Pagini

14 noiembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:9- 16 noiembrie 2014

 Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Cu toții ați primit un mare aflux de energie în ultima săptămână iar aceasta începe să se asimileze acum în sistemul de operare uman. Această energie mai înaltă creează o mai mare curățare și purificare, aducând la suprafață amintiri și evenimente din trecut care v-au determinat să reacționați, mai degrabă decât să aveți un răspuns bine gândit. Când se întâmplă acest lucru, să țineți seama defaptul că acest lucru face parte din procesul de integrare și asimilare de către sistemul corpului vostru si să vă iertați pentru iritabilitatea și lipsa de răbdare în interacțiunile voastre cu alții. Vă descurcați bine, asa că nu vă mustrați prea mult pentru că nu aveți suficientă răbdare să recunoașteți vechile tipare de comportament înainte de a reacționa la ceilalți care le-au declanșat. Știți că există și o altă modalitate mai bună de a vedea și a răspunde la situație, dar de fiecare dată iese la fel , în aceleași vechi tipare. Acest lucru necesită de la voi propria observare în timpul acelor momente astfel încât să puteți stabili intenția de a răspunde într-un mod diferit data viitoare.

Pe măsură ce fiecare catenă de ADN-ul este activată, ea aduce în această viață toate "lucrurile" acumulate în viețile anterioare și, de asemenea, din neamul vostru ancestral. Fiecare persoană cu care interactionați a venit în viața voastră, pentru că voi să vă ajutați reciproc spre a vindeca tot ceea ce trebuie să fie recunoscut și echilibrat. Asta este ceea ce se întâmplă cu viata voastră de zi cu zi chiar acum. Mâine este o altă zi și un nou început proaspăt. Aceasta va merge mai bine decât a mers cea de astăzi. Fiecare dintre voi este pe un drum nemaiîntâlnit pe care nu au mers mulți înainte iar procesul de înviere în timp ce sunteți în corpul fizic nu a mai fost încercat înainte. Luați fiecare zi așa cum vine cu orice v-ar aduce și încercați să vă recăpătați echilibrul cât de repede puteți. Despre asta este vorba pe calea măiestriei, a obține măiestria asupra eului si detasarea de perspectiva personalității umane și a vedea și acționa dintr-o perspectivă mai înaltă.

Înregistrați zilnic toate progresele minunate care au avut loc în mintea voastră, sentimentele voastre și în interiorul vehicolului vostru fizic. Sunt multe iar dacă voi înregistrați și recunoașteți schimbările, vă va ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun cu intenția și viziunea voastră mai înaltă. Chemându-vă ghizii și îngerii atunci când sunteți în mijlocul acestui proces în fiecare zi, veți fi asistati în orice mod este necesar. Atunci când sunteți în chinurile schimbărilor și transformărilor, poate fi cel mai util să cereți înălțarea într-o energie mai ușoară și mai pozitivă, și care împuternicește. Ghizii angelici care vă înconjoară nu vă judeca nici una din izbucnirile voastre atunci când au loc, ei doar vă înconjoară cu iubirea lor și energii vindecătoare. Amintiți-vă să trimiteți iubirea și compasiunea voastră celui care a declanșat reacția veche și să rămâneți în împuternicire în spațiul vostru lăuntric.

Mergeți mai departe, atunci când e posibil și reînnoiți intențiile voastre de a fi un far de lumină, iubire și vindecare pentru alții și de a începe pe calea voastră din nou. Câte un pas la un moment dat este modul de a vă îndrepta prin această călătorie în dimensiunile mai înalte. Mintea voastră este constructorul, asa că faceți ce știți mai bine pentru a insufla gânduri care se concentrează pe ceea ce doriți să creați și să experimentați în viața voastră. Este uimitor pentru membrii familiei voastre să fie martori la momentele voastre aprinse așa că ei încearcă să evite ceea ce vă provoacă. Sistemul vostru nervos poartă o încărcătură mai mare de energie iar a face tot ceea ce vă poate ajuta să vă relaxați în timpul acestui proces ,va ajuta. A primi aceste energii în sistemul vostru este ca și cum ați avea un voltaj mai înalt pornit iar până când corpul vostru fizic le integrează și le asimilează, este recomandabil să fiți cât se poate de indulgenți cu voi. Cei din jurul vostru care nu înțeleg acum o vor face pe în viitor.

Petreceți timp în fiecare zi în contemplare liniștită, tăcere și meditație. Acest lucru vă ajută să vă aliniați cu aspectele voastre mai înalte si viziunea voastră mai înaltă asupra vieții pe care o doriți pentru voi și toți cei pe care îi iubiți, și într-adevăr, pentru toată lumea de pe planetă. Chiar și zece minute pe zi de aliniere, cu intenție , poate face o mare diferentă. Vorbiți cu noi, ghizii voștri, și dați-ne o actualizare cu privire la ceea ce trăiți și cereți ajutor. Suntem cu voi mereu și dorim să fim și de mai mare ajutor. Timpurile pe care le trăiți acum și mai departe în viitor, stabilesc modelul pentru toți ceilalți care urmează, așadar suntem dornici de a vă sprijini în orice mod putem.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati