Pagini

27 ianuarie 2015

Hilarion-Mesajul săptămânii 25 ianuarie -1 februarie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mulți dintre voi descoperă zicala "cunoaște -te pe tine însuți", ca o temă comună care este împărtășită de toți în acest moment într-o formă sau alta. Ajustarea și recalibrarea are încă loc iar acum priviți și mai atent în voi înșivă pentru a observa toate tiparele pe care le-ați jucat de-a lungul vieții și acum sunteți dispuși să vă confruntați cu sinele ìn multiplele sale fațete. Voi sunteți dornici să vă asumați întreaga responsabilitate pentru tot ceea ce a apărut în viețile voastre. Voi știți că voi sunteți cel care a creat primul experienta pentru a aduce acest tipar la suprafată ca pe ceva care v-a limitat de la progres și care trebuie să fie transmutat și eliberat. Deschideți-vă inimile mai larg către această experiență și fiți dispuși să vedeți frumusețea darului oferit. Acesta v-a adus libertatea de la suferința auto-impusă și v-a ajutat să treceți dincolo de limitele anterioare, uneori în moduri neașteptate și total surprinzătoare.

Acum priviți la modul în care puteți permite mai departe dezvăluirea percepțiilor mai înalte, văzând viața voastră și evenimentele din aceasta din perspectiva sinelui vostru divin. Voi vedeți dramele ce au loc în jurul vostru și vă detașați cu dragoste de ele.Vă dați seama că există întotdeauna cicluri, fluxuri și refluxuri în tiparele care se desfășoară. Voi hotărâți să lucrați în armonie cu aceste energii, mai degrabă decât să opuneți rezistență la darurile de conștientizare pe care acestea vi le aduc. Voi sunteți îndreptați pe calea măreției spiritului și creativității care au locuit întotdeauna în voi.Noile voastre începuturi atrag cu infinite posibilități și există un sentiment de magie iminentă în aer, un sentiment de ceva minunat ce are să iasă în curând la vedere.În timp ce vă îndreptați spre manifestarea viselor voastre, voi deasemenea străluciți lumina care sunteți ca un far de speranță pentru alții și înălțați energiile pentru colectiv.

Pe măsură ce rămâneți în integritatea pe care ați revendicat-o, îi inspirați și înălțați pe oamenii din sfera voastră de influență. Să știți că voi sunteți percepuți dintr-un spațiu al respectului și admirației. Fluxul râului vieții este dulce și vesel și experimentați mult mai multe momente de extaz sublim pe măsură ce pătrundeți zilnic în miezul sinelui vostru divin. Voi vă îndreptați spre lumină pentru a cuceri și transmuta gândurile voastre pe măsură ce intră în practicile voastre spirituale iar astfel, prin această experiență obțineți mai multe perspective noi și înțelepciune. Pe măsură ce vă conectați la versiunea mai înaltă a sinelui vostru, vă străduiti să-l faceți chiar mai frumos și mai important și făcând astfel voi aprindeți lumina în inimile altora.

Aveți încredere întotdeauna în puterile voastre de percepție și intuiție. Urmând această ghidare vă v-a conduce în direcția binelui vostru cel mai înalt și cel mai mare. Veți rămâne în fluxul energiilor benefice ale universului care vă vor așeza fără greș pe calea divină și a sincronizării potrivite, iar totul în viața voastră se va rezolva cu bine. Conectarea zilnică cu sinele vostru divin aduce în puterea sa, frumusețea și măreția. Piesele de puzzle din viața voastră până în prezent se unesc acum în moduri interesante și magice pentru a crea realitatea pe care ați căutat-o.

Aventura mai multor vieti se întinde acum înainte voastră și știți că aveți instrumentele necesare pentru a o face folositoare și pozitivă. Aveți tot ce aveți nevoie în voi si vă îndreptați în etapa următoare a călătoriei voastre spirituale cu încredere, grație și ușurință. Rămânând prezenți în fiecare clipă, sunteți conduși fără greș pentru a atinge cel mai înalt bine în manifestarea dorințelor voastre cele mai sincere. Drumul spre măiestria de sine devine mai ușor datorită entuziasmului vostru de a avea toate experientele voastre ca o parte integrantă a acestuia.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati