Pagini

28 octombrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:26 octombrie - 2 noiembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Lucrătorii în Lumină din întreaga lume mențin și ancorează Lumina ca niciodată până acum! Fiecare persoană se străduiește să aibă grijă de ea, să cultive bunătatea în ea însăși prin micile recompense care o fac să se simtă recunoscută și observată. Voi învățați cu toții că iubirea de sine este o necesitate, pentru a putea merge mai departe pe calea voastră spirituală. Iubirea de sine este o componentă vitală a întregii dezvoltării spirituale a persoanei și păstrează persoană în echilibru și în armonie, atât în interiorul său cât și în lumea din jurul ei. În timp ce distragerile lumii exterioare continuă să bombardeze simțurile, această practică păstrează o persoană împământată și în echilibru. Nu uitați niciodată cât de minunati sunteți și că de vrednici sunteți de tot binele din lume.

Cei mai mulți dintre voi ați primit mai multe descărcări din cosmos iar acest lucru va necesita ca de obicei integrarea și asimilarea. Există acum mai mult accent pe progress prin contemplarea a ceea ce vă aduce bucurie și ceea ce scoate în evidență pasiunea voastră. O mare parte din acesta a fost avut în vedere de multe luni iar acum va deveni mult mai ușor să-l puneți în aplicare. Prin munca voastră alchimică ați învățat cum să mânuiți puterea voastră în moduri iubitoare și constructive iar acest lucru se va îmbunătăți în zilele următoare. Veti simti un sentiment reînnoit de pace, bucurie, și creativitate și pentru minunile vieții aici, pe Pământ. Veți pune la o bună întrebuințare competențele, înțelepciunea și cunoașterea în moduri care extind posibilitățile în viețile voastre.

Ați renunțat cu toții la regretele din trecut, tristețile și tiparele care nu vă mai sunt de nici un folos în călătoria voastră spirituală. Unele dintre acestea au fost profund înrădăcinate în subconstientul vostru iar aceste noi descărcări de energie permit eliberarea finală aducând un sentiment de reînnoire și de noi începuturi. Viața este mereu în schimbare și se desfășoară în aliniere cu voința sufletului vostru. Tot ceea ce experimentați este proiectat pentru a vă ajuta să vă extindeți conștiința , pentru a putea îmbrățișa niveluri mai mari de iubire și înțelepciune. Fiecare experiență pe care ați avut-o, a condus la persoana înțeleaptă, iubitoare și plină de compasiune care sunteți în acest moment de acum. A fost și este totul bine, pentru că acum este momentul pentru transformare pozitivă și pentru schimbări profunde .

Voi toți aveți capacitatea de a materializa visele voastre, atât pentru lumea voastră personală cât și pentru lumea mai mare din jurul vostru. Vi se cere să credeți în voi înșivă, să aveți încredere și să nu lăsați nimic să stea în calea voastră. Vedeți fiecare experiență ca pe o experiență de învățare și că fiecare se adaugă la măiestria sinelui vostru. Există noi căi incitante ce se deschid pentru voi iar acum este timpul să străluciti. Acest lucru necesită o inimă deschisă, astfel încât să vedeți potentialul nelimitat care se află în voi. Tot ceea ce v-ar plăcea să creați, să manifestați și să realizați este acum în tărâmul posibilităților; tot ce este necesar este să rămâneți sinceri cu voi înșvă și să aveți încrederea că ideile și inspirațiile voastre sunt ghidate în mod divin.

Aveți posibilitatea să vă ridicați mental si emotional mai presus de toate cele ce le întâlniți în viață. Din punct de vedere spiritual, nu există greșeli în viață. Acceptând tot ceea ce sunteți, exact așa cum sunteți , veți vedea viața voastră transformându-se în mod magic și minunat în sincronicitate si ordine divină. Puterea si angajamentul pe care le-ați arătat atâta timp vă vor servi bine. Continuați să ascultați îndrumarea care vine de la propriul vostru suflet. Concentrandu-vă pe obiectivele voastre cu determinare, îndemânare și statornicie, le veti atinge . Voi deveniți cu adevărat cea mai clară și mai strălucitoare lumina care puteți fi. Apreciați tot ce ați manifestat deja în viața voastră. Sunteți pe drumul cel bun, și totul va ieși bine.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati