Pagini

14 octombrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 12- 19 octombrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A merge cu fluxul de energie așa cum vine este cel mai de folos în zilele următoare. Orice iese la suprafata constiintei voastre ar trebui să fie abordat cu iubire, compasiune și înțelegere, răbdare și toleranță. Cei dragi sunt, de asemenea, în procesul de trezire la lumina lor mai înaltă și au nevoie de rabdarea și sprijinul vostru iubitor pe măsură ce încep să vadă lumea cu mai multă claritate decât înainte. S-ar putea să luați câteva respirații adânci înainte de a răspunde la căile unice prin care va avea loc această trezire în ei. Amintiți-vă că fiecarei persoane de pe planetă îi este pusă la încercare limita conștiinței și rezistentei lor la acest moment și nu este vorba despre un sfârșit la orizont decât despre un răgaz de la intensitatea sporită a luminii cosmice ce vine în valuri pe planetă. Toată lumea trebuie să treacă prin procesul de asimilare, integrare și echilibrare în cadrul sistemului de operare uman.

Aceia dintre voi care cititi acestea ați trecut deja prin majoritatea acestui proces și sunteți în rolul de a deține viziunea mai înaltă pentru restul omenirii. Multi dintre voi au trecut deja prin focurile de inițiere și au apărut în cealaltă parte, schimbati pentru totdeauna într-un mod care definește și împuterniceste. Voi mergeți acum pe Pământ, cu inima smerită, amintindu-vă de vremurile de testare și de cât de dificil a fost să vă ridicați deasupra haosului pentru a crea o viziune mai înaltă și a o menține la înălțimi. Cei care vin după au un timp mai ușor decât ați avut voi iar acest lucru a fost prin intenție și plan divin. Prin exemplul vostru curajos, ați stabilit un model și cei care sunt în chinurile transformării au o cale mai sigură de urmat, cu mai multe puncte de reper de-a lungul drumului. Ați  urmărit cu sârguință chemarea divină și cei mai multi dintre voi sunt acum sau vor fi în curând, în poziția de a fi de mare ajutor pentru cei care doresc.

Este lumina si iubirea din inima voastră cea care strălucește atât de puternic încât acum se aseamănă cu lumina soarelui. Din perspectiva noastră mai înaltă  este usor de discernut și fiecare dintre voi este usor de localizat pe planeta voastră. Prin lumina si strălucirea voastră, semnătură sufletul vostru este cunoscută. Pe măsură ce vechiul face loc noului, aveți încredere că universul se desfășoară exact așa cum ar trebui și că vă aflați în locul potrivit pentru aceste vremuri. Uneori, a sacrifica poziția voastră în ce privește o problemă și văzându-o dintr- o altă direcție va aduce iluminare. Voi renașteți cu toții într-o nouă conștiință spirituală ,explorând procesul alchimic de transmutare, creând noi forme, noi corpuri, care sunt mai puțin dense și mai pline de lumină. Voi deveniți întruparea sufletului vostru luminat.

Pe măsură ce vă abandonați schimbărilor care au loc în voi, în viața voastră și în lume, vă dați seama cât de eliberator  este într-adevăr întregul proces . Voi descoperiți că faceți un salt în necunoscut, având încredere că veți ieși reînnoiti și revigorați pe măsură ce vechiul face loc noului. Sunteți gata să vă ocupați noul loc în noua lume cu încântare,  entuziasm, pasiune și încredere. Calea înainte este clară pentru ca noul să se manifeste. Continuați să străluciți lumina voastră ca un far pentru alții, pentru că îi puteți ajuta luminând drumul lor spre casă. Fiți în semn de recunoștință deoarece iluminarea se află acum în ființa voastră, acea ființă luminoasă care este adevărata lumină și frumusețe a sufletului vostru.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati