Pagini

8 octombrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 5- 12 octombrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Iubirea abundă și pătrunde totul. Acordați-vă la această energie caldă și blândă, dar puternică și beți pe săturate în fiecare zi. Experimentați cu diferite instrumente și tehnici care vă vor ajuta să faceți acest lucru. O modalitate simplă de a face acest lucru pentru cei mai mulți oameni este să-și imagineze un timp sau o situație din trecut când au experimentat acest sentiment care le-a adus un zâmbet, o bucurie si caldură inimii și apoi să încerce să aducă acel sentiment în inimă în momentul prezent. Prin această practică, atrageți iubirea celui Înfinit ,aducând-o în propriul câmp auric. Este important să continuați să aduceți aceste energii mai mari zi de zi, pentru a introduce noul model uman și al ancora ferm pe Pământ în corpurile voastre, care apoi extinde propria lumină, care la rândul său extinde lumina celor din jurul vostru. În calitate de canale vii pentru energiile cosmice, voi efectuați un serviciu de neprețuit pentru cel mai inalt bine al tuturor, atunci când faceți acest lucru.

Ca ambasadori ai Divinului, revine fiecăruia sarcina să facă ceea ce spune , să Fie cel ce se proclamă a fi și să intenționeze în fiecare gând, cuvânt și faptă, să servească ca exemplu de viață al omului divin pe Pământ, aici și acum. Perfectiunea imediată nu este o asteptare, mai degrabă, intenția sinceră și dorința de a fi ceea ce SUNTEȚI în adevăr, o ființă radiantă și puternică de Lumină și o forță măiestuoasă pentru bine. Sunteți fiecare mult prea duri cu voi înșivă în așteptările voastre de a atinge perfecțiunea sau percepția a ceea ce este perfecțiunea. Noi vă spunem că fiecare dintre voi trebuie să –și aloce timp doar pentru A FI și pentru a se bucura de multe momente pretioase de o frumusete deosebită si uimire ce vă înconjoară în regnul elemental ,regnul naturii și regnul animal. Acestea sunt bijuteriile care creează o experiență de viață extraordinară.Sunt acele lucruri mici din viată iar observarea acestora, vă poate ajuta să vă extindeți propriul sentiment al sinelui și rolul pe care îl jucați în imaginea mai mare a lucrurilor.

Pe măsură ce fiecare dintre voi călătorește pe valurile iubirii care inundă în prezent planeta, voi ajutați la amplificarea și extinderea acesteia experimentând-o mai întâi în voi înșivă. Pentru a cunoaște divinitatea voastră, trebuie să aveți o experiență directă a acesteia prin intermediul oglinzilor naturale care v-au fost furnizate iar lumea din jurul vostru este plină și debordantă cu măreția și divinitatea tuturor formelor de viață care v-au arătat propria măreție. Tot ceea ce ați experimentat în viața voastră până la acest punct a fost îmbogățire și împuternicire pentru a vă oferi experiențele care au fost necesare sufletului vostru , și a vă permite să vă deschideți la o mai mare măiestrie în multe aspecte diferite ale vietii voastre. S-ar putea spune că fiecare dintre voi ați devenit "suflete foarte evoluate", capabile să înțeleagă pe alții cu iubire, empatie și compasiune într-un mod care oferă ceea ce este necesar, fără a vă epuiza propriile energii. Pe măsură ce vă acordați la aceste valuri prezente, vă veți descoperi depășind fostele percepții de limitare iar viața va fi experimentată într-un mod mai vesel și mai armonios.

Omenirea se trezește acum în număr mare. Inimile tuturor oamenilor din întreaga lume se deschid într-o mare dorință de a trăi într-o lume care este în siguranță, în care sufletele pot experimenta minunile din jurul lor, în pace, armonie și prosperitate. Umanitatea ca întreg este foarte obosită de vechea paradigm a fricii, războiului și conflictelor și dorește să avanseze. Această dorință sinceră din fiecare persoană crează o vibrație de Unitate cu toate lucrurile vii de pe planetă. Acest lucru este din ce în ce mai evident dacă priviți si observați.Regnul animal și cel al păsărilor calcă pe urmele acestui nou mod de a fi de ceva timp."Legea junglei", s-a schimbat la legea iubirii și Unimii.

Fiecare dintre voi merită tot binele din lume. Deschideti-vă pentru a primi de la univers ceea ce ați trimis în această viață și alte vieti. Este timpul să vă umpleți cu această iubire si această lumină care pătrunde acum atmosfera. Deveniți ca un burete, absoarbeți bunătatea. Străluciți, străluciți bunătatea voastră! Acum este în siguranță pentru voi să faceți acest lucru. Eliberați scuturile din jurul inimii voastre, respirati adânc si permiteți ca expansiunea sinelui autentic divin să înceapă.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati