți membri ai speciei în viitor. (A se vedea link-urile de mai jos.) De aceea vă spunem că sunteți mult mai puternici decât știți și de ce este atât de importantă conștientizarea gândurilor, cuvintelor și faptelor voastre. Prin intentia voastră concentrată, iubirea, claritatea intuitivă și lumina voastră, voi schimbați tiparele actuale ale acestor câmpuri care au loc. Voi sunteți cei care le influențează!

Totul este o chestiune de perspectivă în timp ce operați prin aceste câmpuri. Făcând o evaluare a fiecărei situații întâlnite și învățând tot ce se poate despre ea, privind toate avantajele și dezavantajele pentru a decide pe care drum să o apucați, care vă este oferit, voi apoi alegeți cea mai bună opțiune pentru voi. Aveți încredere în voi, faceți această decizie și credeți că alegeți cea mai bună opțiune la acel momentul în timp. Poate că trecerea timpului vă va arata ca nu a fost cel mai bun mod de a alege, dacă așa este cazul, fiți pregătit pentru a face față consecințelor și a face ajustări după cum este necesar și învățați din experiență. În viața este mai mult vorba despre a o trăi în loc de a rămâne un spectator sau un observator pasiv al propriei voastre vieți. Prea mulți oameni au fost condiționați să aștepte o altă persoană să facă ceea ce trebuie făcut. Această condiționare trebuie să fie schimbată acum. Este nevoie de determinarea voastră și conștientizare pentru ca acest lucru să se întâmple. Puteți să o faceți.

Pe măsură ce energiile pe planetă cresc, există mai multă fluiditate în toate lucrurile și astfel capacitatea voastră de a înfluența câmpul morfogenetic este mult amplificată. Este necesară prudența în gândurile și activitățile voastre de zi cu zi. Începeți-vă ziua prin alinierea cu esenta  voastră divină și rămâneți fideli acestei alinieri prin toate activitățile pe tot parcursul zilei. Repetați afirmații puternice care consolidează viziunea voastră mai înaltă și cel mai bun rezultat, nu numai pentru voi înșivă și pentru cei pe care îi iubiți, ci și pentru toată lumea de pe planeta voastră.  Percepeți-vă ca ființele puternice și înțelepte care sunteți cu adevărat și intrați în acest rol! Deveniți acele ființe puternice care mânuiesc puterea lor pentru ca binele să se manifeste în lumea lor. Ați ajuns atât de departe, din cauza vointei voastre puternice și determinării de a fi aici în aceste vremuri și nu este timpul să renunțați la tot ceea ce ați muncit din greu.

Continuați în eforturile voastre și în îngăduința de a elibera și curăța energiile care încă ies la suprafață și amintiți-vă că acestea nu sunt întotdeauna din cauza a ceva ce ați îndurat și experimentat personal și pentru care sunteți responsabili. De multe ori, aceasta este o curățare care are loc pentru întregul câmp morfogenetic colectiv care influentează si afectează foarte mult toată viața. Voi jucați un rol pe care ați fost de acord să-l jucați înainte de întruparea curentă. Este un timp de eliberare majoră pentru toată lumea și pentru tot ceea ce a fost condiționat și influențat anterior de sistemele vechii paradigme iar în timp ce faceți acest lucru, să vă mențineți curați energetic pe cât posibil. Sunteți unul dintre numeroșii lucrători în lumină importanți pentru planeta voastră și tot ceea ce experimentați în prezent este pentru binele tuturor, chiar dacă nu pare în acest moment.

Aveți o mare capacitate de a transmuta energiile dense care rețin omenirea de la o mai mare conștientizare a adevăratei naturi a vieții lor pe această planetă. Permiteți luminii voastre să strălucească ca un soare aprins și radiați această lumină din chakra inimii voastre pentru toată lumea și tot ceea ce vă înconjoară. Ca ambasadori ai luminii si iubirii pentru Creator, prezența voastră reală face și va continua să facă o diferență. Sunteți asistați în aducerea cunoștințelor și înțelepciunii străvechi în lumea modernă într-un mod care este adecvat pentru civilizația actuală ,care poate fi acceptat , asupra căruia se poate reflecta și de la care se poate învăța, conectând trecutul cu viitorul. Voi sunteți ancorele și canalele, frumoasele poduri curcubeu de iubire si lumină spectru complet,  lumina de diamant își face cu adevărat simțită prezența pe planeta voastră.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part I -Society, Spirit & Ritual: http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic1_paper.pdf

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part II -Extended Mind, Power, & Prayer: http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic2_paper.pdf

Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part III http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf

© 2008-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător ale simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com


Traducere Eliza Fati