Pagini

20 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:15-22 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi aveți puterea de a crea noi realități minunate în viața voastră. Dacă v-ați simțit blocați într-un loc în  ce privește planurile personale pe care le-ați făcut, atunci este important să vă amintiți că viziunea și intenția voastră trebuie să fie clare și bine definite fără conflicte interioare ce se ies la suprafață. Cu iubirea și răbdarea îndreptată spre voi,cu atenție și determinare, noul început pe care îl urmăriți este realizabil. Oferiți-vă timpul, loialitatea și efortul pe care le meritați și rămâneți puternici, determinați și consecvenți pe calea și direcția pe care doriți să continuați. Voi sunteți pe drumul cel bun și aveți posibilitatea de a alege acțiunile care îl onorează. De-a lungul cursului firesc al evenimentelor, veți vedea și experimenta rezultatele la care ați lucrat pentru a le atinge. Uneori, poate fi nevoie să fiți mai flexibili și mai deschiși, pentru a schimba ceea ce nu funcționează. Încercați o altă abordare, fiți asemeni râului care vine spre munte și curge în jurul lui.

Pe măsură ce energiile cosmice continuă să facă munca lor, amintiți-vă că vă aflați în procesul unei schimbări profunde și frumoase, în procesul unei transformări  într-un nou mod de a fi iar această schimbare poate fi, uneori, una dureroasă. Vi se cere să eliberati toate vechile tipare de gândire și comportament care nu mai servesc viziunea pe care căutați să o aduceți în manifestare în viața voastră iar aici unii dintre voi vă zbateți . Indiferent cât de confortabilă  a fost viața voastră, pentru  a merge mai departe într-o nouă versiune a voastră, este nevoie uneori de sacrificiu. Mergeți înlăuntrul vostru pentru că acolo găsiți claritate și încercați să determinați care gânduri și care expresii trebuie să fie transformate în cele pozitive și în cele care confirmă viața și sunt propice pentru calea pe care ați stabilitit-o înaintea voastră.

Vă aflați în cea mai mare aventură a vieții voastre iar asta se întâmplă în acest moment de acum. În timp ce veți păși într-un nou teritoriu, aveți încredere că veți fi în siguranță și asigurați. Nu sunteți niciodata singuri în noul vostru drum, există întotdeauna prieteni nevăzuți ce merg alături de voi. Tot ce este necesar este o cerere deschisă din toată inima pentru asistență ceea ce apoi oferă acestor prieteni nevăzuti și ghizi permisiunea de a vă ajuta. Veți primi informații valoroase, și sincronicitățile vor apărea des, aducându-vă ceea ce trebuie să știți și experimentați, și care vă vor extinde gândirea  în moduri pe care vă vor împuternici. Fiecare dintre voi are capacitatea de a se ridica mai presus de toate provocările cu care vă întâlniți în viață, atât mental cât și emoțional. În acest mod vă deschideți către adevăratul și unicul vostru potențial.

Pe măsură ce continuați să mergeți acolo unde nimeni nu a ajuns vreodată, rămâneți centrați și echilibrați, oferiți-vă vouă înșivă ceea ce este necesar în fiecare clipă, ceea ce vă împlinește și vă susține. Nu vă fie frică să rostiți adevărul atunci când acesta devine necesar. Adesea prin exprimarea modului în care vă simțiți, voi oferiți noi perspective și deschideți noi uși pentru oamenii din jurul vostru pe care nu le-au putut vedea înainte. Ei încep să reflecte asupra adevărurilor pe care le-ați prezentat și ei le acceptă. De multe ori v-a fost frică să vorbiți adevărul și acum acest lucru se schimbă, pentru că pe măsură  ce voi urmați propria ghidare interioară și îndemnurile inimii voastre ceilalții văd înțelepciunea pe care le-ați oferit-o. Aveți multă înțelepciune de oferit iar ceilalți vor căuta sfatul vostru pe măsură ce continuați să rostiți adevărul vostru.

Cu intensitatea tot mai mare a energiilor care pătrund acum în atmosfera Pământului, voi vă deschideți  puterile de percepție și începeți să experimentați o constientizare amplificată a gândurilor altor oameni iar acest lucru vă oferă o înțelegere intuitivă a motivelor și intențiilor lor. Aceasta este o abilitate care va necesita unele ajustări, astfel încât să nu reacționați la tot ceea ce vedeți. Deveniți observatorul propriilor sentimente, atunci când sunteți în jurul celorlalți și acest lucru va deveni un barometru pe care îl puteți folosi pentru a naviga în comunicarea și relațiile cu ceilalți. Ascultați întotdeauna îndemnurile sufletului vostru și totul va fi bine. Înțelegerea voastră adăugată vă va ajuta să vă transformați relatiile în moduri noi și pozitive. Onorați-vă întotdeauna pentru adevărul pe care îl purtați, prețuiți-vă  pe voi înșivă și iubirea neconditionata pe care o întrupați.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati